תפנו למייל שלי ואשתדל לעזור.איזה חברה נותנת כיום הלוואות מהקרן פנסיה?
תפנו למייל שלי ואשתדל לעזור.איזה חברה נותנת כיום הלוואות מהקרן פנסיה?
בלת"קהחלטתי לפתוח אשכול, שייתן מענה בצורה מסודרת לכל ענייני הפנסיה,
אז כל מי שיש לו שאלה, או הארה, או הערה, בנושאי הפנסיה,
פה זה המקום, וע"מ שלא יפתחו כל שני וחמישי אשכולות בנושא,
פה יהיה האשכול שירכז את כל ענייני הפנסיה.
לא יודעת כרגע בדיוק אבל יותר משנתייםכמה זמן עבדתם שם?
הסיבה העיקרית שחלק מהכסף (מושקע) במזומןהאם מסלול מחקה מדד s&p 500 לא אמור לתת לכאורה אותה תשואה בכל החברות?
אז למה כשמסתכלים במיי גמלנט רואים תשואות שונות לכל חברה?
פיצויים זה משכורת לכל שנת עבודה.יש לי שאלה.
פיטרו אותי ממקום העבודה אבל במשך הזמן שעבדתי שם כמעט ולא הפרישו עבורי פנסיה וכמובן שלא פיצויים. איך אני יכולה לדעת כמה פיצויים צריך לתת לי? האם אני יכולה לדרוש מהם שגם ישלמו לי את כל הפנסיה?
ווואו תודה!פיצויים זה משכורת לכל שנת עבודה.
שזה 8.33 על כל חודש עבודה.
זה שלא הפרישו לכם פנסיה זה עבירה על החוק.
צריכים להשלים לכם שנה וחצי הפרשות לפנסיה.
וגם את התשואות שהכספים היו מניבים.
אל תוותרו.
תתקשרו כל יום עד שיסדירו את התשלומים כחוק.
אם היה לך קרן פנסיה פעילה לפני שהתחלת לעבוד, אז הם חייבים את כל השנתיים.ווואו תודה!
למה רק שנה וחצי ולא כל השנתיים+?
אז אם בוחרים במסלול מחקה מדד s&p 500 כמה יש מה להתחשב בבחירה של קרן פנסיה מסויימת על פני השניה לפי התשואות המוצגות?הסיבה העיקרית שחלק מהכסף (מושקע) במזומן
ואחזקת המזומן שונה מחברה לחברה.
תבחרו לפי דמי ניהול זולים.אז אם בוחרים במסלול מחקה מדד s&p 500 כמה יש מה להתחשב בבחירה של קרן פנסיה מסויימת על פני השניה לפי התשואות המוצגות?
תודה על כל התשובות הבהירות.
כנראה לפי ממוצע מסלולי ברירת מחדל.תודה.
כתבת קודם, שבמקרה שמקום העבודה לא הפריש פנסיה, הוא צריך להשלים את זה כולל התשואות.
לפי איך מודדים את התשואות, אם בכלל לא היתה קיימת קרן קודם?
ואם היה הפסקה של חודש גם כן זה חצי שנה. או שזה נקרא קרן פעילה?אם היה לך קרן פנסיה פעילה לפני שהתחלת לעבוד, אז הם חייבים את כל השנתיים.
אם לא היה לך קרן פנסיה פעילה לפני תחילת העבודה ,אז על החצי שנה הראשונה אין חובת הפרשה לפנסיה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: