יש באתר הסתדרות המוריםיש למישהו טבלת שעות לפי אחוזי משרה?כמה שעות זה 80% וכמה 85% באופק?
לא מצליח לקשר, אנסה להעלות קובץ.
יש באתר הסתדרות המוריםיש למישהו טבלת שעות לפי אחוזי משרה?כמה שעות זה 80% וכמה 85% באופק?
כבר נכתב למעלה שזה לא קושר למעסיק החינוך העצמאי שזה התנהלות יתכן ששונהיש באתר הסתדרות המורים
לא מצליח לקשר, אנסה להעלות קובץ.
הגבתי למישהו שביקש *טבלה*.כבר נכתב למעלה שזה לא קושר למעסיק החינוך העצמאי שזה התנהלות יתכן ששונה
שאלה טובה,לפי הטבלה הנ"ל איך ייתכן שאמרו לנו שמורה בעלת 90% משרה תעבוד 22 פרונטלי 5 הייה ו5 פרטני, אין הרכב כזה בכלל בטבלה ובכלל אין 90% בדיוק
מה יהיה אם כן?
מלבד בתי הספר של חינוך עצמאי ובני יוסף - כל שאר הבעלויות במוכש"ר יצורפו בתשפ"ה, בתקווה שלא ישתנה עד אזאיפה כתוב מתי יכנסו גני המוכש"ר לאופק חדש?
האם גן פרטי במוכש"ר יכול לבקש להיכנס לאופק חדש?
אם יש לי תואר Bed ואני כבר עבדתי באופק חדש בבית ספר ממ"ד כמה שנים
כן, אפשרי בהחלטהאם להצטרף לאופק- מחייב לעבוד במשרה מלאה?
נניח אם אני רוצה לעבור לאופק אבל לא בא לי ללמד 22 שעות פרונטלי
אלא לעבוד 70 % משרה למשל.
ולהשתכר 70% מהשכר
אפשרי?
למה???חינוך עצמאי נכנסים כולם לא יותר מ 90% שזה 22)
לא מוזכרים פה הגנים.מלבד בתי הספר של חינוך עצמאי ובני יוסף - כל שאר הבעלויות במוכש"ר יצורפו בתשפ"ה, בתקווה שלא ישתנה עד אז
הצילום מהחוזר שהבאתי מדבר על החלטת ממשלה מספר 511 סעיף ד'לא מוזכרים פה הגנים.
אבל תודה!!
איך יכול להיות שבמחשבון של יוניק מופיע לי 993 על גמול החינוךאין שעות חינוך מצד שני גמול חינוך כיתה הוא בתוספת לשכר ברמה של 10% או 1000₪ הגבוה מביניהם.
זה באמת תלוי כל אחד בנתונים שלנו אבל זה משמעותי מאודתכלס
כמה העליה במשכורת - כל אחד בהשוואה לנתונים של עצמו לפני הרפורמה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: