יש לי גם וגם, אז אם אני באה עכשיו להתקבל אני צריכה רק פסיכומטרי? (לא במבחר, למשל בלניאדו)
כן
ולעבור ראיון קבלה כמובן.
בהצלחה!
יש לי גם וגם, אז אם אני באה עכשיו להתקבל אני צריכה רק פסיכומטרי? (לא במבחר, למשל בלניאדו)
תגידי, בשלב של ההתנסויות, יש עוד דרישות מעבר לעבודה במחלקה עצמה?בגדול יש 2 אפשרויות- מסלול מלא- 4 שנים. לאחר פסיכומטרי (לא בטוחה שצריך בגרות, תבדקי)
ומסלול הסבה- שנתיים וחצי לאחר תואר.
מסלול מלא יש בלניאדו ומבחר. שמעתי שמועה שבלניאדו יש גם הסבה, צריך לבדוק אם יש ואיפה יש עוד. הרבה זמן לא התעניינתי במסלולי לימוד...
אם את פסיעה מתואר- כדאי לך לשקול הסבה (אם יש לך שנה להשלים לתואר לדעתי שווה יותר הסבה, אך אם מעל שנה- הייתי חושבת על זה שוב)
אבל אם אין לך תעודת בגרות או פסיכומטרי ממילא תצטרכי שנה להשלים אותם כדי להתקבל למסלול המלא בסיעוד- אז כבר עדיף להשלים לתואר בהוראה.
אני עשיתי הסבה ומנסיוני- הלימודים קשים, אבל בהחלט אפשר לעבור. אין שום משמעות לציונים (חוץ מלפרפקציוניסטיות כמוני, מבחינת ההנהלה עובר זה מצויין) והלימודים תכלס הם שנה וקצת. שאז יש להתמסר ללימודים ולא לראות כמעט שום דבר אחר. ואז עוד שנה וקצת התנסויות 4-3 פעמים בשבוע. שזה כבר משהו אחר- אבל עדיין למידה ומטלות ומדריכה קלינית ודרישותיה... אבל זה כבר לא מבחן כל שבועיים.
ואז ללמוד לממשלתי- שאז באמת לא רואים כלום חוץ מספרים על גבי ספרים...
סך הכל- אני לא מתחרטת שעשיתי הסבה ולא המסלול המלא. (מצד שני באתי כבר עם תואר, אבל היו איתי בקורס בנות שעושו ba כללי (3 שנים) רק כדי לקבל תואר ולהמשיך להסבה)
אם יש לך עוד שאלות בשמחה.
תגידי, בשלב של ההתנסויות, יש עוד דרישות מעבר לעבודה במחלקה עצמה?
והאם יש אפשרות לתקן את הציון בממשלתי אם הוא מידי נמוך?
תכנית הלימודים עצמה שונה בכל מקום?
מבחינת חומר לימודי, דרישות, רמה וכו'?
לדעתך זה שלב יותר קשה מהשלב של הלימודים התאורטיים בהתחלה?ברור שיש עוד דרישות.
תוך כדי יש לך גם לימודים פעם-פעמיים בשבוע, יש עבודות ופרוייקטים להגיש ויש עבודות שאת צריכה לעשות על המחלקה עצמה אבל בזמנך האישי. [דיון על מטופלים, מצגות על בעיות מסויימות, כל מיני דפח חתימות של דברים שהיית אמורה להספיק וכו']
לדעתך זה שלב יותר קשה מהשלב של הלימודים התאורטיים בהתחלה?
ועוד משהו,כמה משמרות בשבוע את מחוייבת?
כל שלב הוא קשה.
את לא מחוייבת למס' מסויים בשבוע אלא בתקופה.
את יכולה לתקתק את זה כמה שיותר [כמובן שאת תלויה במשמרות של המדריכ/ה שלך] ואת יכולה קצת יותר לסחוב את זה.
ואם המדריכה עובדת רק אחה"צ למשל?שלא תטעי, ההבדל הוא לא כזה גדול...
המקסימום זה 5 משמרות בשבוע, והכי מריחה זה 3 בשבוע.
[את יכולה לעשות 5 בשבוע ואז השבוע האחרון יהיה לך ריק.]
ואם המדריכה עובדת רק אחה"צ למשל?
אני חייבת להיות דווקא ביחד איתה?
כן, לא יודעת למה, הלחיץ אותי כל השיח...אכן.
אבל תהיי רגועה, אין כזה דבר רק משמרת ערב, יש גם הרבה משמרות בוקר.
למשמרות לילה ושבת את לא יכולה להצטרף בהתנסויות. [בסטאז' כן]
הבנתי שמבח"ר כבר התחילו את המכינה השנה, רוצה ללמוד גם סיעוד...
אך אלך למכינה רק שנה הבא..
במה ממולץ לי להשקיע השנה לקראת המכינה?
אין לי בגרות, רק חוצים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: