אני חושבת שעדיין יש אבל כבר כתבתי על זה מספיק.במקום הזה אני כבר לא יודעת אם יש פערים משמעותיים בין הייטק לפייננס
כ"א תשקול מה מתאים לה יותר מכל הבחינות
אני חושבת שעדיין יש אבל כבר כתבתי על זה מספיק.במקום הזה אני כבר לא יודעת אם יש פערים משמעותיים בין הייטק לפייננס
נכון מאד!אז אולי באמת הבעיה ממוקמת עם אלו שיש להם עשר שנות נסיון +, אבל לא היו בביג פור... ואז המצב די עצוב...
יש הבדלים, אבל גם לטובת ראיית חשבון - מקצוע יותר יציב, עבודה פחות תחרותית.אני חושבת שעדיין יש אבל כבר כתבתי על זה מספיק.
כ"א תשקול מה מתאים לה יותר מכל הבחינות
לכן כתבתי: מכל הבחינותיש הבדלים, אבל גם לטובת ראיית חשבון - מקצוע יותר יציב, עבודה פחות תחרותית.
אין לי מושג מאיפה את מביאה את הסכום הזה אבל מהשטח הוא נראלי נדיר למדי. רוב המישמים מקבלים טוב אבל לא כאלו סכומים.(למשל בתחום של יישום מערכות חשבונאיות (כמו נטסוויט) יש ביקוש מטורף. ועובד טוב, עם אנגלית טובה יכול בשקט לקבל גם 40 שזה מקביל למשרות טובות מאד בהייטק)
ספציפית בנטסוויט זה המצב.אין לי מושג מאיפה את מביאה את הסכום הזה אבל מהשטח הוא נראלי נדיר למדי. רוב המישמים מקבלים טוב אבל לא כאלו סכומים.
העניין הוא לא להביא מקרי קצה אלא ממוצע.
תחשבי כמה מנהלי כספים בחברת הייטק יש למול עובדי הייטק באותה חברה...יש הבדלים, אבל גם לטובת ראיית חשבון - מקצוע יותר יציב, עבודה פחות תחרותית.
צריך להבין דבר נוסף, שככל שהעולם מתקדם והביזנס נהיים מורכבים יותר - ככה רואי החשבון נדרשים ליותר ויותר מומחיות ומקצועיות.
כך שמבחינת כישורים יש פה אופציה של מיצוי כישרון וגם של תגמול הולם (למשל בתחום של יישום מערכות חשבונאיות (כמו נטסוויט) יש ביקוש מטורף. ועובד טוב, עם אנגלית טובה יכול בשקט לקבל גם 40 , גם מנהל כספים בחברת הייטק ירויח שכר דומה. חשב באזור 20-25 להערכתי. כך שבאמת אין פערים היסטריים)
לכן לדעתי הדגש העיקרי צריך להיות על הכישורים והאופי הספציפי.
במקום לשמוע אלף דעות פשוט לכו למאבחנת תעסוקתית טובה.
זה עדיין לא מעיד על כלל השוקספציפית בנטסוויט זה המצב.
וגם שוב.זה עדיין לא מעיד על כלל השוק
את יכולה לשאול מיישמות סאפ
וזו הנקודה שאני מנסה לדייק. לדבר על הממוצע הכללי. לא על אנקדוטות.
נכון, היחס הוא הרבה יותר לטובת עובדי פיתוח, אבל גם יש הרבה יותר כאלו.תחשבי כמה מנהלי כספים בחברת הייטק יש למול עובדי הייטק באותה חברה...
וכמה עול יש על עובד טוב וסטנדרטי שמקבל לרוב יותר מ20-25 - מול מנהל הכספים של אותה חברה...
פה בדיוק מונח חוסר ההגיון והפורפורציה...
נכון.וגם שוב.
לארק שהעניין הוא לא להביא סיפורים ספציפים, אלא השאלה כמה העובד הנורמלי מקבל, להביא דוגמא לבנא עם נסיון נקודתי + יכולות מעל הממוצע+ אנגלית שפת אם וכו וכו, זה לא משקף כלום.
כי אני יכולה לתת לך מלא דוגמאות של אנשים שמרווחים גבוה מאוד מאוד כי הם התמקדו בנישה כל שהיא והצליחו למנף אותה מאוד.
זה מדהים בעייני, אבל אם מנסים לבחון אפשרויות סטנדרטיות עם יכולות טובות אבל לא בהכרח חריגות, צריך להסתכל על רוב וממוצע
זו לא ראיה לטווח ארוך כי כאמור בהייטק הביקוש הוא גם בגלים והתנודתיות גבוהה פי כמה.הראייה שהיום יש מאות בנות שעוד לא מצאו עבודה לעומת ביקוש היסטרי לכל בוגרת ראיית חשבון.
אני לא יודעת מאיפה את מביאה את זה. אין משרות ניהול כספים נטולות עוללגבי העול אני לא יודעת. חשב בחברת הייטק שמרוויח 20-25 אין עליו עול מיוחד ולא נדרשים כישורים קיצוניים.
נכוןהיום, כשמשרדי הביג-4 רודפים אחרי הבוגרות, נפתחו המון דלתות ונשברו תקרות זכוכית, וגם עובדת סטנדרטית יכולה להרוויח את לחמה בכבוד.
אם באמת יש בהייטק שפע יציב של משרות בטוחות לעצלנים, שמתגמלות מאד גם בלי להשקיע,זו לא ראיה לטווח ארוך כי כאמור בהייטק הביקוש הוא גם בגלים והתנודתיות גבוהה פי כמה.
אני לא יודעת מאיפה את מביאה את זה. אין משרות ניהול כספים נטולות עול
גיסי חשב בחברה. בחודשים של רבעוניים הוא מגיע בתשע בערב כל יום.
וכנ"ל חברות שלי בתקופות לחוצות.
לעומת זאת יכולה להיות אשה שהיא מתכנתת ואפילו לא ר"צ ותגיע לשכר כזה גם בלי להיות בתפקיד ניהולי.
בראיית חשבון זה לא יקרה לעולם
ותפקיד ניהולי הוא אחריות בשעות ועוד.
זו הוצאה מפוארת מהקשראם באמת יש בהייטק שפע יציב של משרות בטוחות לעצלנים, שמתגמלות מאד גם בלי להשקיע,
לכו על זה, למה לא..
הרבה היו עושות את זה. רק למדו את התחום והפסקה אפילו קצרה ללמידת תכנות לא מתאפשרת בגלל הצורך לפרנס.אם באמת יש בהייטק שפע יציב של משרות בטוחות לעצלנים, שמתגמלות מאד גם בלי להשקיע,
לכו על זה, למה לא..
תפרידי בין משרד חשב שזה ניהולי זוטר, לבין מנהל כספים/CFO שזה ניהול בכיר. ניהול זוטר לא דורש הרבה וניהול בכיר מתגמל הרבה יותר.זו הוצאה מפוארת מהקשר
אבל בכל זאת אענה בשביל השואלות: בהייטק יש יותר משרות שאינן ניהוליות ובכל זאת אפשר להשתכר 15-25 אלף.
בחשבונאות זה כמעט ולא קיים לדרג שאינו ניהולי.
זה הכל.
הפרדתיתפרידי בין משרד חשב שזה ניהולי זוטר, לבין מנהל כספים/CFO שזה ניהול בכיר. ניהול זוטר לא דורש הרבה וניהול בכיר מתגמל הרבה יותר.
הרבה גם עשו את זה, לכן היום לא כל כך קל (בלשון המעטה) להשתלב בשוק.הרבה היו עושות את זה. רק למדו את התחום והפסקה אפילו קצרה ללמידת תכנות לא מתאפשרת בגלל הצורך לפרנס.
זה ממש התממות.
בהייטק יש בהחלט משרות בשכר גבוה גם לעובדות ממוצעות שמשקיעות מה שצריך לא הרבה מעבר ובלי אחריות או תפקיד ניהולי. במקצועות אחרים אין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: