בידבאמצע להכין..
כולכן לשתן ביד או במיקסר?
באמצע להכין..
איך אני ממירה לשמרים טריים?
(קוביות של שמרית)
איך מגיעים למתכונים שלו בנטפרי?(ד"א: יש לו סירטונים של מתכונים ביוטיוב שהרבה מהם פתוחים בנטפרי)
זה המגניב שעושים את זה עם הידיים, בלי מידי הרבה בלאגן!עם הידיים
אני לשתי ביד בתוך שקית הקפאהבאמצע להכין..
מה שמת למעלה?
שום כתוש, שמיר קצוץ ופרוסה או 2 של גבינה צהובה חתוכה דק...מה שמת למעלה?
אין סיבה שלא ילך.מישהי ניסתה עם קמח כוסמין?
תודה.אין סיבה שלא ילך.
רק לשים לב לכמות המים שמשתנה, בדרך כלל צריך יותר מאשר בקמח לבן
בכל קמח שהוא כולל הלבן הרגיל לא כדאי להיצמד לכמות מדוייקת, כיוון שלכל חברה/ייצור יכולת ספיגה שונה לכן, תמיד כדאי להתחיל עם 2.5-3 כוסות להתחיל ללוש ואז להוסיף לפי הצורך עד לקבלת בצק נח-זה בבצק שמרים רגיל של חלות/עוגות/פיתות/לחמניות וכד'תודה.
יודעת להגיד לי כמה מים בדיוק?
תודה על התשובה המפורטת!בכל קמח שהוא כולל הלבן הרגיל לא כדאי להיצמד לכמות מדוייקת, כיוון שלכל חברה/ייצור יכולת ספיגה שונה לכן, תמיד כדאי להתחיל עם 2.5-3 כוסות להתחיל ללוש ואז להוסיף לפי הצורך עד לקבלת בצק נח-זה בבצק שמרים רגיל של חלות/עוגות/פיתות/לחמניות וכד'
כאן יש אמנם סוג אחר של בצק והוא אמור לצאת די דביק ואפילו טיפה נשפך, לכן אני מציעה לך לשים את כמות הנוזלים הרשומה בבצק ולשים לב מה התקבל, אם הוא מידי יציב תוסיפי בערך חצי כוס נוזלים.
בכל מקרה, את המתכון הנ"ל כבר הכנתי הרבה, והוא יוצא מעולה ממש גם אם הנוזלים יהיו קצת הרבה או פחות מידי.
בבצקים אחרים חשוב להגיע למרקם רך אבל נח לעיצוב צורות מה שכאן לא.
אל תחששי, הכיני ותהני.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: