את בטוחה?כיום
באזור ה 15 פלוס
במשרת חשב בחברה יכולה להגיע ל 20 פלוס
אני יודעת שחשבי שכר מרווחים יותר מ15 עם וותק של 5 שנים
את בטוחה?כיום
באזור ה 15 פלוס
במשרת חשב בחברה יכולה להגיע ל 20 פלוס
חשב שכר זה לא חשב.את בטוחה?
אני יודעת שחשבי שכר מרווחים יותר מ15 עם וותק של 5 שנים
אישית אני לא למדתי לא במה"ט וגם לא בסמינר. ותאמיני לי מכללות הן מקום כלכלי לחלוטין ועדיין הייתה הרבה יותר שקיפות בהתנהלות. ללא שום השוואה.זו שאלה טובה,
את הרי לא לומדת במהט אלא בסמינר. וכשנרשמת ואמרו לך כמה שכר הלימוד, אם לא אמרו שיש מלגות שתלויות בתרגילים ועבודות, אז אולי מותר להם לקחת את המלגות השונות בחשבון כחלק מהתקבולים שלהם.
לגבי התרגילים העוקפים שציינת. מסכימה. סביר להניח שהם אכן על פי החוק. ראי ערך רשת מוסדות חינוך מסוימת שבעליה הגיע לעמדת כוח רצינית מאד בציבור שלנו... סיפורים יש יותר מידי. להוציא מהם משהו כדי לתבוע אותו יהיה הרבה יותר קשה.אבל עדיין, כל עוד לא אמרו לכם במפורש שהמלגות שלכם וזה חלק מתנאי המסלול, אני לא בטוחה שאסור להם לקחת את זה לתקבולים שלהם כמו שכר לימוד.
אני לא עורכת דין ולא מכירה את החוק, יכול להיות שאני טועה.
בדיוק. לכן קצת מוזר שחב שכר יקבל כמו רואה חשבון. לא?חשב שכר זה לא חשב.
חשב-שכר דומה להנהלת חשבונות, התמקדות בחישוב משכורות של עובדים.
חשב זו פונקציה שתלויה בגודל הארגון ובסביבה העסקית. חשב בחברה גדולה (בפרט אם ציבורית הוא הייטק) עושה עבודה יותר מאתגרת לפעמים מאשר מנהל כספים בחברה קטנה. והשכר 20+
חברה שלי היא חשבת שכר,בדיוק. לכן קצת מוזר שחב שכר יקבל כמו רואה חשבון. לא?
סביר להניח שמתכנת בחברה כזאת יכול לקבל פי 2.יש לי חברה חשבת שכר בחברת סטארט אפ שמקבלת 20
לא יודעת אם זה מייצג אבל רוצה להאמין שכן
בהחלט מוזר,זה שהחברה שלך מרוויחה ככה אני מאמינה אני מכירה עוד חשבות שכר שמרוויחות ככה ולא דווקא בחברות סטארט אפ
לכן אני לא מבינה למה רואי חשבון לפי מה שראיתי מרווחים ככה גם
אני מכירה כמה שלא קבלו תעודה בגלל שהיה להם בעיה עם התשלומים (לא סיימו לשלם על הלימודים או משהו כזה)אגב שאלה בנושא מהט והסמינרים,
מישהי יודעת אם יש לסמינר אפשרות לעכב את התעודה ממהט?
הם מאיימים בגלל נוכחות בקודש, יש סיכוי כזה?
נכון במשרדי רו"ח המשכורות כמעט חופפות (מכירה גם כאלו שמרוויחות יותר ,תלוי בנסיון וכמות העבודה)בהחלט מוזר,
נשמע שמי שלמד יעוץ מס, ומי שלמד ראית חשבון , מגיע - ברוב המקרים (כמובן שיהיו יוצאי דופן)
לאותה המשכורת...
אז למה להיקרע בראית חשבון? (גם יעוץ מס דורש הרבה... אבל ממש לא אותו הדבר..)
אולי כדאי שבנות טובות ואיכותיות ילכו למכללות ואז גם המכללות יהיו שמורות ואיכותיותבלת"ק
אישית אני לא למדתי לא במה"ט וגם לא בסמינר. ותאמיני לי מכללות הן מקום כלכלי לחלוטין ועדיין הייתה הרבה יותר שקיפות בהתנהלות. ללא שום השוואה.
לגבי התרגילים העוקפים שציינת. מסכימה. סביר להניח שהם אכן על פי החוק. ראי ערך רשת מוסדות חינוך מסוימת שבעליה הגיע לעמדת כוח רצינית מאד בציבור שלנו... סיפורים יש יותר מידי. להוציא מהם משהו כדי לתבוע אותו יהיה הרבה יותר קשה.
אדם חכם מספיק יכול לעשות כמעט הכול בתוך מסגרת החוק.
אממה סמינרים שיש להם מונופול ונואמים בלי סוף על קדושת הבנות וכמה אין ברירה אלא להשאירן באותה המסגרת שיתכבדו להתנהג לפחות בסטנדרטים הנהוגים במכללות הרבה פחות קדושות.
ואם גם לזה הם ימצאו היתרים, אז שיהיה להם ולנו בהצלחה. לכל הפחות תני לאנשים קצת לפרוק כאן. באמת שאין להם יותר מידי לעשות.
בסופו של דבר בלימודים כל שקדנית יכולה להצליחבהחלט מוזר,
נשמע שמי שלמד יעוץ מס, ומי שלמד ראית חשבון , מגיע - ברוב המקרים (כמובן שיהיו יוצאי דופן)
לאותה המשכורת...
בחשבות שכר לא מגיעים לזה מייד,אז למה להיקרע בראית חשבון? (גם יעוץ מס דורש הרבה... אבל ממש לא אותו הדבר..)
אממה , לא יקבלו את אחיות שלהן לתיכוןאולי כדאי שבנות טובות ואיכותיות ילכו למכללות ואז גם המכללות יהיו שמורות ואיכותיות
+1בסופו של דבר בלימודים כל שקדנית יכולה להצליח
בעבודה, הכשרון מאוד משחק (מי שיש לה יכולות ניתוח והיא מוכשרת מאוד יכולה להיות מנהלת חשבונות וחשבת שכר או אפ' סגנית של מנהלת כספים ולהרויח 15000 בלי שיהיה לה תעודה כלשהי....)
מאד תלוי איפה עובדים.בהחלט מוזר,
לאותה המשכורת...
שקדנית וחרוצה כמוה, אם היתה רואת חשבון, היתה יכולה להיות מנהלת הכספים בעצמה ולהרוויח 25-30אולי כדאי שבנות טובות ואיכותיות ילכו למכללות ואז גם המכללות יהיו שמורות ואיכותיות
בסופו של דבר בלימודים כל שקדנית יכולה להצליח
בעבודה, הכשרון מאוד משחק (מי שיש לה יכולות ניתוח והיא מוכשרת מאוד יכולה להיות מנהלת חשבונות וחשבת שכר או אפ' סגנית של מנהלת כספים ולהרויח 15000 בלי שיהיה לה תעודה כלשהי....)
הכל תלוי איפה עובדים.בחשבות שכר לא מגיעים לזה מייד,
אלא אחרי כמה שנות ניסיון טובות,
וצריך באמת להיות טובים בשביל זה.
ברו"ח נראה שמגיעים לשכר הזה מהר יותר.
מה גם שאולי אנחנו לא מודעות לשכר שאפשר להגיע אליו ברו"ח
בכירים מאד במחלקת כספים משתכרים כמו בכירים מאד במחלקות אחרותסביר להניח שמתכנת בחברה כזאת יכול לקבל פי 2.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: