אני לא מדברת רק על צלמים, אני מדברת על כל המכלול.היא קיימת (ובינינו מי רואה את התמונות וההסרטות אחרי החתונה מלבד הזוג)
רק שהשאלה הגדולה אם חסכנו במקומות הנכונים
כמה חתונות ראית שיש בהם תקליטן טוב במקום תזמורת? וכו' וכו'.
אני לא מדברת רק על צלמים, אני מדברת על כל המכלול.היא קיימת (ובינינו מי רואה את התמונות וההסרטות אחרי החתונה מלבד הזוג)
רק שהשאלה הגדולה אם חסכנו במקומות הנכונים
זה עניין של טעם!!!מה נורמה בצלם?
התמונות מוצגות בכיכר העיר?
אולי בשביל אלו שיקחו את הדירה שלנו ויחטטו בארונות...
שוב-אני כמוזיקלית, מאד היה מפריע לי בחתונה שלי תקליטן (שיהיה הכי טוב בעולם) במקום תזמורת...אני לא מדברת רק על צלמים, אני מדברת על כל המכלול.
כמה חתונות ראית שיש בהם תקליטן טוב במקום תזמורת? וכו' וכו'.
גם וגם זה מה שקורה היום !! אין מציאות של 2 נורמות ודאי לא באותה אוכלסיה {לא בכל המגזר החרדי אלא בתתי מגזרים}זה בגדול מה שאני אומרת לעשות גם נורמה זולה יותר, כדי שלאנשים שאין להם כסף או לכאלה שרוצים בכך, יהיה נעים לעשות זאת, ולא יצטרכו לשלם יקר רק בגלל נורמה.
מסכימה לגמרי!שוב-אני כמוזיקלית, מאד היה מפריע לי בחתונה שלי תקליטן (שיהיה הכי טוב בעולם) במקום תזמורת...
ואם מאד רוצים לחסוך-יש גם אורגניסטים זולים מאד
דעתי היא: שכל אחד ישב עם עצמו ויחשב מה חשוב לו לשמחה (ובעיני מה חשוב לחתן ולכלה, ומה חשוב להורים שלהם) ומה לא יעלה ויוריד לו.
ובנקודות האלו לנסות לחסוך: אצל אחד זה יהיה צלם, אצל השני תזמורת, אצל השלישי ביגוד איפור ותסרוקות, אצל הרביעי אוכל, אצל החמישי-אולם, אצל השישי-כסא כלה ופרחים, וכן הלאה והלאה
ומי שלא חוסך באף אחד מהם-למרות שאין לו את הכסף לשלם את הכל ברמה הכי גבוהה-רחמי עליו...
מסכימה עם זה.דעתי היא: שכל אחד ישב עם עצמו ויחשב מה חשוב לו לשמחה (ובעיני מה חשוב לחתן ולכלה, ומה חשוב להורים שלהם) ומה לא יעלה ויוריד לו.
דעתי היא: שכל אחד ישב עם עצמו ויחשב מה חשוב לו לשמחה (ובעיני מה חשוב לחתן ולכלה, ומה חשוב להורים שלהם) ומה לא יעלה ויוריד לו.
ובנקודות האלו לנסות לחסוך: אצל אחד זה יהיה צלם, אצל השני תזמורת, אצל השלישי ביגוד איפור ותסרוקות, אצל הרביעי אוכל, אצל החמישי-אולם, אצל השישי-כסא כלה ופרחים, וכן הלאה והלאה
זה הרצוי! אבל זה לא דבר שאפשר לעשות אותו ציבורית כי הוא אינדבדואלי לגמרי וחזרנו לנקודת פתיחה שכל אחד מוציא מה שנראה בעיניו וזה מה שטענה לאורך האשכול @yudit10מסכימה לגמרי!
זו גם דעתי.
הארגון הזה עוד קיים וצריך לדעת לבדוק טוב את הצלם לפני שבוחרים!!!!היה פעם (ואולי קיים עוד..)ארגון שקראו לו "נחת" שהוא החזיק רשימה של צלמים/מסריטים/ תזמורות וכו' במחירים ממש מצחיקים. (סוג 1500-2000 ש"ח לצלם, ומסריט), והיו כאלו שבחרו לשלם את המחיר, אולם לא ניתן היה להתעלם-שהתוצר היה ברמה נמוכה בהרבה מאלו שלוקחים במחיר גבוה בהרבה בשוק.-כך שגם איגוד של בעלי מקצוע זולים-יכול להתאים לכאלו שפחות מדבר אליהם התוצאה, אבל אי אפשר להתעלם מאלה שזה חשוב להם, (ובעיני צלם ומסריט טובים-הם ביסיק לחתונה-כי הם מספקים מזכרת לכל החיים, ותזמורת טובה-מקפיצה את השמחה בכמה רמות-לפחות אצל מי שמוזיקה מדברת אליו...)
נוה יעקב זה משפחות קלאסיות ליטאיות, שכמובן לא מרויחות מי יודע מה הרבה, אבל אינם נחשבות עניות במיוחד, אלא ממש רגילות כמו כל איזור חרדי. ועל משפחות קלאסיות מדובר בכל האשכול לא?20% בעיני זה רחוק מרוב הציבור
במיוחד שאתם מדברים על נווה יעקב,
שזו שכונה די עניה מלכתחילה,
כך שיתכן בהחלט שבידי הקופה הזו נפלו המשפחות העניות יותר במגזר.
אלא שמחתנים היום בנווה יעקב !!! הם אלו שעברו לשם לפני 20 שנה - זה לא אוכלסיית האמצע - כמובן בלי להכלילנוה יעקב זה משפחות קלאסיות ליטאיות, שכמובן לא מרויחות מי יודע מה הרבה, אבל אינם נחשבות עניות במיוחד, אלא ממש רגילות כמו כל איזור חרדי. ועל משפחות קלאסיות מדובר בכל האשכול לא?
נכון מאד [הרבה כאן מסכימים אם זה].דעתי היא: שכל אחד ישב עם עצמו ויחשב מה חשוב לו לשמחה (ובעיני מה חשוב לחתן ולכלה, ומה חשוב להורים שלהם) ומה לא יעלה ויוריד לו.
אם תיקח כוס ותהפוך אותה, אח"כ צריך 'להפוך' בשביל ליישר.למה זה נקרא ל'הצטמצם', אולי עד היום 'התרחבו'??
פשוט תיקון קטן תוך כדי תנועה.
נקודה למחשבה.
המשחק מילים לא רלוונטי, המסר - מקווה שהובן.אם תיקח כוס ותהפוך אותה, אח"כ צריך 'להפוך' בשביל ליישר.
אם מתרחבים, צריך 'לצמצם', כדי לחזור להיות רגיל.
אנסה להסביר בקיצור.פה כבר איבדתי אותך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: