באחד הראיונות ככה היא אמרה על גיטי אדלר, שיש להם ילדים מהממים וכסף וכ', ועדיין יש קושי.
זה נכון, אבל אם תשאלי אותי, 'לתת' כסף לכל הדמויות ממש זה קצת לא אמין ולא משקף את המציאות. ואני מאמינה שהקוראות כן היו רוצות לקרוא כאלה שמתמודדים עם קשיים 'נורמליים' כאלה.
אולי כי היא מכירה רק חסידים שעובדים ומרוויחים טוב.
מרגישים שהיא לא מכירה ליטאים. יואל והניה היו אמורים להיות 'עניים' וחנוקים כלכלית. היא שכחה שלהם אין איזה שווער בבלגיה שיש לו הררי כסף....
יש הרבה דברים שכתובים שם וממש לא הכרתי. אצל יואל והניה כל ילד מדליק נר בהדלקת נרות, וזה לא מקובל אצל ליטאים בכלל!
נטילת ידיים אצלה - זה 3 פעמים על כל יד. אין לי מושג מי נוטל ככה, הליטאים בוודאי לא...
לא לכל הגברים יש רכב!! ולא כל המשפחות החרדיות יכולות להרשות את זה לעצמן.
אם מדברים על הניה ויואל, צריך לזכור שבחיים האמיתיים- הנושא לא פשוט. לא כי זה חב"ד ויואל לא יודעת מה אבל חב"ד בטח לא- אולי ליטאי?
כשהילדים לא הולכים בדרך של ההורים שלהם- זה ניסיון לא קל!
מאוד מאוד לא קל! אני גם הסכמתי עם יואל בקטע הזה... לא רוצה לפגוע - אבל חב''ד בשביל ליטאים זה לא אופציה משום כיוון וצורה.
והיא גם צריכה להבין - כמו שחסיד לא יתחתן עם ליטאית, ליטאית לא ייקח חסיד.... מאיפה הדבר הזה שהיא שידכה בין אלעזר למירי??
ודבר אחרון - הקלילות של הקפיצות האלו בין היבשות, מישראל לבלגיה ומלונדון לישראל, כאילו אנחנו עוברים כאן ממודיעין עילית לירושלים. הלו, זה מרחק וזה כסף!
אני הגעתי למסקנה שאולי אצל חסידים זה שונה - כי החסידות לפעמים נמצאת בחו''ל ולכן רגילים לטוס הרבה. תקנו אותי אם אני טועה....