מעסיק מחויב לשלם בגין חופשת לידה לעובדת שעבדה אצלו 6 חודשים לפני כניסתה להריוןאישה שעברה לעבודה חדשה בתחילת הריון, האם אכן המעסיק לא צריך להפריש עבורה לפנסיה והשתלמות עבור הזמן של החופשת לידה?
אז במקרה שלי הוא צודק שהוא לא צריך להפריש.מעסיק מחויב לשלם בגין חופשת לידה לעובדת שעבדה אצלו 6 חודשים לפני כניסתה להריון
(בפועל רב המעסיקים כן המפרישים , מעבר לדרישת החוק, כי התקופה כן נחשבת לפיצויים וכדי להיות נחמדים לעובדת...)
מקרן פנסיה כאמור אפשר עד 30% מכספי התגמולים.כמה אפשר מכסף נזיל? @מקצועי בלבד
כמדומני שלכלל האיזון האקטוארי בפלוסדחוף לי! אשמח לעזרתכם!
היכן עדיף לפתוח קרן השתלמות?
מעוניינת במסלול מחקה מדד S&P 500 .(הלכה או לא)
מתלבטת בין כלל למנורה, משיתהן קיבלתי הצעות לדמי ניהול מצבירה של 0.39 (במסגרת הסכם עם החברה)
השאלה איזו חברה אמינה יותר ועם תשואות יותר גבוהות.
לטווח ארוך,
לא מתכננת למשוך מהר.
כמו כן, לגבי פנסיה מי מהן טובה יותר במידה ודמי הניהול זהים? או שיש חברה אחרת? כרגע נמצאת באלטשולר.
תודה רבה!!
תודה!כמדומני שלכלל האיזון האקטוארי בפלוס
כך שעדיף ב"כלל"
גם התשואה שלהם במסלול הזה הינו גבוה
איזון אקטוארי זה רק בקרן פנסיהתודה!
הנ" לגבי קה"ש או הפנסיה?
האם יש להם מסלול הלכתי?כמדומני שלכלל האיזון האקטוארי בפלוס
כך שעדיף ב"כלל"
האם יש להם מסלול הלכתי?
לגבי הלכתי ענו כבר בתשובה קודמתהאם יש להם מסלול הלכתי?
שנית הדמי ניהול במגדל פחות ,אז למה שיהיה שווה במגדל?
למעשה בכלל הציעו לי דמי ניהול בקה"ש של 0.45 ובמנורה 0.39 האם גם אז עדיף לי לפתוח בכלל?כמדומני שלכלל האיזון האקטוארי בפלוס
כך שעדיף ב"כלל"
סכום קיים גדול?למעשה בכלל הציעו לי דמי ניהול בקה"ש של 0.45 ובמנורה 0.39 האם גם אז עדיף לי לפתוח בכלל?
הפקדה חודשית בסביבות 900 ש"ח כרגע.
הסכם עם מעסיק ישירות מול יצרן,סכום קיים גדול?
הסכם עם המעסיק?
איזה סוכנות?
מחפש סוכן כזה או אחר בהראל פנסיה...אשמח אם משהוא יכול לעזור לי למצוא סוכן או נציג חברה של הראל שנותן בהראל פנסיה
בדמי ניהול פחות מ1 בהפקדה ו0.1 מצבירה
זה הכי זול שמצאתי !!!
השאלה אם אפשר למצוא בהראל יותר זול?
תודה רבה
דחוף לי! אשמח לעזרתכם!
מתלבטת בין כלל למנורה, משיתהן קיבלתי הצעות לדמי ניהול מצבירה של 0.39 (במסגרת הסכם עם החברה)
השאלה איזו חברה אמינה יותר ועם תשואות יותר גבוהות.
לטווח ארוך,
לא מתכננת למשוך מהר.
כמו כן, לגבי פנסיה מי מהן טובה יותר במידה ודמי הניהול זהים? או שיש חברה אחרת? כרגע נמצאת באלטשולר.
תודה רבה!!
כמדומני שלכלל האיזון האקטוארי בפלוס
כך שעדיף ב"כלל"
למעשה בכלל הציעו לי דמי ניהול בקה"ש של 0.45 ובמנורה 0.39 האם גם אז עדיף לי לפתוח בכלל?
הפקדה חודשית בסביבות 900 ש"ח כרגע.
מקפיצה, דחוף לי, מישהו יודע לענות לי?הסכם עם מעסיק ישירות מול יצרן,
פותחת לראשונה קרן השתלמות ולא קיים סכום גדול.
במנורה.מקפיצה, דחוף לי, מישהו יודע לענות לי?
עובד חדש עם קרן פנסיה פעילה ממעסיק אחר (כולל עובד שלא עבד כבר 5 חודשים, והיה לו קרן פנסיה במעסיק הקודם) מפקידים לו לאחר 3 חודשים מתחילת עבודתו, גם על ה3 חודשים שהיו.שלום וברכה,
אשמח לדעת אם לפי החוק צריך להפריש פנסיה לעובדת על בסיס מילוי מקום-יומי או חודשי?
תודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: