עוגות/עוגיות כזו עוד לא טעמתם!!! בחושה קפה שיש, קראמבל וזיגוג קפה, פשוט שווה!

תהילהמור

משתמש מקצוען
@photos by h ,
לא האמנתי שהיא עד כדי כך מוצלחת עד שגיליתי שהתבנית ריקה...
טעימה, נימוחה, עם מרקמים מעניינים. לגמרי שווה!
תודה רבה!
(אבל לגבי הסוכר - אני הורדתי הרבה ועדיין יצאה מתוקה)
 

נעמה :)

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הכנתי הערב, יצא מעולה!!
השילוב המושלם של המרקמים, הטעמים, הזיגוג, הכל...
יצאו 5 אינגליש קייק ארוכות וגבוהות.
לא מספרת כמה נשאר :eek: :( :rolleyes:
תודה @photos by h
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הכנתי הערב, יצא מעולה!!
השילוב המושלם של המרקמים, הטעמים, הזיגוג, הכל...
יצאו 5 אינגליש קייק ארוכות וגבוהות.
לא מספרת כמה נשאר :eek: :( :rolleyes:
תודה @photos by h

טיפ-מקפיאים מתחת לעופות ודגים קפואים...
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אני שמחה לראות שכולן נהנות!

בקרוב בל"נ אעלה עוד עוגה\עוגות, באמצע לחשוב איזה.

אם מענין גם אוכל מבושל, אתחיל לצלם את הארוחות ואתן מתכונים, אשמח לראות תגובות במידה ויש ביקוש,
למשל:
פלפל ממולא צמחוני
שיפודי חזה עוף עסיסיים
לצ'ו קישואים (לא, אני לא הונגריה)
שווארמה
מעורב ירושלמי
וכו'

אבל-כשאכין-אצלם ואעלה בל"נ.
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מעניין מאוד!!

היום דווקא אוכלים ג'אנק לבקשתם, אחרי ארוחות מושקעות,
מפרום וקוסקוס אכלו אצלי ביום ראשון
ואתמול סובלקי קוטופולו-גילוי נאות מאחד הטעימות של מרילין איילון
יצא פצצה, אבל לא אוכל להעלות מתכון, מוגן בזכויות יוצרים,
בגדול זו פיתה דחוסה שומנית מעט, עם טחינה, שיפודי פרגית (לא בתקציב, המרנו לחזה עוף, יצא מוצלח לא פחות, העסיסיות תלויה בזמן ובחום של הצליה) וסלט מלפפונים עם בצל ירוק ושום.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

מ. י.

משתמש מקצוען
אני שמחה לראות שכולן נהנות!

בקרוב בל"נ אעלה עוד עוגה\עוגות, באמצע לחשוב איזה.

אם מענין גם אוכל מבושל, אתחיל לצלם את הארוחות ואתן מתכונים, אשמח לראות תגובות במידה ויש ביקוש,
למשל:
פלפל ממולא צמחוני
שיפודי חזה עוף עסיסיים
לצ'ו קישואים (לא, אני לא הונגריה)
שווארמה
מעורב ירושלמי
וכו'

אבל-כשאכין-אצלם ואעלה בל"נ.
אני אשמח לעוד עוגות מהסוג שהעלית
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

סמולטוק

משתמש מקצוען
עוגה מדהימה, ממש חבל לי עליה.
כי התחלתי להכין, הכנסתי לקערה ביצים וסוכר, כף תמצית וניל, ובכף השניה גיליתי משו שחרחר צף.
זבוב. בתוך בתמצית. שחלק ממנה כבר בקערה.
חבל, כי כנראה לא אצליח להכין את העוגה הזו שוב.
:(:(:(
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
הכנתי, יצא מהמם!!!
Screenshot_20200717-182143.png
 

ורסצ'ה

משתמש מקצוען
השבת פעם שלישית שהכנתי.
הפעם הראשונה היתה לנו לבית
השניה לחמותי
השלישית להורים שלי
קצרה מחמאות בכל מקום.
תודה!!
 

הולי הובי

משתמש פעיל
רק לי היו בעיות?
העוגה יצאה לי די דחוסה וכבדה
הכנתי מקמח מלא 80 אחוז
אני רגילה להכין עוגות בחושות מקמח כזה...
יש כאן מישהי שהכינה מקמח מלא ויצא לה מעולה?

כמו כן הקפה , למרות השיוש, נשאר ממש רק למעלה
כלומר, לפני האפייה נראתה משויישת, אבל אחרי החיתוך הפרוסות נראות כמו עוגת וניל עם ממש מעט קפה מלמעלה
מה עושים כדי שהשייש יהיה בכל העןגה, כמו בתמונות כאן?

הורדתי את כמות הסוכר לחצי, ומבחינתי זה מספיק לגמרי,
אבל באמת גם הכמות הראשונית סבירה לעוגה בגודל כזה
פשוט אני תמיד מפחיתה מכמות הסוכר

בכל מקרה אני פשוט אוכלת רק את החלק העליון של העוגה (חותכת בערך לחצי) , ואז הכל טוב...
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
רק לי היו בעיות?
העוגה יצאה לי די דחוסה וכבדה
הכנתי מקמח מלא 80 אחוז
אני רגילה להכין עוגות בחושות מקמח כזה...
יש כאן מישהי שהכינה מקמח מלא ויצא לה מעולה?

כמו כן הקפה , למרות השיוש, נשאר ממש רק למעלה
כלומר, לפני האפייה נראתה משויישת, אבל אחרי החיתוך הפרוסות נראות כמו עוגת וניל עם ממש מעט קפה מלמעלה
מה עושים כדי שהשייש יהיה בכל העןגה, כמו בתמונות כאן?

הורדתי את כמות הסוכר לחצי, ומבחינתי זה מספיק לגמרי,
אבל באמת גם הכמות הראשונית סבירה לעוגה בגודל כזה
פשוט אני תמיד מפחיתה מכמות הסוכר

בכל מקרה אני פשוט אוכלת רק את החלק העליון של העוגה (חותכת בערך לחצי) , ואז הכל טוב...
הסוכר, מעבר להיותו ממתיק הוא גם אחראי על המרקם, כלומר שאם הורדת ממנו, יש מצב שהעוגה איבדה מעסיסיותה ולא רק ממתיקותה.
אני הכנתי מספר פעמים בשבוע האחרון כולל מקמח 100% /80%/לבן, ותמיד יצא מוצלח מאוד!
כשאת ממיסה את הקפה לשייש, תשימי טיפה יותר מים ממה שבמתכון, ככה התערובת תצא קצת יותר נוזלית ותחדור לעוגה ולא תישאר רק מלמעלה.
תנסי שוב, שווה לך!
כבר שלחתי כאן תמונה באשכול בשבוע שעבר, אבל כאן יש לי מיום שישי האחרון.
הכנתי באינגלישקייקים עוגות נמוכות .(רציתי מלכתחילה)
 

קבצים מצורפים

  • Screenshot_20200726-032450.png
    Screenshot_20200726-032450.png
    KB 478 · צפיות: 135
נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  28  פעמים

לוח מודעות

למעלה