זה משמעותי מאד בכסף....בסימולטור אין מקום לחלקיות משרה בז-ח אלא רק לכל השעות או א-ו או ז-ח
??????????????
גם בחוזר כתבו בחישוב ותק ששעות ז-ח לא נחשב אלא אם רוב מוחלט אפשר לבקש שיתחשבו
יש מצב שיש להם בעיה עם זה?
זה משמעותי מאד בכסף....בסימולטור אין מקום לחלקיות משרה בז-ח אלא רק לכל השעות או א-ו או ז-ח
??????????????
על מה מדובר? על הסימולטור הזה...?בסימולטור אין מקום לחלקיות משרה בז-ח אלא רק לכל השעות או א-ו או ז-ח
??????????????
באופק חדש לבתי ספר מא' עד ח' אין עדיפות למורות שבז'-ח'.החינוך העצמאי שלח לבתי הספר סימולטור שבו כל מורה מכניסה את הנתונים האישיים שלה: גיל, אם, חינוך וכו',
והסימולטור מוציא שכר ברוטו בעולם ישן ושכר ברוטו באופק חדש.
לא מכירים יותר בעבודה בהתנדבותהבנתי שעכשיו שווה מאד למצא כל בדל של עבודה קדומה ואפילו חלקית ולהחשיב אותה לתוספת וותק,
למשל משהי שהתנדבה איפשהו או עבדה במוסד כלשהו באופן חלקי וכו' ועכשיו יעגלו פינות ולפני הכניסה לאופק סיכוי גדול שיחושב לעוד שנת וותק מה שלאחר הכניסה יהיה מאד ברור ונוקשה-רק עבודה במוסד רשמי,
יש למשהו פרטים על העניין?
האם אכן שעות התנדבות בארגונים שונים או הדרכה בתנועת נוער וכד' יכולים להיחשב לוותק?
א"כ כדאי מאד לחפור ולעדכן כמה שיותר, לפעמים זה משמעותי לדרגה.
כן
בסימלטור הזה משקף דרגה לפי החינוך העצמאיעל מה מדובר? על הסימולטור הזה...?
באופק חדש לבתי ספר מא' עד ח' אין עדיפות למורות שבז'-ח'.
זה לא נחשב חט"ב.
זה משנה אולי לגבי ההמרה לדרגה, למי שלימד/ה בחודש הקובע כיתות ז'-ח'.
(גם לזה אין ביטוי בסימולטור? איפה יצא לכם לבדוק? בביה"ס שלכם?)
הכל מבית הספרלא ברור האם שעות ניהול הכיתה נעשות מתוך ביה"ס או שנעשות ע"י כל מורה בבית.
כתוב שבמקרים חריגים ניתן לאשר את הניהול כיתה מהביתהכל מבית הספר
ההפרש הוא לא יותר מדרגה אחת כי ההפרש בין דרגה לדרגה הוא 7.5 אחוז ובננוסף כל שנת וותק מוסיפה לדרגה בין 3 אחוז (בשש שנים הראשונות) לבין אחוז אחד (בשנים שלאחר מכן) ככה שככל ונכנסים יותר מאוחר כך גדלה הדרגה (מה גם שאפשר להספיק עוד גמולים בנתיים)כתבתי ע"ז בעבר בפורום וזה עוול שזועק לשמיים
מורה עם וותק שנכנס בשנת 2022 לאחר המרת שכר מקבל עוד דרגה וחצי יותר ממורה שנכנס בשנת 2023 (כ1000שח יותר לחודש תכפילו בחודשי עבודה עד לפרישה ותגיעו לסכום הזוי)
פניתי בזמנו ליו"ר ועדת החינוך וביקש אם אני יכול לשלוח לו את כל החומר מסודר והוא יציף את הבעיה
ביקשתי בפורום אם מישהו יכול להעלות קובץ מסודר (שגם מישהו שלא בתחום יבין את ההפליה) כדי להעביר לו ולשר החינוך
אך לצערי הרב אף אחד לא התנדב לכך
זה הזמן למי שיכול ומבין מאוד לעשות חסד עם כלל המורים והמורות
מחובת משרד החינוך (או כל מעסיק אחר) לשבצך גם בתקופת חופשת הלידה בלי קשר לקביעות (מכח חוק עבודת נשים) זה נוגע גם לותק וגם שעבור החודשים האלו המעסיק צריך להפריש פנסיה וקרן השתלמות שזה סכומים מאוד משמעותיים וכן עבור חודשים אלו צריך לקבל ביולי אוגוסט שכר יחסי.בנוגע לוותק
אם עבדתי השנה בשיבוץ לתקופה זמנים של כ 3 חודשים באופק
ובתחילת שנה הייתי בחופשת לידה
אך לא הייתי משובצת באותו זמן
אפשר לצרף את תקופת החופשת לידה לוותק איכשהו?
שנה שעברה עבדתי ועל זה קיבלתי דמי לידה
אך השנה לא שיבצו אותי לעבודה (לא נתנו לי קביעות בשנה שעברה כי הייתי לקראת לידה..)
ובסך הכללי עבדתי אחר כך פחות מ 375 שעות בחודשים אלו..
אני חושב שעד סוף דצמבר אפשר להשלים תואר וכן גמולים וזה מחושב לצורך המרה כאילו היה לפני הכניסה נדמה לי שזה מפורש בהסכם וכך תמיד היו הכללים במשרד החינוךהיי, שאלה דחופה
ברוך ה' ילדתי וחוזרת לעניינים רק עכשיו
אין לי עדיין BA, נשאר לי לכתוב את העבודות הסמינריוניות.
האם יש מה לנסות ולסיים אותו עד הכניסה לאופק (מדובר במאמץ גדול מאד בשבילי כרגע)? מתי בעצם תאריך הכניסה?
ואם לא אספיק להשלים BA, שווה לי בכלל להיכנס או להישאר בתנאי העולם הישן?
מצטרפת לשאלההאם יש השפעה למס' השעות במרץ שנה שעברה להשפיע על הדרגה / השכר השנה?
כלומר אם בשנה שעברה היו פחות והשנה יעלו לפי מה יחשבו את השכר?
אני לפני כ 5-6 שנים עשיתי גמולים ב:האם יש עוד מקום לימודים/השתלמות שמאפשר לעשות גמולים ולעדכן במיידי כך שישפר את הדרגה? (ז"א עד דצמבר)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: