תח"צ (כמעט) ניסיון דריסה!!!

מצב
הנושא נעול.

(:1234

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
הנדסת תוכנה

יהודי קטן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
חבר סיפר לי
הוא היה בדרך חזור מהצפון
והאוטובוסים לא עצרו
אוטובוס אחד עצר והעלה
אבל לא היה לו מקום והשאיר כמה נוסעים וחברי בתוכם
הנהג הבטיח כרגיל שיש אוטובוס מאחריו מחר בבוקר
הוא עלה לאוטובוס עם משפחתו
ואמר שהוא מחכה לאוטובוס הבא בתוך האוטובוס
הנהג לא רצה ליסוע אז הנוסע אמר לו שאם האוטובוס הבא קרוב אז זה לא יקח הרבה זמן...
למעשה אז הגיעו הרבה צדיקים וביקשו ממנו לחכות למטה גם זה ראוי לאשכול נפרד על האטימות של מי שכבר בתוך האוטובוס שברגע שהוא מסודר הוא מאחל שהנהג לא יעצור בשום תחנה ויקח אותו ספיישל הביתה רק מחר יתחלפו היוצרות ואז???
והוא הציע להם להחליף אותו ולחכות לאוטובוס הבא הריק
אחרי עשרים דקות שהאוטובוס חיכה בתחנה הגיע אוטובוס ריק
הלה עבר ונהנה מנסיעה רגועה
באמצע הדרך אמר לו הנהג אני לא מבין למה התעקשת העירו אותי מהשינה לבא לעשות את הקו הזה

עכשיו נפתח סקר מי אומר שהיו מעירים נהג גם אם נשאר מישהוא באיזה תחנה???
כל משפט= לייק

marvelous

משתמש רשום
תופעה מעצבנת ביותר! ממש לפני כמה ימים נסעתי באוטובוס והנהג לא עצר באחת התחנות וכששאלתי אותו למה לא עצר הרי יש מלא מקומות פנויים ענה כמובן שיש אוטובוס אחריו, ואם ההוא לא יעצור גם כי יש אוטובוס אחריו?? פשוט רשעות!

אבל, כאחת שנוסעת הרבה באוטובוסים - לרדת לכביש לא עוזר!!!
נהג אחד אמר לקרוב משפחתי שאם הוא רואה אנשים על הכביש (האלו סתם לא אוהבים לעמוד על המדרכה ועולים עליה שנייה לפני שהאוטובוס עולה עליהם) הוא לא עוצר בכוונה (הגיוני שהוא צודק כי אם יתקרב לעצור הוא יכול לדרוס אותם בטעות)

בכל אופן הנה פנייה נרגשת לאלו בעלי הרכבים הפרטיים- פעמים רבות בעודי מתייבשת בתחנה אני רואה רכבים ריקים נוסעים לכיוון שאני צריכה, ושואלת את עצמי , למה הם לא עוצרים ומציעים לקחת כטרמפ? (הרי בנות לא יעצרו טרמפים אבל אם מישהי תציע מעצמה זה כן מקובל) זה ממש חסד!! במיוחד בבקרים כשהתחנות עמוסות והאוטובוסים שלא מגיעים\ לא עוצרים גורמים לי ולאחרים לאחר לעבודה ולהרבה אי נעימות, זכיתם ברכב פרטי- תזכו למצווה גדולה וקחו איתכם טרמפיסטים\ות , כמובן אם אתם יכולים ואפילו בתשלום אני מאמינה שאנשים ישמחו לשלם.
עד שמצבה הנורא של התחבורה בארצינו יסתדר....

תילתן

משתמש סופר מקצוען
בכל אופן הנה פנייה נרגשת לאלו בעלי הרכבים הפרטיים- פעמים רבות בעודי מתייבשת בתחנה אני רואה רכבים ריקים נוסעים לכיוון שאני צריכה, ושואלת את עצמי , למה הם לא עוצרים ומציעים לקחת כטרמפ?
יבואו '' צדיקי הפורום'' ויגידו לך שזה לא צנוע..
גבר יתן טרמפ לאישה?
לא יעלה על הדעת..

אש קודש!

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
ואם ההוא לא יעצור גם כי יש אוטובוס אחריו??
*לפניו.
למה הם לא עוצרים ומציעים לקחת כטרמפ?
בטיחות?
אפילו בתשלום
אני לא רואה מישהו עוצר בתחנה ומציע לאנשים נסיעות בתשלום.
אא"כ אין לו בעיה להיות מונית.

סמוטריץ

משתמש פעיל
תודה רבה לכולם על הפתרונות והרעיונות...
מחכה לעוד רעיונות.
שבוע טוב.

מהודר!

סופר מקצוען באינדיזיין!!!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
אני חושב שהפיתרון לבלבל את הנהג ולגרום לו לעצור זה משהו פחות מסוכן שהוכיח את עצמו כבר כמה פעמים...
לעמוד במקום שהנהג יראה אותך, ואז לעשות תנועה מהירה וחדה עם כף היד כשהיא פשוטה כאילו אתה חותך משהו, כמה פעמים ברצף.
התנועה הזו משדרת עוז כלפי הנהג כביכול אתה לא מפחד ממנו... אפילו משאית שראתה ממרחק את התנועות האלו עצרה בחריקה....

אש קודש!

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
אני חושב שהפיתרון לבלבל את הנהג ולגרום לו לעצור זה משהו פחות מסוכן שהוכיח את עצמו כבר כמה פעמים...
לעמוד במקום שהנהג יראה אותך, ואז לעשות תנועה מהירה וחדה עם כף היד כשהיא פשוטה כאילו אתה חותך משהו, כמה פעמים ברצף.
התנועה הזו משדרת עוז כלפי הנהג כביכול אתה לא מפחד ממנו... אפילו משאית שראתה ממרחק את התנועות האלו עצרה בחריקה....
יכול להביא לסכנת נפשות!

תילתן

משתמש סופר מקצוען
חחח גיבורי חייל ..
מזכיר לי בצעירותו את משי זהב שולף סכין קפיצית וחותך בשניות את כל צמיגי האוטובוס

מ הלוי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
מה נסגר עם האנשים פה ?????????
תפסיקו לסכן את עצמכם בשביל להגיע הביתה יותר מהר...
זה מסוכן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הגולם החולם

משתמש מקצוען
דבר ראשון - להגיש תלונה במשטרה
דבר שני - תצטרך להסביר מה עשית בכביש...
דבר ראשון - תצטרך להסביר מה עשית בכביש...
דבר שני - משתתף בצערך, זה אף פעם לא פתרון לחסום את האוטבוס. (כמעט.. ותמיד תמיד כשאי לחשוב על הנוסעים שבתוך האוטבוס - נכתב מגולם חולם שחווה את שני צדי המטבע)

יעקב אסטרייכר

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
מאותה סיבה שנשים לא יעצרו טרמפים בהנפת יד (כי אולי יעצור לה גבר..)
האישה שיושבת ברכב לא תעצור להציע טרמפים (כי אולי יעלה לה גבר...)
אולם עובדא שמעתי באחד שעצר לו ערבי וא"ל אני צריך לכיוון הנגדי..

שימי הכבאי

משתמש מקצוען
כן אבל זה לא אומר שמותר לנהג לדרוס אותו!
חוץ מזה סמוטריץ =קוצים מה את רוצה ...

גם זה לא נראה לי שנשמר המון זמן ....
חשוב לי לדעת לכמה זמן, בשביל הסרטה של תאונה שהוסרטה מאוטובוס ובחברה אמרו לנו שרק עם צו מהמשטרה הם יביאו לנו וכבר עכר כשבועיים ואנחנו לא יודעים אם זה עדיין רלוונטי
תודה

SHIMIX

משתמש פעיל
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
איזה פחד
סיפור הזוי
אין לי מילה אחרת
אולי אם יהיה הרבה אנשים שיפנו אליהם{קרי האנשים שראו את זה} הם ישחררו את ההסרטת

תילתן

משתמש סופר מקצוען
ומה אתה חושב:unsure::unsure:
למה לי היה ברור שהכוונה שאישה תעצור לאישה?
אני לא חושב...
אני עוצר!
אם היעד שלי מתאים וגם אישה עלתה והתיישבה מאחור אין לי שום בעיה לעשות חסד עם אישה
אני בכלל לא יודע מי יושב מאחור כי אני לא רואה אותו...

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה