אז מה ואיך אני יכול לדרוש ממנו?הפנסיה זה אחוזים מהשכר, ככל שהשכר עולה כך גם האחוזים.
היות וזה גם הפסיד רווחים בשנים האלו זה שווה הרבה יותר מהקרן שהוא היה צריך להפקיד.
אז מה ואיך אני יכול לדרוש ממנו?הפנסיה זה אחוזים מהשכר, ככל שהשכר עולה כך גם האחוזים.
היות וזה גם הפסיד רווחים בשנים האלו זה שווה הרבה יותר מהקרן שהוא היה צריך להפקיד.
ההפרשה של המעביד הכוללת פנסיה מעביד ופיצויים, זה כ12% מהשכר.אני לא יוכל לדעת לעולם כמה זה נהיה יותר שווה, איך אני יכול לבקש ממנו שיפצה אותי על זה?
אם יש הפנייה למאמרים אודה ללינק ,
לא הצלחתי למצוא את המאמרים האמורים
מחשבנים את הסכום שהוא היה אמור להפקיד, ואת התשואה שהפנסיה שלכם הניבה באותו תקופה.שאלה, הבוס של אשתי לא העלה לה בשכר 3 שח לשעה למשך שנתים וחצי, (למרות שזה חתום בחוזה שזה סכומים של מעל 10,000 ש"ח נזק, אני באמצע משא ומתן איתו על הענין, השאלה היא איך זה עובד בפנסיה. זה קשור לכמות שכר שהוא משלם שעתי?
א"כ אולי אני יכול לבקש ממנו להוסיף גם על זה?
וא"כ אך מחשבנים את התוספת?
או 12.5% או 14.83%.ההפרשה של המעביד הכוללת פנסיה מעביד ופיצויים, זה כ12% מהשכר.
איך בודקים את זה?ואת התשואה שהפנסיה שלכם הניבה באותו תקופה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: