היכן??? אתה כ"כ מרוצה שלא היית רוצה לגור בירושלים? איפה אתה גר?גם אנחנו היינו ככה, בלית ברירה עזבנו והיום שנה אחרי -לא מוכנים לחזור לירושלים!
כרגע גם אם תהיה לנו אפשרות לא נחזור לירושלים-נהנים ואוהבים הרבה יותר את מקום המגורים הנוכחי שלנו.
היכן??? אתה כ"כ מרוצה שלא היית רוצה לגור בירושלים? איפה אתה גר?גם אנחנו היינו ככה, בלית ברירה עזבנו והיום שנה אחרי -לא מוכנים לחזור לירושלים!
כרגע גם אם תהיה לנו אפשרות לא נחזור לירושלים-נהנים ואוהבים הרבה יותר את מקום המגורים הנוכחי שלנו.
נכון, מה יש לי לחפש שם? (אין לי משפחה בירושלים)אם יביאו לכם דירת 120 מטר נחמדה בגוש שמונים, פשוט תסרבו בנימוס.
אולי תנסה להשפיע על אנשים...מה יש בירושלים שאין במקומות אחרים?
הכל נמצא בראש!
גם אם יתנו לי אני לא יגור שם..
עיר יקרה פחד וקרה ומלאה בערבים
באמת שלא קורץ לי
לא יודעת איפה הם גרים אבל יכול להיות גם שהם גרים במקום שלא תבין איך כיף להם שם יותר מבירושליםהיכן??? אתה כ"כ מרוצה שלא היית רוצה לגור בירושלים? איפה אתה גר?
עדיין המחירים שם לא כמו ביתר או שאר האזורים החרדיים סביבות ירושלים
שימי לב!ירושלים- בעיני היא שווה כל מחיר!
עיר שהיא עולם!
לדעתי שווה להצטמצם וללכת על שכונה יותר מרוחקת העיקר להשאר בירושלים!
מביתר לגילה - 7 דקות (!) תוסיף עוד 20 דק' לנסיעה הפנימית...מה עושים שרוצים מאד לעזוב אבל לא יכולים?
העבודה שלי כאן, ואני לא בכוון כרגע לעזוב אותה,
ואני גם לא טיפוס שישרוד נסיעות מחוץ לעיר כל יום הלוך וחזור,
גם מביתר, זה סיפור של מעל שעה ויותר לכל כוון, ויש פקקים בשעות האסטרטגיות.
בלית ברירה נשארים פה, ונחנקים עם שכירות מפולפלת, על דירה קטנה שלא מתאימה לצרכינו המשפחתיים כלל
המממממביתר לגילה - 7 דקות (!
אני לא מכיר... אולי זה באיזור היותר מתחרד... אבל ישנם איזורים שם שניראים כמו חורבות ירושלים... שם וודאי המחירים יותר זולים
הטבת להסביר את מאוד יפהיש פה שיח חרשים מי שגדל בירושלים לא יחליף אותה בעד שום מקום שבעולם, ואין לזה סיבות ממש רציונליות אלא שזה עניין רגשי עמוק לירושלמים בלבד , (ואינו דומה כלל לעוצמת הרגש והאהבה שחשים הבני ברקים למשל לעירם שם זה בגלל האווירה בגלל המשפחה ובגלל סיבות יותר טכניות פחות רגשיות) ומי שלא גדל בירושלים לא מסוגל להבין את זה וכשאשתו גוררת אותו לירושלים הוא מצא את עצמו עומד בגשם עם שקיות עמוסות קניות בתחנת אוטובוס ירושלמית מפוצצת אנשים מחכה לאוטובוס שלא מגיע בקור העז ורק חושב מה לי ולצרה זו.
ירושלים זו הקרבה, ומיועדת לאוהביה בלבד (והמחירים מוכיחים שיש אוהבים רבים).
אני רואה את תמונות הדירה...מגרה... זה לא הדירות המוזנחות... שם אתה קונה ומשפץ (גם יש 8 מ"ר יותר, זה משמעותי כשיש לך רק 70 מ"ר
לי שבוע שעבר לקח 8 דק' עד התחנה ברוזמרין! (רוזמרין זה כבר גילה, אם אני לא טועה)הממממ
מהכניסה לביתר עד לרוזמרין זה לוקח כרבע שעה... (וגם יכול להיות יותר)
אף פעם לא לקח לי 7 דק', גם לא ברכב.
שווה לך לקרא, יש לך כאן הרבה מה להחכים...לא קראתי כל התגובות
אבל אני בתור ירושלמית לא מסוגלת לעזוב את העיר הזאת
ההבדל הוא שהבניברקים מצליחים להסביר את עצמם עם סיבות הגיוניות ואנחנו לא, אבל אין ספק שגם מי שגר בעיר אחרת יבין את הירושלמי אבל את הבניברקי לא תמיד...יש פה שיח חרשים מי שגדל בירושלים לא יחליף אותה בעד שום מקום שבעולם, ואין לזה סיבות ממש רציונליות אלא שזה עניין רגשי עמוק לירושלמים בלבד , (ואינו דומה כלל לעוצמת הרגש והאהבה שחשים הבני ברקים למשל לעירם שם זה בגלל האווירה בגלל המשפחה ובגלל סיבות יותר טכניות פחות רגשיות) ומי שלא גדל בירושלים לא מסוגל להבין את זה וכשאשתו גוררת אותו לירושלים הוא מצא את עצמו עומד בגשם עם שקיות עמוסות קניות בתחנת אוטובוס ירושלמית מפוצצת אנשים מחכה לאוטובוס שלא מגיע בקור העז ורק חושב מה לי ולצרה זו.
ירושלים זו הקרבה, ומיועדת לאוהביה בלבד (והמחירים מוכיחים שיש אוהבים רבים).
אז קרה לך קפיצת הדרך, א"א לבנות על זה...לי שבוע שעבר לקח 8 דק' עד התחנה ברוזמרין! (רוזמרין זה כבר גילה, אם אני לא טועה)
מביתר לגילה - 7 דקות (!) תוסיף עוד 20 דק' לנסיעה הפנימית...
בשעות רגילות זה אף פעם לא לוקח שעה...
נושא האשכול למיטב ידיעתי הוא יריות לכל הכיוונים מתוך מטרה לפרוק רגשות, כשמומלץ שהמילה ירושלים תופיע בהודעה [ויוצאים ידי חובה בדוחק גם בהזכרת בית שמש] ..זה נושא האשכול, איך מטפלים בהפרעה הזו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: