מזותומרת תבנית גדולה, גודל של תבנית תנור או גודל של a4?
וואו אז זו כמות גדולה של עוגהתבנית ח"פ גדולה, לא A4 זו תבנית בינונית.
וואו אז זו כמות גדולה של עוגה
באמת 5 כוסות כבר לא נשמע ככ הזוי
אם אני מחלקת לאינגליש, לחלק ל-3 או ל-4?
תודה!נראה לי ל-5 כי האינגליש יותר דקות מתבנית אחת גדולה, כשאני חותכת את העוגה ל"פסים" יוצאים לי 4 פסים רחבים, יותר מרוחב של אינגליש סטנדרטי
תבנית תנור גדולה ממש.מזותומרת תבנית גדולה, גודל של תבנית תנור או גודל של a4?
@photos by h המתוקה!
מקודם גמרתי לחתוך את העוגה, ומהר הכנסתי לקופסאות עוד לפני שמתקרר, כי זה מריח מדי מדי טוב!!!
כרגע אני לא אוכלת סוכר, אבל המתכון היה נשמע מצוין, וגם התמונות ממש גירו אותי, ויצא יחסית דומה למקור...!
(בד"כ התוצאות יוצאות די אילוסטרציה ביחס למתכון, אבל הפעם בזכות המתכון המדויק וההוראות המסודרות יצא מעולה, ב"ה!)
כן.תודה על המתכון! מעתיקה ננסה לשבת!
בתבנית ח"פ הכי גדולה?
הכנתי מקודם.
עוגה מדהימה! תודה
הכנתי בתבניות אינגליש קייק, יצא 4 תבניות, ב5 היה יוצא מידי נמוך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: