לחם מיוחד. טעים ברמות וקל להכנה (כולל סירטון הכנה)

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
הכנתי גם ויצא ממש דביק,
אז מייד כשגמר לתפוח "שפכתי" לתבנית
(אם מעבירים ביד- זה ממש בורח מהידיים)
כתוב בהוראות לשמן את הקערה וכו', הבצק לא מוצק ברמה שניתן להזיז אותו בשלמותו לצד בשביל לשמן...
ואיך יצא לך?
 

ת.פ

משתמש פעיל
כתוב בהוראות לשמן את הקערה וכו', הבצק לא מוצק ברמה שניתן להזיז אותו בשלמותו לצד בשביל לשמן...
ואיך יצא לך?
הבצק יצא דביק(כשמחזיקים מיד- בורח מידיים, אבל אפשר להחזיק)
אבל-יצא מצוין!
וטעיםם!
כבר עשינו כמה וכמה פעמים...
 

קבצים מצורפים

  • 1.JPG
    1.JPG
    KB 29.5 · צפיות: 295

20 דנייר

משתמש מקצוען
אני הוספתי קצת קמח,
אבל בדיעבד התחרטתי
עדיף שהבצק יהיה פחות נח לעבודה, ושהמאפה יהיה יותר אוורירי
עדיין יצא מעדן, אבל לדעתי היה יכול להיות יותר טוב
 

pnina912100

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
כתוב בהוראות לשמן את הקערה וכו', הבצק לא מוצק ברמה שניתן להזיז אותו בשלמותו לצד בשביל לשמן...
ואיך יצא לך?
אני כן הוספתי עוד קמח, הוא יוצא ממש ממש דביק,
הבצק בסוף כן יוצא דביק יותר מבצק חלות רגיל, שימנתי את הבצק לפני ההתפחה, ויצא מעולה!
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
באמצע להכין
הכנתי מכוסמין 80%
יצא מדהים מדהים !!!
אורירי ורך, טעם עשיר, אהבנו מאוד!!!
בתחילה הכפלתי ×3, ובאמצע האוכל ראיתי שעוד שניה נגמר ולנגלה הבאה של האוכלים לא יספיק, מיד העמדתי עוד ×2...
ונשאר ממש קצת למחר.
בתמונות תראו פיצה רגילה ופיצה לבנה עם עגבניות אפויות- טעים בטירוףףף
אפיתי פרוסות עגבנייה לריכוך וייבוש מעט.
ערבבתי גבינ"צ מגוררת עם שמנת מתוקה, פלפל שחור, בזיליקום, מעט גבישי שום ומלח.
מרחתי בנדיבות ופיזרתי את העגבניות, ולתנור...
ממליצה!!!
 

קבצים מצורפים

  • 20210203_205109.jpg
    20210203_205109.jpg
    4.7 MB · צפיות: 320
  • 20210203_190153.jpg
    20210203_190153.jpg
    4 MB · צפיות: 271

הכתף שק

משתמש פעיל
יוצא בצק דביק? על גבול הנוזלי?
באמצע להכין
@הכתף שק

מנסה לבקש שוב, אם מישהו יכול להעלות את הסרטון לדרייב לטובת החסומים.

סליחה על האיחור.

נכון מאוד הוא יוצא נוזלי מאוד (אצלי, בסירטון זה נראה פחות נוזלי. אולי בגלל שהסירטון יהיה מוצלח, בלי פדיחות?!)

עדיף, לדעתי, יותר נוזלי אז זה ייצא הרבה יותר אוורירי וגם טעים יותר.
כדי להקל על העבודה: לשמן ידיים או ללבוש כפפה ולשמן את הכפפה. אפשר ללוש את הבצק בקערה בפנים כך זה לא עלול להידבק על משטח העבודה.

או להעדיף עבודה קצת יותר קלה ולהוסיף קמח. והתוצאות יהיו בהתאם.
הבחירה (בבצק) שלכם!
 
נערך לאחרונה ב:

ילילי

משתמש מקצוען
עשיתי ויצא מעולה!
בצק כיפי ורך....
היה דביק מעט ותוצאה מעולה.
מומלץ ממש!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  16  פעמים

לוח מודעות

למעלה