עוגות/עוגיות כזו עוד לא טעמתם!!! בחושה קפה שיש, קראמבל וזיגוג קפה, פשוט שווה!

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
@photos by h יקרה מאוד!
הכנתי את העוגה לשבת, לא האמנתי...
העוגה נחסלה עוד לפני שנכנסה שבת. אף פעם לא ראיתי התרוקנות כזו מהירה של תבנית (ואצלינו עוגות זה משהו שפחות הולך. יותר עוגיות, עוגות גבינה ועוגות שמנת.. פחות טורטים וכו'...)
גם הקטנים אהבו וכמובן שהגדולים.
העוגה יצא רכה אוורירית, טעימה כל כך, מעניינת וכייפית. והקראמבל מלמעלה בכלל הוסיף טוויסט מדהים.
ברשותך, אם תסכימי...
אני אחרי שקראתי את התגובות פשוט עשיתי דבר כזה-
לא רציתי כזו עוגה גדולה, אך חציתי לשתיים את המתכון והלכתי על תבנית קטנה A4
וכן הורדתי מכמויות הסוכר- אני חושבת שיצא יותר ממושלם! וויתרתי על הזיגוג מלמעלה.
יצאה עוגה ביתית, מטריפה וטעימה. בטעמים של פעם!
תסכימי שאעלה את המתכון עם השינויים בקצרה לטובת אלו שרוצות להכין בקטן, ורוצה ללכת על כמות סוכר שכבר נוסתה וצלחה בטוב?
אני חושבת שזה יעזור לאחרות (כי מה שאני עשיתי בעניין הסוכר- מה שאני לא עושה אף פעם... פשוט טעמתי מהבלילה, מהפירורים, מהקפה וכו'... ככה עשיתי בדיקה כל שלב.)
שוב תודה לך!!!
שימחת אותנו מאוד מאוד
ה' יברך אותך!
תודה יקרה!
ובכיף, תעלי את המתכון ה"דיאטטי" יותר לטובת כולן
תודה!
 

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
אני גם אשמח למתכון המעודכן.
 

עדיה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
תודה יקרה!
ובכיף, תעלי את המתכון ה"דיאטטי" יותר לטובת כולן
תודה!
אני גם אשמח למתכון המעודכן.


תבנית A4

כוס ח. פעמית 180 מ"ל



להקציף לקצף תפוח את המרכיבים הבאים-

4 ביצים
1 ו1/3 כוס סוכר (אחד ושליש...)



לעצור את פעילות המקצף ולהוסיף-

3 כוסות קמח

1 א. אפיה

1 כוס שמן

3/4 כף תמצית וניל

1 כוס מים

להפעיל שוב את המקצף ולהקציף הכל.



לשפוך לתבנית A4את רוב הבלילה

ולהוסיף לנותר- 1 כף סוכר, 1 כף קפה נמס ב1 כף מים רותחים

להקציף שוב, לשפוך לתבנית ולשייש.



להכין את הקראמבל-

1 כוס קמח

1/4 כוס סוכר

1/4 כוס שמן



להיות עם יד על הקמח ולהוסיף תוך כדי בנוסף בהדרגה- עד שגוש הבצק הופך לפירורים-פירורים. לערבב ביד.

לפזר על העוגה יפה על הכל ולאפות על 180 מעלות



אני ויתרתי על הזיגוג. יצא סוףף
 

רחליז

משתמש פעיל
הכנתי ת'עוגה בכמות של A4
בלי להפריד ביצים
הפחתתי בקמח ל2 ורבע כוסות+חצי כוס פודינג וניל
במקום כוס מים שמתי סודה- תורם לאוריריות
יצא מדהים
רך וטעים
 

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
תבנית A4

כוס ח. פעמית 180 מ"ל



להקציף לקצף תפוח את המרכיבים הבאים-

4 ביצים
1 ו1/3 כוס סוכר (אחד ושליש...)



לעצור את פעילות המקצף ולהוסיף-

3 כוסות קמח

1 א. אפיה

1 כוס שמן

3/4 כף תמצית וניל

1 כוס מים

להפעיל שוב את המקצף ולהקציף הכל.



לשפוך לתבנית A4את רוב הבלילה

ולהוסיף לנותר- 1 כף סוכר, 1 כף קפה נמס ב1 כף מים רותחים

להקציף שוב, לשפוך לתבנית ולשייש.



להכין את הקראמבל-

1 כוס קמח

1/4 כוס סוכר

1/4 כוס שמן



להיות עם יד על הקמח ולהוסיף תוך כדי בנוסף בהדרגה- עד שגוש הבצק הופך לפירורים-פירורים. לערבב ביד.

לפזר על העוגה יפה על הכל ולאפות על 180 מעלות



אני ויתרתי על הזיגוג. יצא סוףף
תודה!
הכנתי ויצא מעולה.
 

RECHEL321

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הכנתי לשבת לפי המתכון המקורי;)
יצא ממש טעים!!
תודה
(הורדתי ל3 כוסות סוכר)
 

מִימִי

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  27  פעמים

לוח מודעות

למעלה