תח"צ (כמעט) ניסיון דריסה!!!

מצב
הנושא נעול.

תילתן

משתמש סופר מקצוען
לי קרה כזה דבר שהנהג פשוט לא פתח את הדלת אז נקשתי בעדינות על הדלת זכוכית
וכשראיתי שהוא לא פותח אז הנקישות התחילו להיות יותר חזקות
עד שהוא התחיל לנסוע אז הדפיקות התחילו להיות יותר עוצמתיות עד ש....
כן צדקתם בסוף זה התנפץ לרסיסים !
פעם הבא תתחיל עם פטיש ותחסוך לך ולנוסעים זמן,
ממש פורום של גיבורי חייל ברוח חנוכה.

הקה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
אני כבר מזמממממממן התייאשתי מהתחב"צ ועברתי לרכב פרטי. כיוון חשיבה...
זה או כי אתה גר בבית עם חניה פרטית שאי אפשר לגנוב, או בחת הערים הבודדות בארץ בלי מצוקת חניה.
לנושא האשכול- להגיש תלונה בכל מקום אפשרי- יעזור או לא- הם חיבים לדעת שזה לא הפקר!!!!!!!!!!!!!!!!

הקה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
ומה עם אלה שנוסעים לך בנתיב השני ומסמנים לך שהם לא יכולים להכנס לתחנה ועכשיו אתה תקוע באמצע שום מקום עד האוטובוס הבא- במקרה הטוב- שעה??????????? והם עוד יגידו לך מה יכלנו לעשות- אי אפשר לעבור נתיב מכל מיני סיבות. מה זה ה יכלתם לעשות? אל תיסעו שם אם יש לכם תחנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לייקית

משתמש מקצוען
האשמה היא אך ורק על משרד התחבורה!
גם אני חושבת שנהג האוטובוס נהג בצורה שלא מתקבלת על הדעת, אך לכל מטבע שני צדדים. תחשבו מה עובר על נהג שרוצה לבצע קו כסדרו, ולהגיע לביתו בזמן סביר למשפחתו, ולכל תוכניותיו. יש לו מספר קבוע של נוסעים אותם הוא יכול להעלות ואין אפשרות חריגה
כל נוסע מיותר מסכן את רשיון הנהיגה שלו. גם בחברה שלו, לא מתירים לו לעשות את זה.
הוא מתקרב לתחנה מלאה בנוסעים שמתכוונים לעלות, בעוד יש לו אך ורק שלושה מקומות. מה יקרה, כולנו יכולים לשער...
הוא לא יכול להמשיך לנסוע, אם יעלו יותר משלושה, וזה לא קשור לטוב ליבו! אין לו אפשרות!
מתי הוא יוכל להמשיך בביצוע הקו? במקרה הטוב, עוד 7-10 דקות, במקרה הגרוע, רק אחרי שיזעיק משטרה והיא תגיע להוריד נוסעים. למה שירצה לעצור?
ואגב, זה לא נכון שנהגים יכולים לעשות ככל העולה על רוחם. יש עליהם בקרה ופיקוח ברמה של כל תחנה ותחנה. הנתונים כולם מגיעים למשרד התחבורה ולחברות האוטובוסים, גם אם לא תתלוננו.
חברות התחבורה נקנסות על כך בסכומים גבוהים.
התלונות, העצבים, והתסכול צריכים להיות מופנים כלפי מעלה, לא כנגד הנהגים.

המחזק

משתמש מקצוען
D I G I T A L
פעם הבא תתחיל עם פטיש ותחסוך לך ולנוסעים זמן,
ממש פורום של גיבורי חייל ברוח חנוכה.
תסכים איתי שזה הרבה יותר טוב מלסכן חיים
וכמובן שזה לא היה בתכנון שזה ישבר....
(אפשר לנחש שיש לכבודו רכב וכמעט לא משתמש בתח"צ)

צחית

משתמש מקצוען
האשמה היא אך ורק על משרד התחבורה!
גם אני חושבת שנהג האוטובוס נהג בצורה שלא מתקבלת על הדעת, אך לכל מטבע שני צדדים. תחשבו מה עובר על נהג שרוצה לבצע קו כסדרו, ולהגיע לביתו בזמן סביר למשפחתו, ולכל תוכניותיו. יש לו מספר קבוע של נוסעים אותם הוא יכול להעלות ואין אפשרות חריגה
כל נוסע מיותר מסכן את רשיון הנהיגה שלו. גם בחברה שלו, לא מתירים לו לעשות את זה.
הוא מתקרב לתחנה מלאה בנוסעים שמתכוונים לעלות, בעוד יש לו אך ורק שלושה מקומות. מה יקרה, כולנו יכולים לשער...
הוא לא יכול להמשיך לנסוע, אם יעלו יותר משלושה, וזה לא קשור לטוב ליבו! אין לו אפשרות!
מתי הוא יוכל להמשיך בביצוע הקו? במקרה הטוב, עוד 7-10 דקות, במקרה הגרוע, רק אחרי שיזעיק משטרה והיא תגיע להוריד נוסעים. למה שירצה לעצור?
ואגב, זה לא נכון שנהגים יכולים לעשות ככל העולה על רוחם. יש עליהם בקרה ופיקוח ברמה של כל תחנה ותחנה. הנתונים כולם מגיעים למשרד התחבורה ולחברות האוטובוסים, גם אם לא תתלוננו.
התלונות, העצבים, והתסכול צריכים להיות מופנים כלפי מעלה, לא כנגד הנהגים.
כנראה גם את לא נוסעת בתח"צ
את יודעת כמה פעמים יש מקום באוטובוס והנהג
סתם לא בה לו לעצור
וסתם בדרך כלל
כשמגיע משטרה אומרת לו לעלות את כולם וליסוע

אש קודש!

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
בלת"ק
א. דבר ראשון תגיש תלונה על אי-עצירה בתחנה.
ב. יתכן שיש פה מעשה פלילי, אבל יש מצב שאם תתלונן תסתבך בעצמך משום שגם אתה עשית מעשה לא חוקי.
אני אישית לא הייתי מגישה תלונה פלילית על המעשה הנ"ל אא"כ הייתי מתייעצת עם עו"ד.

יהלומים

פתרונות תעסוקה יצירתיים
מנוי פרימיום
ממש לא נראה כך לפי המצב בתחנות
הנהגים לא עוצרים חופשי על סתם!!
ממש מסכן אומלל

יאנקאלע

משתמש מקצוען
באמת גאוני..
בחורינו המצוינים..
ומה הבעיה בכלל לנסוע עם וישר פתוחים..
בא נראה שנהג עושה את זה
הוא חייב לפתוח את הדלת לסדר את זה ואז כולם מסודרים

דווקא לי נראה רעיון יותר טוב לסובב את המראות ואז ודאי שהוא לא יוכל לנסוע מידי רחוק

פעם היה אפשר לפתוח את תא המטען אבל היום לפחות את זה אם לא יועיל לא יזיק

יאנקאלע

משתמש מקצוען
חבר סיפר לי
הוא היה בדרך חזור מהצפון
והאוטובוסים לא עצרו
אוטובוס אחד עצר והעלה
אבל לא היה לו מקום והשאיר כמה נוסעים וחברי בתוכם
הנהג הבטיח כרגיל שיש אוטובוס מאחריו מחר בבוקר
הוא עלה לאוטובוס עם משפחתו
ואמר שהוא מחכה לאוטובוס הבא בתוך האוטובוס
הנהג לא רצה ליסוע אז הנוסע אמר לו שאם האוטובוס הבא קרוב אז זה לא יקח הרבה זמן...
למעשה אז הגיעו הרבה צדיקים וביקשו ממנו לחכות למטה גם זה ראוי לאשכול נפרד על האטימות של מי שכבר בתוך האוטובוס שברגע שהוא מסודר הוא מאחל שהנהג לא יעצור בשום תחנה ויקח אותו ספיישל הביתה רק מחר יתחלפו היוצרות ואז???
והוא הציע להם להחליף אותו ולחכות לאוטובוס הבא הריק
אחרי עשרים דקות שהאוטובוס חיכה בתחנה הגיע אוטובוס ריק
הלה עבר ונהנה מנסיעה רגועה
באמצע הדרך אמר לו הנהג אני לא מבין למה התעקשת העירו אותי מהשינה לבא לעשות את הקו הזה

עכשיו נפתח סקר מי אומר שהיו מעירים נהג גם אם נשאר מישהוא באיזה תחנה???

חנה ש.

צלמת אוֹמָנית
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai
רעיון:
זו הרי התנהלות שחוזרת על עצמה מצד חברת האוטובוס ולכן
זה כל כך מרגיז ואתה חסר אונים מול הנהג, החברה.
ולכן תתכנן את זה מראש:
1. שים חבר שעולה לפניך, שיודיע לך על מקומות ריקים ושיסריט אותם, כולל שעה ותאריך.
2. תן למישהו להסריט אותך מנסה לעצור את הנהג באדיבות, כמו שעוצרים מונית, כולל שעה ותאריך.
3. תחתים עוד אנשים שחיכו אתך בתחנה.
3. תעשה את זה כמה פעמים.
4.תבקש אישור מרב ותגיש תביעה ייצוגית בבית המשפט.

יהלומים

פתרונות תעסוקה יצירתיים
מנוי פרימיום
רעיון:
זו הרי התנהלות שחוזרת על עצמה מצד חברת האוטובוס ולכן
זה כל כך מרגיז ואתה חסר אונים מול הנהג, החברה.
ולכן תתכנן את זה מראש:
1. שים חבר שעולה לפניך, שיודיע לך על מקומות ריקים ושיסריט אותם, כולל שעה ותאריך.
2. תן למישהו להסריט אותך מנסה לעצור את הנהג באדיבות, כמו שעוצרים מונית, כולל שעה ותאריך.
3. תחתים עוד אנשים שחיכו אתך בתחנה.
3. תעשה את זה כמה פעמים.
4.תבקש אישור מרב ותגיש תביעה ייצוגית בבית המשפט.
ואז?
מה תקבל על כל המאמץ?

דוּבי

משתמש מקצוען
באמת גאוני..
בחורינו המצוינים..
ומה הבעיה בכלל לנסוע עם וישר פתוחים..
יש שיטה יותר טובה לעצבן את הנהג להזיז לו את המראות שעה יקח לו לסדר את זה
רק שאני לא ממליץ לעצבן את הנהגים כי כל הנוסעים יסבלו בגלל אותו בחור פזיז
אין לנו אלא להמשיך לסבול ללא כל פתרון הנראה באופק

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה