אין לנו אלא להמשיך לסבול ללא כל פתרון הנראה באופק
כבר כתבתי את זה פעם באשכול דומה- הפתרון שעוזר תמיד! מנסיון...
זה להסריט את הנהגים שנכנסים לתחנה. או לפחות להציג שמסריטים.
כל הנהגים עוצרים מיד כמו ילדים טובים.
אין לנו אלא להמשיך לסבול ללא כל פתרון הנראה באופק
כבר כתבתי את זה פעם באשכול דומה- הפתרון שעוזר תמיד! מנסיון...
זה להסריט את הנהגים שנכנסים לתחנה. או לפחות להציג שמסריטים.
כל הנהגים עוצרים מיד כמו ילדים טובים.
כל משפט= לייקחבר סיפר לי
הוא היה בדרך חזור מהצפון
והאוטובוסים לא עצרו
אוטובוס אחד עצר והעלה
אבל לא היה לו מקום והשאיר כמה נוסעים וחברי בתוכם
הנהג הבטיח כרגיל שיש אוטובוס מאחריו מחר בבוקר
הוא עלה לאוטובוס עם משפחתו
ואמר שהוא מחכה לאוטובוס הבא בתוך האוטובוס
הנהג לא רצה ליסוע אז הנוסע אמר לו שאם האוטובוס הבא קרוב אז זה לא יקח הרבה זמן...
למעשה אז הגיעו הרבה צדיקים וביקשו ממנו לחכות למטה גם זה ראוי לאשכול נפרד על האטימות של מי שכבר בתוך האוטובוס שברגע שהוא מסודר הוא מאחל שהנהג לא יעצור בשום תחנה ויקח אותו ספיישל הביתה רק מחר יתחלפו היוצרות ואז???
והוא הציע להם להחליף אותו ולחכות לאוטובוס הבא הריק
אחרי עשרים דקות שהאוטובוס חיכה בתחנה הגיע אוטובוס ריק
הלה עבר ונהנה מנסיעה רגועה
באמצע הדרך אמר לו הנהג אני לא מבין למה התעקשת העירו אותי מהשינה לבא לעשות את הקו הזה
עכשיו נפתח סקר מי אומר שהיו מעירים נהג גם אם נשאר מישהוא באיזה תחנה???
יבואו '' צדיקי הפורום'' ויגידו לך שזה לא צנוע..בכל אופן הנה פנייה נרגשת לאלו בעלי הרכבים הפרטיים- פעמים רבות בעודי מתייבשת בתחנה אני רואה רכבים ריקים נוסעים לכיוון שאני צריכה, ושואלת את עצמי , למה הם לא עוצרים ומציעים לקחת כטרמפ?
*לפניו.ואם ההוא לא יעצור גם כי יש אוטובוס אחריו??
בטיחות?למה הם לא עוצרים ומציעים לקחת כטרמפ?
אני לא רואה מישהו עוצר בתחנה ומציע לאנשים נסיעות בתשלום.אפילו בתשלום
יכול להביא לסכנת נפשות!אני חושב שהפיתרון לבלבל את הנהג ולגרום לו לעצור זה משהו פחות מסוכן שהוכיח את עצמו כבר כמה פעמים...
לעמוד במקום שהנהג יראה אותך, ואז לעשות תנועה מהירה וחדה עם כף היד כשהיא פשוטה כאילו אתה חותך משהו, כמה פעמים ברצף.
התנועה הזו משדרת עוז כלפי הנהג כביכול אתה לא מפחד ממנו... אפילו משאית שראתה ממרחק את התנועות האלו עצרה בחריקה....
חחח גיבורי חייל ..אני חושב שהפיתרון לבלבל את הנהג ולגרום לו לעצור זה משהו פחות מסוכן שהוכיח את עצמו כבר כמה פעמים...
לעמוד במקום שהנהג יראה אותך, ואז לעשות תנועה מהירה וחדה עם כף היד כשהיא פשוטה כאילו אתה חותך משהו, כמה פעמים ברצף.
התנועה הזו משדרת עוז כלפי הנהג כביכול אתה לא מפחד ממנו... אפילו משאית שראתה ממרחק את התנועות האלו עצרה בחריקה....
מה נסגר עם האנשים פה ?????????אני חושב שהפיתרון לבלבל את הנהג ולגרום לו לעצור זה משהו פחות מסוכן שהוכיח את עצמו כבר כמה פעמים...
דבר ראשון - תצטרך להסביר מה עשית בכביש...דבר ראשון - להגיש תלונה במשטרה
דבר שני - תצטרך להסביר מה עשית בכביש...
ומה אתה חושביבואו '' צדיקי הפורום'' ויגידו לך שזה לא צנוע..
גבר יתן טרמפ לאישה?
לא יעלה על הדעת..
התכוונתי שנשים יעצרו לנשים וגברים לגברים.יבואו '' צדיקי הפורום'' ויגידו לך שזה לא צנוע..
גבר יתן טרמפ לאישה?
לא יעלה על הדעת..
לסכן הכוונה לרדת בכביש מהיר ולעצור את האוטובוס.תפסיקו לסכן את עצמכם בשביל להגיע הביתה יותר מהר...
חשוב לי לדעת לכמה זמן, בשביל הסרטה של תאונה שהוסרטה מאוטובוס ובחברה אמרו לנו שרק עם צו מהמשטרה הם יביאו לנו וכבר עכר כשבועיים ואנחנו לא יודעים אם זה עדיין רלוונטיכן אבל זה לא אומר שמותר לנהג לדרוס אותו!
חוץ מזה סמוטריץ =קוצים מה את רוצה ...
גם זה לא נראה לי שנשמר המון זמן ....
לכאורה רלוונטי.חשוב לי לדעת לכמה זמן, בשביל הסרטה של תאונה שהוסרטה מאוטובוס ובחברה אמרו לנו שרק עם צו מהמשטרה הם יביאו לנו וכבר עכר כשבועיים ואנחנו לא יודעים אם זה עדיין רלוונטי
אני לא חושב...ומה אתה חושב
למה לי היה ברור שהכוונה שאישה תעצור לאישה?
אם כך נשים יתייבשו בתחנה עד בו גואל צדק...התכוונתי שנשים יעצרו לנשים וגברים לגברים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: