לחם מיוחד. טעים ברמות וקל להכנה (כולל סירטון הכנה)

Mark 1

משתמש מקצוען
איך אני ממירה לשמרים טריים?
(קוביות של שמרית)
 

הכתף שק

משתמש פעיל
באמצע להכין..
כולכן לשתן ביד או במיקסר?

עם הידיים
איך אני ממירה לשמרים טריים?
(קוביות של שמרית)

יחס ההמרה בין שני סוגי השמרים הוא 1:3 לטובת השמרים הטריים. זאת אומרת שעל כל גרם אחד של שמרים יבשים יש להשתמש ב-3 גרמים שמרים טריים. לדוגמה, אם מצוין במתכון להשתמש ב-10 גרם שמרים יבשים, יש להשתמש ב-30 גרם שמרים טריים (קוביה או גרגרים).


 

לבן

משתמש סופר מקצוען
במידה ואתם מכינים לחם שום עם חלב, רק לציין שחשוב לעשות סימן הכר ללחם חלבי, או להכין בכמות קטנה, אחרת ייתכן והלחם נאסר באכילה.
 

avinewborn

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
באמצע להכין..
כולכן לשתן ביד או במיקסר?
אני לשתי ביד בתוך שקית הקפאה
ככה גם לא היה קערה לשטוף אח"כ ;)
יצא בצק נוזלי יחסית
והמאפה היה רךךךךךךךךךךךך
 

ofir770

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
וזה שלנו....
הכנתי אתמול לכבוד ר"ח...
יצא מיוחד וטעים!!!
20210412_120616_mfnr.jpg
 

סגול חציל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מישהי ניסתה עם קמח כוסמין?
 

M. L.

משתמש פעיל
איך הלחם בהקפאה?
או בחימום חוזר על פלטה?
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
תודה.
יודעת להגיד לי כמה מים בדיוק?
בכל קמח שהוא כולל הלבן הרגיל לא כדאי להיצמד לכמות מדוייקת, כיוון שלכל חברה/ייצור יכולת ספיגה שונה לכן, תמיד כדאי להתחיל עם 2.5-3 כוסות להתחיל ללוש ואז להוסיף לפי הצורך עד לקבלת בצק נח-זה בבצק שמרים רגיל של חלות/עוגות/פיתות/לחמניות וכד'
כאן יש אמנם סוג אחר של בצק והוא אמור לצאת די דביק ואפילו טיפה נשפך, לכן אני מציעה לך לשים את כמות הנוזלים הרשומה בבצק ולשים לב מה התקבל, אם הוא מידי יציב תוסיפי בערך חצי כוס נוזלים.
בכל מקרה, את המתכון הנ"ל כבר הכנתי הרבה, והוא יוצא מעולה ממש גם אם הנוזלים יהיו קצת הרבה או פחות מידי.
בבצקים אחרים חשוב להגיע למרקם רך אבל נח לעיצוב צורות מה שכאן לא.
אל תחששי, הכיני ותהני.
 

סגול חציל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בכל קמח שהוא כולל הלבן הרגיל לא כדאי להיצמד לכמות מדוייקת, כיוון שלכל חברה/ייצור יכולת ספיגה שונה לכן, תמיד כדאי להתחיל עם 2.5-3 כוסות להתחיל ללוש ואז להוסיף לפי הצורך עד לקבלת בצק נח-זה בבצק שמרים רגיל של חלות/עוגות/פיתות/לחמניות וכד'
כאן יש אמנם סוג אחר של בצק והוא אמור לצאת די דביק ואפילו טיפה נשפך, לכן אני מציעה לך לשים את כמות הנוזלים הרשומה בבצק ולשים לב מה התקבל, אם הוא מידי יציב תוסיפי בערך חצי כוס נוזלים.
בכל מקרה, את המתכון הנ"ל כבר הכנתי הרבה, והוא יוצא מעולה ממש גם אם הנוזלים יהיו קצת הרבה או פחות מידי.
בבצקים אחרים חשוב להגיע למרקם רך אבל נח לעיצוב צורות מה שכאן לא.
אל תחששי, הכיני ותהני.
תודה על התשובה המפורטת!
 
נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  67  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה