זה כבר החלטה שלך.אז בשביל 270 שח, לא שווה את הבזיון נכון..?
זה כבר החלטה שלך.אז בשביל 270 שח, לא שווה את הבזיון נכון..?
קרן הפנסיה אמורה לתבוע את המעסיק.ואם אני רוצה לדרוש זאת מהמעסיק,
אני צריכה לחשב זאת?
אני צריכה לרדוף אחריו?
אם זה בחוק, אז איזה בלגן זה כרוך???
כבר ניהלתי איתם דין ודברים ארוך עד שנכנס לי הכסף, אם אשלח לו הודעה עכשיו על הפיצוי שאני דורשת בסכום איקס הוא יכול להתעלם..
מה הפרוצדורה?
וצריך לפנות אליהם??קרן הפנסיה אמורה לתבוע את המעסיק.
במקרה שלך לכאורה קרן הפנסיה לא אמורה לתבוע את המעסיק.וצריך לפנות אליהם??
שיתבעו את המעסיק?
זה לא נכון,במקרה שלך לכאורה קרן הפנסיה לא אמורה לתבוע את המעסיק.
קרן הפנסיה לא ידעה שמעסיק חדש אמור להתחיל להפריש לך, ולכן זה לכאורה לא עניין של קרן הפנסיה.
לכאורה רק את.זה לא נכון,
בזמנו המעסיק צירף אותי לקרן פנסיה בחברה, והפקיד לחודש הראשון, היתה "תקלה/ חסר בפרטים" בהצטרפות ולכן הכספים הוחזרו למעסיק, מס' ימים אחרי ההפקדה.
כעת שטיפלתי בזה, ביקשתי שיפקידו לי בחברה אחרת, קרן פנסיה פעילה.
אז מי אמור לעדכן את המעסיק על הפיצוי שהוא אמור להפקיד לי?
זה לא אומר כלום.השוואה שעשיתי ע"מ לפתוח קרן חדשה. אמנם הפניקס לוקחת דמי ניהול מעט יותר גבוהים, אבל הרווחים שלה יותר גבוהים. מה דעת המבינים?
צפה בקובץ המצורף 1328200
אבל גם בתקופה של 3 שנים ו-5 שנים הם מוכיחים את עצמם. במסלולי הלכה אין כ"כ מבחרזה לא אומר כלום.
ובתקופות אחרות זה יהיה אחרת.
ובאופן כללי, כדאי דבר ראשון להבין איזה מסלול השקעה מתאים לכם, ואח"כ לבדוק איך תצליחו לקבל אותו בדמי הניהול הזולים ביותר.
דווקא בשנים האחרונות יש הרבה מבחר.אבל גם בתקופה של 3 שנים ו-5 שנים הם מוכיחים את עצמם. במסלולי הלכה אין כ"כ מבחר
זה המבחראבל גם בתקופה של 3 שנים ו-5 שנים הם מוכיחים את עצמם. במסלולי הלכה אין כ"כ מבחר
מדובר במסלול טוב אולי אפילו הכי טוב שקיים היום בפנסיה ודאי לאנשים צעירים.מי יוכל לעזור לי
הציעו לי באינפיניטי:
פנסיה מסלול MSCIW
מצבירה 0.195
הפקדה 1%
כדאי?
ולגבי הדמי ניהול, היה נראה לי קצת גבוה מהצבירה, ולא הסכימו לרדת עוד.מדובר במסלול טוב אולי אפילו הכי טוב שקיים היום בפנסיה ודאי לאנשים צעירים.
אבל זאת השקעה חשופת מניות.
וצריך להבין את משמעות ההשקעה.
אם לא מבינים, לא כדאי.
תלוי בנתונים האישיים.מי יוכל לעזור לי
הציעו לי באינפיניטי:
פנסיה מסלול MSCIW
מצבירה 0.195
הפקדה 1%
כדאי?
ודאי לאנשים צעירים.
@Rהון , הדמי ניהול גבוהים יחסית לצעירים?ולגבי הדמי ניהול, היה נראה לי קצת גבוה מהצבירה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: