ניתן לפעמים לקבל פטור ממס הכנסה.המס יורד גם אם הסכום נמוך?
עד 5 חודשים ללא הפקדות זה עדיין קרן פעילה.נקרא פעיל עד חצי שנה הפסקה.
גם שכירים?עד 5 חודשים ללא הפקדות זה עדיין קרן פעילה.
ומי שרוצה יכול פשוט לבצע הפקדה קטנה עצמאית וככה לשמור על קרן הפנסיה פעילה.
גם וגם.גם שכירים?
או רק עצמאים?
ריסק זה כשמאריכים את זה מעבר ל5 חודשים.וזה נקרא ריסק
דרך חברת הניהול..אם הפנסיה מנוהלת ע"י חברת ניהול, (מטעם המעסיק כמובן) ורוצים להתמקח על דמי הניהול ולעבור לבית השקעות אחר וכו', עושים את זה דרך חברת הניהול או ישירות דרך בית ההשקעות?
אין מקום שהוא יהיה הכי מתאים ורווחי לכולם, וזה צריך להיות מותאם לנתונים האישיים של כל אחד ואחת.קופ"ג חדשה - איפה מומלץ כעת לפתוח ?
מסלול כשר כמובן
לגבי פנסיה - משכורת של 6.5 בערך ברוטו! באיזה חברה הכי מומלץ ובאיזה מסלול?
תודה ענקית .
אין מקום שהוא יהיה הכי מתאים ורווחי לכולם, וזה צריך להיות מותאם לנתונים האישיים של כל אחד ואחת.
יש הרבה נתונים, ואני לא הולכת לפרט כרגע מה יהיה מתאים לכל אחד לפי רשימת הנתונים האישיים שלו.איזה תנאים?
תשאלו את רבכם.לבחור מסלול השקעה שהוא לא מסלול הלכה זו בעיה? או שמסלול הלכה הוא פשוט עם הכשר?
כנראה שהבנתם נכון,והאם שווה לבחור מסלול מניות? לפי המאמרים המיוחדים של @מקצועי בלבד הבנתי שלטווח ארוך זה אמור להיות רווחי יותר?
מאד פשוט, מתקשרים לחברה הקיימת ומבקשים הוזלה, או שעוברים לחברה שתציע יותר זול.חוץ מזה איך מבקשים מהם להפחית לי את דמי הניהול?
אז ב"ה היום גם למי שרוצה מסלולים מנייתיים יש מבחר די גדול של מסלולים מנייתיים עם הכשר מהודר. [לרובם המוחלט לא קוראים "הלכה"]יכול להיות שכבר שאלו פה:
לבחור מסלול השקעה שהוא לא מסלול הלכה זו בעיה? או שמסלול הלכה הוא פשוט עם הכשר?
והאם שווה לבחור מסלול מניות? לפי המאמרים המיוחדים של @מקצועי בלבד הבנתי שלטווח ארוך זה אמור להיות רווחי יותר?
כרגע אני עצמאית ויש לי בקרן פנסיה סכומים קטנים ממש
תודה רבה
מתקשרים ודורשים לקבל דמי ניהול זולים יותר, ואם לא מקבלים עוברים לחברה שכן תתן לך דמי ניהול זולים.חוץ מזה איך מבקשים מהם להפחית לי את דמי הניהול?
לבחור מסלול השקעה שהוא לא מסלול הלכה זו בעיה? או שמסלול הלכה הוא פשוט עם הכשר?
אם כוונת השואלת דוקא למסלול ששמו הלכה אז התשובה שונה לחלוטין.תשאלו את רבכם.
עקרונית לפי הידוע רוב הפוסקים אוסרים לשים בקרן בלי כשרות.
תלוי מאד בנתונים האישיים.הציעו לי הפקדה 0.9 צבירה 0.19 , שווה?
תודה מראש!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: