'מונדיאל' זה חתונה סטנדרטית? ואין הרבה הבדל בין מונדיאל לוולף?
מעולם לא טענתי שאין הבדל.
תקראו שוב פעם.
כמובן, שיש טווח גדול לכאן ולכאן, אבל כן. זה מונדיאל זה סטנדרט.
'מונדיאל' זה חתונה סטנדרטית? ואין הרבה הבדל בין מונדיאל לוולף?
נכוןאת יודעת כמה עולה ה "לא תזמורת" הזאת?
יש 2-4 זמרים, כל זמר כמה מקבל?
עוד אחד שעושה קולות מוזרים, ועוד אחד על התופים, סה"כ יוצא סכום לא נמוך בכלל.
כן.נכון
אבל מה האופציות?
DJ?
כידוע שמנהג הליטאים שלא להשמיע מוזיקה בחתונות, ממילא ה-DJ לא מתאים בחתונות ירושלמיות. ולמרות שבתיאוריה יתכן שהיה מספיק בתקליטן שמקליט 'פויקער', אך הסאונד שמוציאה החבורה הזו של הזמרים ה'פויקער' וה'באסער' הוא כל כך גרוע, שבלי 'הצגה על הבימה' של חברת הלייצים הזו, יהיה קשה להבין שמדובר בחתונה.
מה ההבדל בין DJ לטייפ?כידוע שמנהג הליטאים שלא להשמיע מוזיקה בחתונות, ממילא ה-DJ לא מתאים בחתונות ירושלמיות. ולמרות שבתיאוריה יתכן שהיה מספיק בתקליטן שמקליט 'פויקער', אך הסאונד שמוציאה החבורה הזו של הזמרים ה'פויקער' וה'באסער' הוא כל כך גרוע, שבלי 'הצגה על הבימה' של חברת הלייצים הזו, יהיה קשה להבין שמדובר בחתונה.
בהחלט. סטנדרטית לחלוטין.'מונדיאל' זה חתונה סטנדרטית? ואין הרבה הבדל בין מונדיאל לוולף?
מעניין כמה מוכנים לשלם על התענוג הזה עבור האורחים המכובדים והיצוגיים.בהחלט. סטנדרטית לחלוטין.
וולף זה הרבה מתחת לסטנדרט להרבה אנשים.
ומספיק שלצד אחד יש אורחים מכובדים ויצוגיים, שבושות להכניס אותם למחסן המזעזע הזה.
עדיף כי כמה כבר אולם קטן ומתורבת.
הבדל משמעותי, לא יודעת לנקוב במספרים.מעניין כמה מוכנים לשלם על התענוג הזה עבור האורחים המכובדים והיצוגיים.
כמה ההבדל במחיר בין מונדיאל לוולף/ארמונות חן י-ם?
לא מדובר במשפחות אברכים רגילות.הבדל משמעותי, לא יודעת לנקוב במספרים.
אבל שוב,
זה לא תענוג.
זו פשוט לא אופציה.
במשפחות רבות האולם הזה לא בלקסיקון, מרוב שהוא עלוב.
אנשים היו שמחים לחלופה זולה יותר, אפילו אולם קטן יותר,
אבל לא הזוועה הזו.
(ואגב, מכיתתי היתה כלה אחת בלבד שהתחתנה שם, ב2-5 שנים האחרונות.
ואני חושבת שזה די משקף את היחס של הציבור לאולם הזה.)
דווקא כן מדובר על משפחות אברכיות רגילות.לא מדובר במשפחות אברכים רגילות.
זה אחד האולמות המובילים אצל מעוטי היכולת.
לדעתי אין להם תאריכים כמה חודשים קדימה. להם ולאולם ממול (ארמונות חן)
נראה שאנחנו חיים בשני ציבורים שונים לגמרי, כי אני הייתי באיזור המחסנים ההוא פי עשר ממה שהייתי במונדיאל (אולי פעמיים שלוש בכל החיים).דווקא כן מדובר על משפחות אברכיות רגילות.
מאמינה שהוא עדיין אולם מבוקש,
אבל רוב מי שלא מחתן שם עושה את זה מבחירה, ולא כי ׳לא עלה בהגרלה׳.
אנשים יעדיפו להתאמץ ויקחו את האולם הזה רק אם ממש לא תהיה להם ברירה.
מעניין.נראה שאנחנו חיים בשני ציבורים שונים לגמרי, כי אני הייתי באיזור המחסנים ההוא פי עשר ממה שהייתי במונדיאל (אולי פעמיים שלוש בכל החיים).
לא יודע מה הסטייל של שאר הגולשים דכאן, מעניין לשמוע.
יתכן.נראה שאנחנו חיים בשני ציבורים שונים לגמרי, כי אני הייתי באיזור המחסנים ההוא פי עשר ממה שהייתי במונדיאל (אולי פעמיים שלוש בכל החיים).
לחסוך בחיי היום יום- זה בלתי אפשרי, כי זה נוגע לנו, בכיס שלנו, באורח חיים שלנו.
לעשות תקנון בסמינר- בלתי אפשרי, כי זה הבנות שלנו שלומדות שם, ולכן נקים קול זעקה.
לצמצם נורמות של חתונות ע"י חיתוך דרסטי ותקנות, - זה אפשרי ורצוי. כי זה לא נוגע לנו. והמחותנים, הם לא כאן בשביל להביע את דעתם, ואלה שכן כמו, כמו: @שרה מגן , מניפים את טענותיהם בהינף יד ולא מתיחסים אליהם בכבוד הראוי.
זה נחשב לאולם יקר?שירת ירושלים
הוא מעט מעל הסטנדרט. (של מה שאני מכירה כמובן)זה נחשב לאולם יקר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: