3 כבר מתייאשת???שלום,
אני אחרי 3 טסטים,
אשמח לטיפים איך לעבור את הטסט.
מציינת שאני נוהגת טוב - אבל הלחץ משבש לי את כל הריכוז (אחד הטסטרים אמר לי שאני נוהגת מעולה - רק שהלחץ הורס לי).
מה עושים????
מודה מראש על כל טיפ / עזרה!!!
שלום,
אני אחרי 3 טסטים,
מציינת שאני נוהגת טוב - אבל הלחץ משבש לי את כל הריכוז (אחד הטסטרים אמר לי שאני נוהגת מעולה - רק שהלחץ הורס לי).
מה עושים????
מה זה 3 טסטים זה כלום עשיתי 5 עד שעברתי מרוב לחץ הרגל הייתה רועדת לי תוך כדי הטסט כיום אני נוהג על משאית זה פשוט לחץ לא נורמאלי שמגיע מאיפושוא אולי כדור הרגעה יעזור אני עברתי בפוקס היה טסט גרוע הבוחן שאל אותי איזה טסט אתה אמרתי לו טסט 7 (סתם הגזמתי הייתי ב5) אמר לי או או או טוב בסדר ויצא אחרי כמה שעות קיבלתי אסאמאס שעברתי אבל לא לכולם זה הולך חלק ולדעתי צריך ליצור מצב שבו הטסטר יעשה לך מבחן ארוך כלומר שיהיה לך כמו מורה חדש ל3 שיעורים שירד מפלס הלחץ ואז תוך כדי השיעורים הוא כבר קולט אם אתה מוכן או לאשלום,
אני אחרי 3 טסטים,
מה עושים????
כשתתיאשי באמת תצליחי.שלום,
אני אחרי 3 טסטים,
מה עושים????
מניסיון שלישלום,
אני אחרי 3 טסטים,
מה עושים????
ליבי איתך,מקווה שטסט הבא תעברי בעז"ה!!!שלום,
אני אחרי 3 טסטים,
מה עושים????
רק שלא תגיע לטסט עייפה מרוב הסגולות......סגולת רבי יצחק מברדיצ'וב,להגיד פרקי תהילים נז',קכ',להדליק נר עבור ר' יצחק לוי מברדיצ'וב, לתת צדקה,להגיד בזכות ר' לוי יצחק בן שרה סאשע ירחם עליי הקב"ה ואזכה להצליח בטסט,לכתוב בפתק הרבי לוי יצחק סאשע ולשים בכיס.
לאחר ברכות השחר להגיד 17 פעמים ניצבת בת עדאל,מזמור כ' 3 פעמים ולבקש יהי רצון שתעברי...,לתת 18 ש"ח לצדקה ולקבל עצמי לתת 36 ש"ח לאחר שאעבור ולהגיד נשמת כל חי
וגם פרק סז' 3 פעמים ולבקש בזכות דוד המלך.
אני אחרי הטסט השני המורה שלח אותי לרופא לבקש משהו להרגעה כי בשיעורים נהגתי מעולה והלחץ (אני טיפוס לחוץ) הכריע אותי בטסט, הרופא נתן לי רגיעוןשלום,
אני אחרי 3 טסטים,
מה עושים????
משרד הרישוי בנו קומה על חשבונךאני הוצאתי יותר מ15000 ש"ח....
בסוף ב"ה עברתי.
לא להתייאש!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: