תח"צ (כמעט) ניסיון דריסה!!!

מצב
הנושא נעול.

הדסההה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום

יוסי ב.ק

משתמש סופר מקצוען
מחזיר לנידון המקורי של האשכול
אוטובוס לא עוצר? זאת לא הפעם הראשונה, נכון? היא גם לא תהיה האחרונה....
אולי הפתרון נמצא באשכול הזה
כמובן שזה לא עוזר במיידי אבל צריך לחשוב על שינוי עתידי

מתחברת

משתמש פעיל
לא הייתי לוקחת שום סיכון, בכביש אל תהיה צודק... תהיה חכם וזהיר!!!
לצערינו כבר ראינו שהאצבע על ההדק (ההגה) קלה מאוד!!
לזכור שאנחנו עדין בגלות.

שמעון963852741

משתמש פעיל
מנסה להיזכר איפה כתבתי שאישה הושיטה יד לטרמפ ואני נתתי לה...
אני עוצר לבנים ואם יש אישה אני יציע גם לה
ולא מדובר במרכז גאולה או ר' עקיבא מדובר במקום שכל בר דעת יודע שמקובל להשתמש בטרמפ מחוסר ברירה
יתכן ואכן אתה צודק, וכל הכבוד לך.
אבל בנשים ואולי גם באנשים, אפציר בשום פנים ואופן לא לעלות לטרמפים, אני מכיר באופן אישי כמה גברים שעלו לטרמפים, ופגשו שם אנשים שמקומם בכלא, והמבין יבין, ויש יותר פוגעים בנשים מאשר בגברים.
לטעמי אכן מן הרצוי הזמין מוניות מחברה ידועה ומוכרת בלבד, ואם יש מצלמה פנימית ברכב עדיף פי כמה.
אך לטעמי ההבדל בין מונית לטרמפ, שהסיכוי לפגוש עבריינים בטרמפ גדול פי כמה, כיוון שתמיד צריך לשאול מה המניע, ב"ה רוב הפעמים הוא חסד, אבל הסיכוי שיהיה מניע פסול לנותן טרמפ הוא יותר גדול מכך שיהיה מניע פסול לבעל מונית.

BS''D

משתמש פעיל
הבעיה כיום שיש מחסור חמור בנהגים, בטח במקומות החרדים שצורכים תח''צ בכמות גדולה יותר.
ולכן תלונה על הנהג לא בהכרח מפריעה לו כי הוא יודע שזה לא יעשה כלום וגם אם כן, הוא יעבור לחברה אחרת שם יקבלו אותו בזרועות פתוחות..

סמוטריץ

משתמש פעיל
הבעיה כיום שיש מחסור חמור בנהגים, בטח במקומות החרדים שצורכים תח''צ בכמות גדולה יותר.
ולכן תלונה על הנהג לא בהכרח מפריעה לו כי הוא יודע שזה לא יעשה כלום וגם אם כן, הוא יעבור לחברה אחרת שם יקבלו אותו בזרועות פתוחות..
נכון.
אבל אנחנו צריכים לעשות את שלנו.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה