וואו! איך אני אוהבת שאלות כאלו!
אז ככה:
1. הראשונה שעלתה לי זו אסתי. אני מאד אוהבת בה שהיא מצד אחד גיבורה ומאמינה ומצד שני נותנת לעצמה להשבר, ולא תמיד כזאת חזקה או גיבורה ויכולה, בהחלט יש לה מצבים של נפילה ליאוש, חרדה או דיכאון, והיא נופלת וקמה, מתנדנדת ומתחזקת- וככה מתקרבת לה' יותר ויותר בתוך הניסיון הגדול שלה! אהבתי גם את זה שגם כשהיא בתוך המשבר היא לא תתן למשפחה שלה להפסיד מזה ותמיד תהיה שם בשביל כולם, ואחר כך תשבר ותרשה לעצמה.
2.עם חיה'לה.
3. מדברת איתה איזו שיחה עמוקה. מתחשק לי להכיר אותה יותר לעומק.
4. את שירה. הייתי מבגרת אותה קצת (מבחינת בגרות), ומעדנת את התגובות שלה לאנשים- לפעמים היא לא חושבת על איך שהיא מדברת בכלל! מפריע לי שמצד אחד היא כן עמוקה ויש לה תובנות יפות על החיים, היא יודעת להתמודד ועשתה מלא בחירות משמעותיות בחיים- בהצלחה (לחזור בתשובה, להתחתן עם ישי למרות הסטיגמות וההתנגדות, לשכנע אותו לחזור לארץ למרות הרצון הטבעי שלה להצטרף אליו לצרפת), ומצד שני- כל הרגשות והתגובות שלה נותנות תחושה כל כך לא בשלה ולא חושבת, ושטחית לפעמים- שזה מעצבן אותי.
5. הייתי נותנת לשירה איזו חברה טובה ואמיתית, לדבר איתה ולשטוח איתה את הקשיים. אולי זה שלרב אין לה כל כך עם מי לדבר (בתקופת הזמן שישי בצרפת), ועם זינגר או שייני היא לא באמת פתוחה, תורם להרגשה הקצת שטחית שהיא נותנת.