בהשוואה לשכר הנהוג במגזרנו, זה לא נכון.רק שיהיה ברור -
מי שרוצה את זה בשביל הכסף - היא לא במקום הנכון.
השכר ידוע כלא מתגמל...
אחות זה אחד התחומים הידועים בשכרם הנמוך והלא מספק....
לא אומרת שזו משכורת רעב, אבל גם לא רחוק משם
כשבוחנים שכר לא בוחנים רק תעריף לשעה אלא את שאר ההטבות הסוציאליות כמו קה"ש, דמי הבראה מוגדלים, ימי חופש, גמולים על שעות לילה וחג, הנחות פרסונל (בכללית למשל), משכורת 13, קביעות ועוד.רק שיהיה ברור -
מי שרוצה את זה בשביל הכסף - היא לא במקום הנכון.
השכר ידוע כלא מתגמל...
אחות זה אחד התחומים הידועים בשכרם הנמוך והלא מספק....
לא אומרת שזו משכורת רעב, אבל גם לא רחוק משם
מקפיצהמי יכולה לעשות לי סיכום קצר של מקומות לימודים אחיות לנשים חרדיות? בבקשה? (מינוסים, פלוסים, רמה לימודים, קהל יעד וכ"ו) יעזור לי מאוד
קודם כל המיקום - טל, אופק,שע"צ זה בירושלים. מבחר זה בבני ברק, לניאדו זה בנתניה. תלוי כמובן כמה את ניידת ועד כמה קשה לך ליסוע.מקפיצה
מבחינה רוחנית- יש את כל סוגי הבנות ובכל שנה הקבוצה נראית שונה.האם משהי תוכל לעזר לי ולתת פרטים על לימודי סיעוד במבחר מידע אישי ולא משמועות!!
גם מבחינה רוחנית של הבנות וגם על הרמה המקצועית של המקום
זה בשביל בחורה שמורה שגומרת כיתה יד שרוצה ללמד במקום טוב
תודה רבה
בנות 18 באמת לא תמיד מתאים.לדעתי פחות מומלץ לרווקות
אבל זה לא מאוחד מידי להתחיל? זה אמור להיות אם אני לא טועה 4 שנות לימודים.בנות 18 באמת לא תמיד מתאים.
אבל אם היא מסיימת יד' היא בעצם מתחילה בת 21 יש הרבה נשואות בגיל הזה.
מה הכוונה מאוחר?אבל זה לא מאוחד מידי להתחיל? זה אמור להיות אם אני לא טועה 4 שנות לימודים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: