ערכתי את הודעתי ושיניתי את הציטוט לסתם יינםיין נסך או סתם יינם?
@בנימיני ציטוט צריך לצטט במדוייק...ערכתי את הודעתי ושיניתי את הציטוט לסתם יינם
מקבל את המוסר בהכנעה@בנימיני ציטוט צריך לצטט במדוייק...
דברי הרב זריצקי על בד"ץ חוג חת"ס פתח תקוה
נודע לי שהרב זריצקי מנהל את בדץ חתם סופר בני ברק..דברי הרב זריצקי על בד"ץ חוג חת"ס פתח תקוה
גם אם הוא מתחרה הדברים שלו צודקים. לצערינו!נודע לי שהרב זריצקי מנהל את בדץ חתם סופר בני ברק..
הם לא גופים מתחרים?
זה מעניין, כי בעבר הוא דיבר חריף נגד הכשר זה.נודע לי שהרב זריצקי מנהל את בדץ חתם סופר בני ברק..
הם לא גופים מתחרים?
שטויות במיץ, אתם חושבים שהבד"ץ בודק עלה עלה?בנוגע לירקות עלים, אני רק אניח פה. מבירור עם משגיח הכשרות (הראשון, שנאמן עלי), הוא טען שיש חברות שנותנים כשרות לפי 'מבדק'. בודקים אחוז מסוים מהתוצרת, ועל סמך זה מאשרים/ פוסלים את הליין.
הבד"ץ הע"ח וגלאט עלים הם היחידים שלא מסתמכים על מבדק אלה על בדיקה של ממש, ולא חוששים לספול נגלות שלמות כשיש צורך (פעמים רבות הליין שנפסל עובר במבחן המבדק ומשווק תחת כשרויות אחרות).
החברים שגרים בפ''ת לא אמורים להכיר את הרב חיים יהודה דייטש, כבר לפני יותר מעשור עבר לב''ב....רוצים לדעת את האמת על הכשרות הנ"ל,
חפשו חברים שלכם שגרים בפ"ת ושאלו אותם מי אחראי על הכשרות הזו?
מי הרב? מי המפקחים? איזה קהילה הם שייכים?
תגלו את האמת!
מדובר על מערכת אנונימית מאד מאד.
לא מוכרת ולא ידועה
אבל החותמת מתנוססת בכל הארץ.
אתם לא תדעו למצוא את הרבנים כ"כ מהר, אבל בעלי העסקים מהשווארמות בצפון יידעו להגיע עד לפ"ת ולמצוא אותם בשביל ההכשר המהודר.
שים לב הנידון כאן זה חוג ב"ב ולא חוג פ"ת.הכשר חוג חתם סופר פ''ת
לפני כמה חודשים שאלנו אותו על מיץ תפוזים טבעי בהכשר הנ"ל, ואמר שזה חשש יין נסך.tora-forum.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: