עברת?שלום,
אני אחרי 3 טסטים,
אשמח לטיפים איך לעבור את הטסט.
מציינת שאני נוהגת טוב - אבל הלחץ משבש לי את כל הריכוז (אחד הטסטרים אמר לי שאני נוהגת מעולה - רק שהלחץ הורס לי).
מה עושים????
מודה מראש על כל טיפ / עזרה!!!
עברת?שלום,
אני אחרי 3 טסטים,
מציינת שאני נוהגת טוב - אבל הלחץ משבש לי את כל הריכוז (אחד הטסטרים אמר לי שאני נוהגת מעולה - רק שהלחץ הורס לי).
מה עושים????
תודה על ההתעניינותעברת?
תודה על ההתעניינותעברת?
תודה על ההתעניינותעברת?
תודה על ההתעניינותעברת?
אם את רוצה יש לי כדורי רגיעון של חברת הדסתודה על ההתעניינות
עדיין לא
לכמה ניגשת כבר?תודה על ההתעניינות
עדיין לא
ואגב אני אל יודעת באיזה מספר טסט אתתודה על ההתעניינות
עדיין לא
בדיוק רציתי להציע,ואגב אני אל יודעת באיזה מספר טסט את
אבל מכירה מקרוב מישהי שלא עברה חמש טסטים ואז חישבה מסלול מחדש והלכה ללמוד אצל מורה אחרת
עשתה עוד שיעורים ואמרה שזה לא יאמן, היא פשוט לא ידעה המון דברים (ובזמנו היא אמרה שהיא נוהגת מעולה)
ב''ה בטסט השישי היא עברה.
נכון מאד.בדיוק רציתי להציע,
ללכת שיעור אחד למורה אחרת ולראות מה יש לה לומר,
הרבה פעמים זה מאוד עוזר...
(מכירה בית ספר לנהיגה שלפני רישום לטסט עושים שיעור החלפה עם מורה אחר)
פשוט לדמיין שאין אף אחד שיושב לידך, כאילו שאתה נוהג עכשיו לבד בדרך לעבודה שלך, זה ממש עוזר לרוגע ולריכוז בנסיעה, אני משתמש בטקטיקה הזאת בשיעורי נהיגה ואז אני נוהג הרבה יותר טוב כי אני לא עסוק בלרצות את המורה אלא עסוק ומרוכז בנהיגה זהירה ואיכותית.שלום,
אני אחרי 3 טסטים,
מה עושים????
באיזה עיר את לומדת?עברת?
עברתי טסט בלי כלום, היה לי מורה קשוח שלא היה אפשר לנהוג שלא ע"פ הכללים.בקשר לראטלין, אני לקחתי בשיעור נהיגה יום לפני הטסט וזה שיבש אותי לגמרי!!! לא ההיתי מרוכזת שניה
ואני מאוד בעד רטאלין- מעודדת את התלמידות שלי שהמליצו להם, כנראה אני לא צריכה
למחרת לפני הטסט ההיתי חייבת עוד שיעור בלי ראטלין
את הטסט עברתי
א. אני לא מגלה כמה טסטים עשיתי, עברתי בסוףתודה על ההתעניינות
עדיין לא
תחשבי שאין שום סיכוי שאת עוברת, וסתם את הולכת בשביל החוויה (המפוקפקת......) ואז תרגעי ותעברי! בדוק ומנוסה!
א. אני לא מגלה כמה טסטים עשיתי, עברתי בסוף
ב. מכירה מישהו שנהג מעולה. לא התייאש... ובסוף... לאל מגלה... עבר....
ג. לא להתייאש, לגשת לטסטים לא לפחד, גם עם לא עוברים טסט נותן עוד ביטחון לקראת הטסט הבא
ד. לעמוד מול המראה ולומר לעצמך במשך 10 דק, אני עוברת! אני יודעת לנהוג! נוהגת מצויין! אני יעבור את זה! זה קל! וכל משפט חיובי ומחזק. תסתכלי לעצמך בעיניים ושיהיה לך ברור שאת עוברת
הצלחות!
מה עדיף?ד. לעמוד מול המראה ולומר לעצמך במשך 10 דק, אני עוברת! אני יודעת לנהוג! נוהגת מצויין! אני יעבור את זה! זה קל! וכל משפט חיובי ומחזק. תסתכלי לעצמך בעיניים ושיהיה לך ברור שאת עוברת
הצלחות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: