עבדתי בכמה ממדים ומעולם לא נתקלתי בחישוב תפילה כשהייה או פרטניאם בממ"ד בהרבה מקומות המורות לא הצליחו לעמוד על זה שהתפילה לא תחושב כשהייה, מה הסיכויים שזה יקרה בחרדי?
עבדתי בכמה ממדים ומעולם לא נתקלתי בחישוב תפילה כשהייה או פרטניאם בממ"ד בהרבה מקומות המורות לא הצליחו לעמוד על זה שהתפילה לא תחושב כשהייה, מה הסיכויים שזה יקרה בחרדי?
קיבלתי עכשיו הודעה ממנהלת בית הספר של החינוך העצמאי בו אני עובדתהבנתי שמורות עד 4 שנות וותק, יוכלו להצטרף לאופק אף אם אין להם B.A, ובתנאי שיתחייבו להשלים תוך שמן קצוב.
מזכירת בית הספר הוציאה לי ברגעבעניין אחר, איך משיגים אישור מהחינוך העצמאי על תקופת ההעסקה?
הוותק במשרד החינוך לא מעודכן.
במיל של החינוך העצמאי שמתחיל ב643 ואחכ הסיומת הרגילה.בעניין אחר, איך משיגים אישור מהחינוך העצמאי על תקופת ההעסקה?
בעניין הזה...בעניין אחר, איך משיגים אישור מהחינוך העצמאי על תקופת ההעסקה?
אגב בענין הזה - חינוך עצמאי אמר לי שכיון שאצלם זה מעודכן זה העיקר, והם עכשיו העבירו למשרד החינוך את כל הנתונים המעודכניםבעניין הזה...
מבדיקת נתוני העסקה של כמה עשרות עובדים נמצא דבר מוזר, אחד מכל כמה עובדים נמצא חסר וותק במשרה"ח, כלומר בתלוש מופיע וותק הנכון, אולם בנתוני העסקה חסר שנה או אפילו שנתיים, ובעיקר בשנת החל מ 01/09/2016 (תשע"ז).
כדאי מאוד לשים לב! לבדוק! ולעדכן אם צריך במשרה"ח, כדי שלא תיפגע הדרגא בעת ההמרה לאופק חדש, כאמור וותק גם משפיע על גובה הדרגא...
אצלינו לא מעודכן.אגב בענין הזה - חינוך עצמאי אמר לי שכיון שאצלם זה מעודכן זה העיקר, והם עכשיו העבירו למשרד החינוך את כל הנתונים המעודכנים
כמובן צריך לבדוק שעבר ועודכן
מענייןקיבלתי עכשיו הודעה ממנהלת בית הספר של החינוך העצמאי בו אני עובדת
שכרגע מורה בלי בי איי לא תוכל בכלל להיכנס לאופק חדש עד השלמת התואר.
בחוזר באמת היה כתוב שלא יהיה אפשרות להצטרף בלי תואר (בניגוד לבעבר)מעניין
זה מה שהמנהלת של אשתי אמרה לה.
אני יודעת מה קורה בשלושה ממ"דים.עבדתי בכמה ממדים ומעולם לא נתקלתי בחישוב תפילה כשהייה או פרטני
וברשת בני יוסף אמרו לנו שכן צריך לעדכן במשה"ח.אגב בענין הזה - חינוך עצמאי אמר לי שכיון שאצלם זה מעודכן זה העיקר, והם עכשיו העבירו למשרד החינוך את כל הנתונים המעודכנים
כמובן צריך לבדוק שעבר ועודכן
הבנתי ממנהל חשבונות של המוסד שלנו, שהיה שינוי בנוהל העדכון לפני כמה שנים, משהו שקשור למערכת עושר, וכתוצאה מזה נפלו וותק לעו"ה בין הכיסאות.פניתי למנהלת שלי בשאלה כבר לפני כמה שבועות, והיא אמרה לי שגם אצלה לא מעודכן הוותק כראוי.
החינו"ע לא טורח לעדכן מידי שנה.
דיברו פה על זה לא מעט (או באשכול המקביל דרגה באופק)דחוף ביותר למביני דבר!!!
נדמה לי שעדיין לא דיברו כאן על האפליה ברפורמת אופק כלפי המורים המצטרפים כעת:
בעוד שבעבר (עד הסכם 2022) המרת השכר למורים מצטרפים הייתה מובילה לדרגה גבוהה יותר, כעת ההמרה מובילה לדרגה נמוכה יותר בטבלה.
הסיבה לכך נעוצה בעדכון טבלת השכר במסגרת ההסכם הנ"ל כך ששכר היסוד עלה ב8.5 אחוז.
לפיכך, כל המורים שהיו באופק קודם ההסכם חוו עליה בשכר היסוד של 8.5 אחוז והשכר בטבלה נהיה גבוה יותר.
לעומת זאת מי שנכנס כעת לגביו התוספת אינה חלה ולכן הוא באופן אוטומטי יהיה בדרגה נמוכה יותר.
לדעתי זה ממש עוול ועושים עלינו סיבוב... מישהו צריך להציף את זה.
להלן הטבלה הישנה לעומת הטבלה החדשה:
טבלה ישנה
טבלה חדשה
בשביל לבדוק אם זה אכן עוול או לא- צריך לבדוק מה תהיה דרגה של מורה שעוברת עכשיו לאופק חדש, מול דרגה של מורה שהתחילה לעבוד ישר באופק עם אותו הוותק.דחוף ביותר למביני דבר!!!
נדמה לי שעדיין לא דיברו כאן על האפליה ברפורמת אופק כלפי המורים המצטרפים כעת:
בעוד שבעבר (עד הסכם 2022) המרת השכר למורים מצטרפים הייתה מובילה לדרגה גבוהה יותר, כעת ההמרה מובילה לדרגה נמוכה יותר בטבלה.
הסיבה לכך נעוצה בעדכון טבלת השכר במסגרת ההסכם הנ"ל כך ששכר היסוד עלה ב8.5 אחוז.
לפיכך, כל המורים שהיו באופק קודם ההסכם חוו עליה בשכר היסוד של 8.5 אחוז והשכר בטבלה נהיה גבוה יותר.
לעומת זאת מי שנכנס כעת לגביו התוספת אינה חלה ולכן הוא באופן אוטומטי יהיה בדרגה נמוכה יותר.
לדעתי זה ממש עוול ועושים עלינו סיבוב... מישהו צריך להציף את זה.
להלן הטבלה הישנה לעומת הטבלה החדשה:
טבלה ישנה
טבלה חדשה
כפי שציינתי לכלל העובדים באופק הייתה העלאה בשכר היסוד של 8.5 אחוז וזה פשוט פסח על מי שלא הייתה תחת המטרייה הנכונה...בשביל לבדוק אם זה אכן עוול או לא- צריך לבדוק מה תהיה דרגה של מורה שעוברת עכשיו לאופק חדש, מול דרגה של מורה שהתחילה לעבוד ישר באופק עם אותו הוותק.
כי לפני הסכם 2022 מי שהצטרפה לאופק יכלה בהרבה מקרים לקבל דרגה גבוהה בהרבה מהדרגה שהיתה לה אילו היתה באופק מתחילת ההעסקה, ככה שאז היה עוול למי שהתחילה מההתחלה באופק.
השאלה היא מה המצב כיום- תיקון העוול שהיה עד היום, או עוול חדש לכיוון השני.
מעניין לבדוק, אולי אנסה כשיהיה לי זמן פנוי.
אין ספק שמי שעובר היום לאופק יכול לקבל דרגה נמוכה יותר ממי עבר לאופק לפני שנתיים באותם התנאים.כפי שציינתי לכלל העובדים באופק הייתה העלאה בשכר היסוד של 8.5 אחוז וזה פשוט פסח על מי שלא הייתה תחת המטרייה הנכונה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: