יש!!! מענק קורונה "שני" ארה"ב

יעקב 613

משתמש פעיל
הIRS כבר מתחילים עם החלוקה של המענק השלישי
מי שמקבל את המענקים בהפקדה לחשבון בנק אמור לקבל ב17 (בכ"מ זה מה שהופיע אצל כמה שבדקתי).

KATZ

משתמש פעיל
אבל למה ב- get my payment עדיין לא רואים כלום? גם המענקים הקודמים נמחקו משם!

ayys

משתמש מקצוען
@ayys גם הקודמים מופיעים?
לא
מופיע שם (זה קישור רק למי שיש לו חשבון בIRS):
1615802097810.png

שזמה

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
מי שמקבל את המענקים בהפקדה לחשבון בנק אמור לקבל ב17 (בכ"מ זה מה שהופיע אצל כמה שבדקתי).
אם עד היום קיבלתי בצ'ק יש אפשרות לעדכן שיכניסו לחשבון בנק או שרק בדוח הבא אני יוכל לעדכן את החשבון בנק?

יעקב 613

משתמש פעיל
אם עד היום קיבלתי בצ'ק יש אפשרות לעדכן שיכניסו לחשבון בנק או שרק בדוח הבא אני יוכל לעדכן את החשבון בנק?
למיטב ידיעתי, נכון לעכשיו רק ע"י הגשת דו"ח מס, יכול להיות שבעתיד יאפשרו לעדכן חשבון ב Get my payment (כפי שהיה בעבר, אבל כרגע לא אפשרי, כנראאה שיתנו את האפשרות רק למי שהתשלום יחזור).

חשבונאית

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
יש מישהו שלא קיבל את המענקים בבקשה
והגיש דוח מס
וכבר קיבל את המענקים רטרו?

ayys

משתמש מקצוען
בגלל סימון של וי בתלויים?
סליחה שאני חופרת
לא חפירה, מבין את ה'לחץ'.

לא בגלל הסימון הזה, פשוט אנחנו מגישים כל שנה את הדוח ביחד כאשר רק אחד מבני הזוג עם SSN
ובמענק הראשון לא נתנו אותו עם הנתונים האלה
במענק השני שינו את החוק גם רטרואקטיבי על המענק הראשון
אותו ביקשתי ואותו קיבלתי.

אביודה

משתמש מקצוען
למי שהמענק נשלח לחשבון הכסף כבר הופקד. למי שנשלח בדואר זה נשלח ב 26 במרץ והצפי הוא בערך חודש אחרי.

גרפיקנער

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
לא חפירה, מבין את ה'לחץ'.

לא בגלל הסימון הזה, פשוט אנחנו מגישים כל שנה את הדוח ביחד כאשר רק אחד מבני הזוג עם SSN
ובמענק הראשון לא נתנו אותו עם הנתונים האלה
במענק השני שינו את החוק גם רטרואקטיבי על המענק הראשון
אותו ביקשתי ואותו קיבלתי.

סליחה שוב על החפירה.
האם הגשתם השנה ביחד (כלומר גם עם בן הזוג שיש לו רק ITIN) וקיבלתם רטרו את שני המענקים הראשונים?

ayys

משתמש מקצוען
סליחה שוב על החפירה.
האם הגשתם השנה ביחד (כלומר גם עם בן הזוג שיש לו רק ITIN) וקיבלתם רטרו את שני המענקים הראשונים?
אם כאלה חפירות נגיע ל... ;)

אנחנו אכן הגשנו גם השנה עם בן זוג שיש לו ITIN
וקבלנו רק את המענק הראשון רטרו (כי את השני קבלנו בזמן שחילקו לכולם, כך גם עם השלישי).

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
אם מגישים עכשיו אפשר עדיין לקבל מענק?

לייבובוש

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אם אפשר בבקשה עזרה

ראינו באתר של הIRS שהצ'ק השני נשלח אלינו בתחילת ינואר (כן קיבלנו הצ'ק הראשון יחסית מהר ב'ה)
ולא קיבלנו אותו עד היום.ליפני שבוע היה כתוב בדף שלהם שצריכים לחכות עד ה31 למרץ כדי להיתלונן.והנה זה היה באמצא פסח ולא טיפלנו בזה,והיום אני רואה שהסטטוס של הצ'ק השני כבר לא מופיע

מה אפשר לעשות?

חני25

משתמש צעיר
אם אפשר בבקשה עזרה

ראינו באתר של הIRS שהצ'ק השני נשלח אלינו בתחילת ינואר (כן קיבלנו הצ'ק הראשון יחסית מהר ב'ה)
ולא קיבלנו אותו עד היום.ליפני שבוע היה כתוב בדף שלהם שצריכים לחכות עד ה31 למרץ כדי להיתלונן.והנה זה היה באמצא פסח ולא טיפלנו בזה,והיום אני רואה שהסטטוס של הצ'ק השני כבר לא מופיע

מה אפשר לעשות?
כדאי להתקשר אליהם ולספר להם שהצ'ק לא הגיע, ואז הם יבטלו את הצ'ק.
אחרי שביטלו את הצ'ק הראשון, יש להגיש דוח מס לשנת 2020 ולמלא שם בתיבת Recovery rebate credit כמה שחסר לכם, ואז תקבלו את זה במסגרת החזר המס השנתי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה