נכון, אבל למה לא להתחיל כבר בגיל 18?מה הכוונה מאוחר?
רוב הלומדות שם יותר מבוגרות מ18. זה לא סמינר
אני אחרי הגיל הזה, אבל חוששת להתחיל ללמוד עכשיו משהו שיחייב אותי ל4 שנות לימודים
נכון, אבל למה לא להתחיל כבר בגיל 18?מה הכוונה מאוחר?
רוב הלומדות שם יותר מבוגרות מ18. זה לא סמינר
וזה היה קשה, אני מתארת לעצמי.אני התחלתי ללמוד כאישה נשואה פלוס 6
אני התחלתי ללמוד כאישה נשואה פלוס 6
כי בגיל 18 להרבה בנות פחות מתאים ללמוד אחיות.נכון, אבל למה לא להתחיל כבר בגיל 18?
אני אחרי הגיל הזה, אבל חוששת להתחיל ללמוד עכשיו משהו שיחייב אותי ל4 שנות לימודים
שלומדים לא נעצר החיים
קצת הפחדת...מה שכן - במידה ומדובר בבחורה רווקה שתתחתן בשנות הלימודים - צריך לעשות את זה עם תמיכה רחבה מאוד של ההורים {גם כספית}, ולדעת שיש להוריד הילוך בלימודים לאחר החתונה.
לצערינו יש מידי הרבה מקרים של גירושין לבנות שהתחתנו במהלך הלימודים, וגם כאלו שהיו כבר נשואות אבל לא ידעו לאזן נכון בין הלימודים לבית. חבל על כל כך הרבה בתים שהתערערו. {מוסיף לזה גם העניין הכספי שבאופן טבעי הוא קשה כשהאישה סטודנטית ואין הכנסה, או יש הכנסה מועטה}
אני לא באה להפחיד כי הרוב המוחלט באמת עושות את זה כמו גדולות. רק מראש להכין לכל התרחישים.
קצת הפחדת...
התחתנו אצלנו הרבה וב''ה כולם נשואות גם כאלה שילדו והתחתנו לידות ראשונות בתקופות הכי עמוסות של הלימודים!!
הדבר היחיד שכן קרא אלה שלא היה להם מספיק תמיכה או שבאמת הבעל לא היה מספיק שלם עם זה- אז כמה בנות עזבו.
הדבר היחיד שכן קרא אלה שלא היה להם מספיק תמיכה או שבאמת הבעל לא היה מספיק שלם עם זה- אז כמה בנות עזבו.
מאוד נכון!!!(ובאמת לא תמיד בגיל 18 בת יודעת לבחור לעצמה מקצוע)
אני עובדת כרגע במשרה מלאה עם כמה תינוקות בבית
שוקלת מאוד להתחיל מסלול סיעוד.
האם זה אפשרי בכלל?
לעזוב עבודה ולהתחיל לימודים?
יש דרך למצוא הסדר כספי חלקי לחודש? איזושהי מילגה או משהו?
ואיך בית מתפקד עם לימודים?
אשמח ממש לתגובות מניסיון אישי!!
את רצינית שאלה הם המשכורות בסיעוד?למה לך לעשות את זה? תמצאי עבודה עם משכורת נורמלית ושעות נורמליות.
המשכורת על הפנים, בטח שלא משקפת תואר אקדמי ולימודים של כמה שנים.
השעות והמשמרות קשוחות מאוד, תחשבי על לילות או הכי גרוע - ערב, את יוצאת מהבית ב-2, 2 וחצי, חוזרת ב- 11 וחצי, 12.
מה את עושה בזמן הזה עם הילדים? אין מעון או צהרון....
בימינו עדיף להיות מורה, גם משכורת יותר טובה {מורה מתחיל 9000? אחות עם וותק של 10 שנים ומשרה מלאה בקושי מגיעה לזה, אולי עם שעות נוספות ומשמרות לילה/שבת}
גם חופשים מטורפים וגם שעות נוחות.
באמת אלה המשכורות?למה לך לעשות את זה? תמצאי עבודה עם משכורת נורמלית ושעות נורמליות.
המשכורת על הפנים, בטח שלא משקפת תואר אקדמי ולימודים של כמה שנים.
השעות והמשמרות קשוחות מאוד, תחשבי על לילות או הכי גרוע - ערב, את יוצאת מהבית ב-2, 2 וחצי, חוזרת ב- 11 וחצי, 12.
מה את עושה בזמן הזה עם הילדים? אין מעון או צהרון....
בימינו עדיף להיות מורה, גם משכורת יותר טובה {מורה מתחיל 9000? אחות עם וותק של 10 שנים ומשרה מלאה בקושי מגיעה לזה, אולי עם שעות נוספות ומשמרות לילה/שבת}
גם חופשים מטורפים וגם שעות נוחות.
ממש עצוב לשמוע !!גם אני טעיתי בזה...
כשאומרים משכורות גבוהות 13 וצפונה הכוונה למשרה מלאה+ משמרות סופשים ולילות.
תראי לי אחות חרדית עם ילדים שיכולה לעבוד 5 משמרות בשבוע ואולי גם משמרת 6. אם היא יכולה- אז זה המשכורת שלה.
אמרה לי אחות ותיקה: " כשעבדתי משרה מלאה הילדים אמרו אמא או ישנה או בעבודה"
וכמה זה נכון...
ממש עצוב לשמוע !!
גם ברפואה הפרטית זה מצב השכר?
אני מתכוונת כמו צבר שרותי רפואה וכאלו?
אבל זה לא עבודה עם סיפוק? או שזה ממש גומר אחרי תקופה? אני ישמח לשמוע...
(שאלה בתור אחת שרוצה ללמוד סיעוד)
אחיות בקהילה / קופ״ח / טיפת חלב- גם מדובר על כאלו משכורות ותנאים?
הרבה יותר גרוע. אחות בקהילה משרה מלאה מקבלת סביב 7-8 אם היא עובדת פיצולים אז קצת יותר.אחיות בקהילה / קופ״ח / טיפת חלב- גם מדובר על כאלו משכורות ותנאים?
האמת לא יודעת.ממש עצוב לשמוע !!
גם ברפואה הפרטית זה מצב השכר?
אני מתכוונת כמו צבר שרותי רפואה וכאלו?
הסיפוק זה מה שמשאיר אותנו פה. זה השכר הכי גדול שאפשר לקבל על העבודה. ורק בגלל זה אני שוב ושוב מופיעה בעבודה (לא ברור מאליו, אחרי שחטפתי במשמרת לילה ריקושטים מבעל של מטופלת לא יודעת איך חזרתי שוב לעבוד... וזה סיפור אחד מיני רבים) אך לצערי עם סיפוק לא הולכים למכולת.אבל זה לא עבודה עם סיפוק? או שזה ממש גומר אחרי תקופה? אני ישמח לשמוע...
(שאלה בתור אחת שרוצה ללמוד סיעוד)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: