באיזה עיר?אגב, אני אף פעם לא גרתי בדירה פחות מ190 מ"ר...
היום אני בדירה 180 מ"ר + חצר 178 מ"ר
אני בא להיות שכן שלך
באיזה עיר?אגב, אני אף פעם לא גרתי בדירה פחות מ190 מ"ר...
להרגשתי בדיוק הפוךההבדל הוא שהבניברקים מצליחים להסביר את עצמם עם סיבות הגיוניות ואנחנו לא, אבל אין ספק שגם מי שגר בעיר אחרת יבין את הירושלמי אבל את הבניברקי לא תמיד...
תגובה די צפויה פשוט די מיהרתי אז לא הצלחתי למצוא מדויק יותראני רואה את תמונות הדירה...מגרה... זה לא הדירות המוזנחות... שם אתה קונה ומשפץ (גם יש 8 מ"ר יותר, זה משמעותי כשיש לך רק 70 מ"ר
ראיתי בביתר יחידה 19 מ"ר... אני חושב שזה השיא...
אגב, אני אף פעם לא גרתי בדירה פחות מ190 מ"ר...
אני לא מבין אנשים שגרים בתוך הבור של הפריץ מרצון..
ביתר...באיזה עיר?
אני בא להיות שכן שלך
ודאי שכדאי לשמוע נתוניםלא הבנתי, אין לאדם זכות בחירה לשמוע דעות נוספות, מבט נוסף?
הוא ישמע את מכלול הדעות ואז יבחר מה לרחק ומה לקרב, מה פגם יש בזה?
האביתר...
יש לי חבר שיש לו 120 מ"ר חצר והוא גר בקצה העיר והוא השתלט על עוד 300 {!} מ"ר בביתר יש הרבה דירות עם שטחים נרחבים וגדולים!
לא זכור לי שגבעת שאול בכלל היתה על המפה אז, בטח לא בכמויות של רוממה שעדיין היו בה משפחות מסורתיות שפינו דירות שיכון. גב"ש לא שינתה את אופיה וממילא לא התפנו דירות בצורה גורפת.לא בדיוק, כשדירה ברמות א עלתה 125, בגב"ש המחיר היה 200
בעצם, באותה תקופה רוממה (המ"ג) לא הייתה נחשבת. גב"ש הייתה הרבה יותר "שווה".
ולעצם ההודעה שהגבתי לה, שטענה שתמיד רמות הייתה יקרה ורק מי שהיה יכול להרשות לעצמו קנה שם, זה וודאי לא נכון.
את/ה מתעלם מהמציאות שבירושלים יש חסרונות??? נראה לך שרק ק"סניקים כותבים פה???? אז הנה:וואו איזה אשכול הזוי
אני בכלל לא רוצה טסלה
לא בגלל שזה יקר
להפך!!!
פשוט רכב מכוער ומרעיש שנוסע לאט ולא מתפקד
אהבתי את הכתיבה שלך אבל את את התוכן...הא
לא באלי להיות מהראשונים למות ברעידת אדמה
(מכיר טוב את העיר)
זה רק עוד מעלה ממעלותיה של ירושלים2. אנשים טיפוסים הזויים ברוממה, גאולה, רמות, ועוד (הייתי מביא דוגמאות של טיפוסים מוכרים... אבל עדיף לשמור על כבודם וכבודנו... - אגב כשהייתי ילד הייתי נהנה מזה... זה היה נושא מעניין וממש חלק מהילדות שלי, אבל היום אני מבין שלא הייתי רוצה שזה מה שיהיה לילדים שלי...)
זה ממש קלאס לביתראגב, יש שם גם אחד שהשתלט על שטח מאחורי הבית ובנה בית כנסת ושני יחידות! (בכף החיים)
לא אמרתי שאין חסרונותאת/ה מתעלם מהמציאות שבירושלים יש חסרונות??? נראה לך שרק ק"סניקים כותבים פה???? אז הנה:
1. הפריצות חוגגת???
2. אנשים טיפוסים הזויים ברוממה, גאולה, רמות, ועוד (הייתי מביא דוגמאות של טיפוסים מוכרים... אבל עדיף לשמור על כבודם וכבודנו... - אגב כשהייתי ילד הייתי נהנה מזה... זה היה נושא מעניין וממש חלק מהילדות שלי, אבל היום אני מבין שלא הייתי רוצה שזה מה שיהיה לילדים שלי...)
3. אם אתה ישראלי, יהיה לך קשה שסביבך כולם חוצניקים
4. הילדים מתרגלים לבקר בצחנה מרכזית בשביל כל אוטובוס, זה אוכל לי את הלב
5. יש רדיפה מטורפת אחרי הבלי העולם וההורים שלי נלחמו כדי שאנחנו לא נתרגל לזה
הדמיון היחיד בין טסלה לירושלים זה שאי אפשר לנתק את האינטרנט...
בלי להכליל חלילהאשמח לקבל ממך כתובת/קישור לחנות שמוכרת כאלה משקפים..
נו באמת, זה גובל בהוש"ר על הירושלמים הצעירים.
לומר שבירושלים קר???לדעתי השוואה לא נכונה, כי דירה במקום מרכזי בבית שמש (נניח ארבעה חדרים חדשה בשדרות האמוראים), לעומת דירה במקום מרכזי בירושלים (נניח ארבעה חדרים חדשה ברוממה), המחיר של הדירה בירושלים יהיה בערך 4 מיליון ש"ח יותר מהדירה בבית שמש. כך שהמחיר הוא פקטור מאוד משמעותי.
בירושלים יכול להיות קפוא, לעומת בית שמש מזג אוויר יותר ממוזג. נניח בקיץ עדיף בירושלים, ובחורף עדיף בבית שמש.
דווקא אני רואה רמה גבוהה בבית שמש ("בוגבו", ביגוד וכו').
אשתי לא מוכנה לעבור לירושלים רק בגלל הקור אז כנראה שהמזג אוויר כן קשור לאשכול...לומר שבירושלים קר???
בתור ילד אני זוכר התכסו לי האופניים בשלג (בגבעת שאול)
כבר שנים לא ירד שלג ברצינות בישראל.
בתור בחור בערתי מחום (בבית שמש)
{ ההלצה אמרה שאם אתה רואה משהוא מחייך כנראה הוא ראה עלה נע על העץ.}
מי שאומר על החורף האחרון שלא היה קר בבית שמש כנראה לא ביקר בה
היום אני בביתר ובקיץ לוהט ובחורף קפוא
כל אחד יחליט מה הוא מעדיף
מזג אוויר זה חלק מאיתני הטבע והוא לא שיקול שאמור לעלות באשכול זה - כך מסתבר...
זה איזורים שקרובים לנחלין (ישוב ערבי עויין) למי נראה לך יש גישה לשם בכלל?זה השתלט פה ההוא השתלט שם, במקום לקרוץ ולראות בהם חברהמני'ם, אולי תבינו שיש בעיות קשות של גזל היחיד או הרבים כל מקרה לפי עניינו, ופשוט שהם עתידים לתת את הדין על כל "ההשתלטיות" המדהימות האלה
אמר לי דיין חשוב בבי"ד באחת הערים הצעירות החרדיות שהתופעה מבישה ודוחה כמה אדם מסוגל להיות דורסני ואכזרי כשמדובר בעוד כמה מטרים שהוא הולך לחמוס
במערכת המיועדת לציבור החרדי ראוי לשים לב לכך ולא להתפעל מהגזלנים
חושבת שכל יהודי בעולם מבין בדיוק את מה שהירושלמים מביניםיש פה שיח חרשים מי שגדל בירושלים לא יחליף אותה בעד שום מקום שבעולם, ואין לזה סיבות ממש רציונליות אלא שזה עניין רגשי עמוק לירושלמים בלבד , (ואינו דומה כלל לעוצמת הרגש והאהבה שחשים הבני ברקים למשל לעירם שם זה בגלל האווירה בגלל המשפחה ובגלל סיבות יותר טכניות פחות רגשיות) ומי שלא גדל בירושלים לא מסוגל להבין את זה וכשאשתו גוררת אותו לירושלים הוא מצא את עצמו עומד בגשם עם שקיות עמוסות קניות בתחנת אוטובוס ירושלמית מפוצצת אנשים מחכה לאוטובוס שלא מגיע בקור העז ורק חושב מה לי ולצרה זו.
ירושלים זו הקרבה, ומיועדת לאוהביה בלבד (והמחירים מוכיחים שיש אוהבים רבים).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: