יש מסלולי ביטוח, ואתם יכולים להחליט.רוצה לשאול לגבי עלות ביטוח נכות.
אני נמצאת בשתי חברות פנסיה. באחת הורידו לי פי 25 מהשניה לסעיף הזה.
במה זה תלוי ומי מחליט על הסכום?
כלומר הם אמורים לומר לי כמה יעלה כל מסלול?יש מסלולי ביטוח, ואתם יכולים להחליט.
נכון.כלומר הם אמורים לומר לי כמה יעלה כל מסלול?
זה תלוי במסלול הביטוח, וכן בגיל, ובגובה הצבירה בקרן, ובסוג הקרן, ועוד.רוצה לשאול לגבי עלות ביטוח נכות.
אני נמצאת בשתי חברות פנסיה. באחת הורידו לי פי 25 מהשניה לסעיף הזה.
במה זה תלוי ומי מחליט על הסכום?
כן.2: אני משלם עכשיו 0.91 מההפקדה ו0.16 מהחסכון -אם אני יעביר לקרן אחרת באותה חברה ישאר לי הדמי ניהול האלה?
בוחר באזור האישי מסלול S&P 500.3: אם יש למגדל s&p500 איך קוראים לקרן ואיך אני בוחר אותה?
מה הצדדים?4: האם מומלץ להעביר את כל הכספים שנצברו עד עכשיו(45000) או רק את העתידיים
מה הצדדים?5: האם כדאי להעביר גם את הפנסיה וגם את הפיצויים
לא משהו ספציפימה הצדדים?
יש לה כשרות?בוחר באזור האישי מסלול S&P 500.
כןיש לה כשרות?
כן.שבוע טוב
רציתי לשאול לגבי מסלולים מחקי מדד s&p האם הם מתחייבים (או לפחות אמורים לעקוב) גם על התשואות של הדיבידנדים?
גם כן.כלומר אמור להיות הבדל בין 1000 שח ששמו בקרן השתלמות s&p או 1000 שח שקנו מדד s&p בשוק ההון (מלבד עלויות ניהול ועקיבה בדולר או שקל)?
איזה הבדל אמור להיות?כן.
גם כן.
איזה הבדל אמור להיות?
לא.רציתי לשאול האם יש עדיפות לקרן פנסיה בחברת ביטוח על פני בית השקעות (כשהמסלולים שווים כגון כששניהם מחקה מדד s&p 500).
ואחר כך סוכן ביטוחהאיש מקצוע זה יועץ פיננסי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: