אין קרן פנסיה שמומלצת לכולם, וזה חייב להיות מותאם לנתונים האישיים.לאיזה קרן פנסיה מומלץ להצטרף לעובד חדש?
תודה רבה!
ידע בהשקעות, טווח ההשקעה, אזרחות, גיל המשקיע, איתנות פיננסית, סיבולת סיכון, יעד פיננסי וכו'.מה זה אומר אנשים עם הנתונים המתאימים?
את בהחלט זכאית.הפקידו לי עכשיו רטוראקטיבית הפקדה לקרן פנסיה, עבור 8 חודשי עבודה- (תלושים נמוכיםיחסית) שעבדתי בשנת 2019.
גילתי שלא הייתה הפקדה מאותו מקום עבודה, בזכות שעשיתי איחוד קופות...
פניתי למעסיק והתברר שבזמנו צירפו אותי לאיזשהי חברה, אך ההצטרפות לא בוצעה נכון. ולכן לא הפקידו את הכסף.
האם אני זכאית לפי החוק לקבל איזה פיצוי/ תוספת (על התשואות שלא נצברו במהלך השנים...) ????
יואו, אני ממש לא מבינה את השפה של החוק.את בהחלט זכאית.
תקראי פה -
מה ניתן לעשות אם המעסיק שלך אינו מעביר כספים לקרן פנסיה?
הכירו את האפשרויות העומדות לרשותכם במידה והמעסיק אינו מפריש כספים לפנסיה לפי החוק...www.workrights.co.il
זה לא כזה פשוט לחישוב, אבל לא עושה רושם של סכום ששווה את המאבק שלך.יואו, אני ממש לא מבינה את השפה של החוק.
תכלס, בשביל 2500 שח, מה התוספת/פיצוי שאני אמורה לקבל בערך??
תודה!זה לא כזה פשוט לחישוב, אבל לא עושה רושם של סכום ששווה את המאבק שלך.
מאות.תודה!
זה מה שרציתי לדעת..
מדובר במאות שקלים בערך? עשרות?
ואם אני רוצה לדרוש זאת מהמעסיק,מאות.
תבדקי כמה אחוזים הרווחת בקרן הפנסיה שלך מאז ועד היום, ולפי זה תתבעי את המעסיק.ואם אני רוצה לדרוש זאת מהמעסיק,
אני צריכה לחשב זאת?
אני צריכה לרדוף אחריו?
אם זה בחוק, אז איזה בלגן זה כרוך???
כבר ניהלתי איתם דין ודברים ארוך עד שנכנס לי הכסף, אם אשלח לו הודעה עכשיו על הפיצוי שאני דורשת בסכום איקס הוא יכול להתעלם..
מה הפרוצדורה?
לא היו לי עוד הפקדות באותה חברה, רק בחברות אחרות...תבדקי כמה אחוזים הרווחת בקרן הפנסיה שלך מאז ועד היום, ולפי זה תתבעי את המעסיק.
המעסיק יכול לא לרצות לשלם, ואז תצטרכי לתבוע אותו לבית הדין לענייני עבודה וכו'.
לא כל מה שבחוק אנשים ששים ורצים לעשות.
תבדקי באתר "פנסיה נט" כמה החברה הזאת הרוויחה בתקופת הזמן בין הזמן שהיו אמורים להפריש לביןזמן ההפרשה בפועל.לא היו לי עוד הפקדות באותה חברה, רק בחברות אחרות...
היו ירידות בשנת 2022 ועכשיו הם בעליה חזרה.ואיך אני כיולה לבדוק כמה אחוזים הרווחתי? הרי כל הקרנות כיום בהפסדים לא?
או בדו"ח השנתי מקרן הפנסיה, או באתר פנסיה נט.איך ניתן לבדוק כמה אחוזים הרווחתי בכל שנה?
תבדקי באתר "פנסיה נט" כמה החברה הזאת הרוויחה בתקופת הזמן בין הזמן שהיו אמורים להפריש לביןזמן ההפרשה בפועל.
תשואה מצטברת 3 שנים | 12.08% |
דמי ניהול - הפקדות | 1.75% |
דמי ניהול - נכסים | 0.19% |
את לא צריכה להוריד מזה דמי ניהול.
תשואה מצטברת 3 שנים 12.08% תודה על העזרה,
דמי ניהול - הפקדות 1.75% דמי ניהול - נכסים 0.19%
איך אני מחשבת עם הנתונים הללו??
12.08% מכלל ההפקדה בפועל.
ולהוריד דמי ניהול?
זה הסכום??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: