יש!!! מענק קורונה "שני" ארה"ב

יעקב 613

משתמש פעיל
יישר כוח.
אני מניח שהסיפורים הנ"ל קרו באיזור ניו יורק המורחב, בה יש הקפדה יתירה על הוראות הקורונה.

השאלה היא האם גם באיזורים בארה"ב בהם המסעדות פתוחות באופן רציף וחופשי, למשל פלורידה, האם גם שם יש הקפדה על זה.

כמו כן השאלה האם יש הכרה בתעודת מתחסן.
התשובה היא כן, גם בפלורידה מקפידים על זה, היות וזו הנחיה של רשות ההגירה שהיא סוכנות פדרלית עצמאית וקובעת לעצמה את הכללים (בד"כ הפקידים משתפים פעולה עם ההנחיות היות ומדובר בבריאות שלהם בסופו של דבר).
והם לא מכירים בתעודת מתחסן (נכון לעכשיו), שוב מאותה סיבה, רשות ההגירה היא סוכנות פדרלית עצמאית שקובעת לעצמה את הכללים ועדיין לא עדכנה כלום (וכנראה תהיה האחרונה לעדכן, לצערי).
שורה תחתונה, תצטרכו להיות שבועיים + בארה"ב, ואין דרך לעגל את הריבוע (וכן אני יודע שלא כל ההנחיות הגיוניות, אבל זה המצב).

מנוי חדש

משתמש פעיל
למישהו יש מידע אם יש אפשרות לקבל דמי אבטלה לאזרחי ארה"ב בארץ?
דרך דיווח מס של שנת 2020. אפילו מי שלא חייב מס או אין לו חובת דיווח, צריך לבקש דרך דיווח מס. יש אתרים שנותנים הרפשרות הזה, אבל מי שלא יודע אנגלית טוב, לא כדאי לנסות לבד. ראיתי מלא טעויות מצחיקות של אנשים כאלו, ולא תמיד קל לשחזר העניינים אחרי טעויות.
מי שרוצה שירות מקצועי לכל התהליך, בתשלום, לפנות אלי באישי. יש אפשרות לשלם רק כשמגיע הצ'ק

יעקב 613

משתמש פעיל
למישהו יש מידע אם יש אפשרות לקבל דמי אבטלה לאזרחי ארה"ב בארץ?
לא!
ואל תנסו להגיש, זה ממש פלילי.
כלל אצבע, כל דיווח שדורש ממכם דיווח לא נכון (כגון שאתם גרים בארה"ב ובפועל לא גרים וכו'), הוא כנראה לא חוקי.
אלא א"כ עבדת באמריקה או שיש לך עסק שם, במקרה כזה תתייעצו עם רו"ח.

גרפיקנער

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
התשובה היא כן, גם בפלורידה מקפידים על זה, היות וזו הנחיה של רשות ההגירה שהיא סוכנות פדרלית עצמאית וקובעת לעצמה את הכללים (בד"כ הפקידים משתפים פעולה עם ההנחיות היות ומדובר בבריאות שלהם בסופו של דבר).
והם לא מכירים בתעודת מתחסן (נכון לעכשיו), שוב מאותה סיבה, רשות ההגירה היא סוכנות פדרלית עצמאית שקובעת לעצמה את הכללים ועדיין לא עדכנה כלום (וכנראה תהיה האחרונה לעדכן, לצערי).
שורה תחתונה, תצטרכו להיות שבועיים + בארה"ב, ואין דרך לעגל את הריבוע (וכן אני יודע שלא כל ההנחיות הגיוניות, אבל זה המצב).
תודה על התגובות המחכימות.

אשמח אם תשתף מנסיונך, איך הם בודקים וכו'.
למשל, אם אני נוסע לפלורידה דרך ניו יורק. נחתתי בניו יורק ביום שני בשעה 8 בבוקר, המתנתי לקונקשן וכו'. הגעתי לפלורידה בשעה 3 בצהריים, ביום שני. במחשב נרשם שנכנסתי לארה"ב בשעה 3:43 בצהריים ביום שני.
אני רוצה לקבוע פגישה ביום שני בבוקר, שבועיים אחר כך. יהיה לי בעיה כל שהיא?
איך בעצם הם בודקים? הרי היום הם לא מחתימים את הדרכון. הם בודקים את זה בעצמם במחשב?

תודה מראש על כל תשובה. וישר כוח שוב על העזרה.

יעקב 613

משתמש פעיל
תודה על התגובות המחכימות.

אשמח אם תשתף מנסיונך, איך הם בודקים וכו'.
למשל, אם אני נוסע לפלורידה דרך ניו יורק. נחתתי בניו יורק ביום שני בשעה 8 בבוקר, המתנתי לקונקשן וכו'. הגעתי לפלורידה בשעה 3 בצהריים, ביום שני. במחשב נרשם שנכנסתי לארה"ב בשעה 3:43 בצהריים ביום שני.
אני רוצה לקבוע פגישה ביום שני בבוקר, שבועיים אחר כך. יהיה לי בעיה כל שהיא?
איך בעצם הם בודקים? הרי היום הם לא מחתימים את הדרכון. הם בודקים את זה בעצמם במחשב?

תודה מראש על כל תשובה. וישר כוח שוב על העזרה.
ראשית בארה"ב עוברים את ביקורת הגבולות בכניסה הראשונה לארה"ב, גם אם אח"כ תיקח קונקשן.
וכן זה נרשם במחשב, והם רואים את זה מיידית, גם אתה יכול לראות כאן: https://i94.cbp.dhs.gov/I94/#/home
אגב, בכל מקרה הם רושמים את תאריך הכניסה בטופס של האזרחות, רק שזה אף פעם לא עניין אותך שהם עושים את זה, עכשיו בגלל מגבלת ה14 יום אז זה בהחלט משנה לך.

גרפיקנער

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
ראשית בארה"ב עוברים את ביקורת הגבולות בכניסה הראשונה לארה"ב, גם אם אח"כ תיקח קונקשן.
וכן זה נרשם במחשב, והם רואים את זה מיידית, גם אתה יכול לראות כאן: https://i94.cbp.dhs.gov/I94/#/home
אגב, בכל מקרה הם רושמים את תאריך הכניסה בטופס של האזרחות, רק שזה אף פעם לא עניין אותך שהם עושים את זה, עכשיו בגלל מגבלת ה14 יום אז זה בהחלט משנה לך.

אבל בכל מקרה רשום רק התאריך ולא השעה.

שאלה אחרונה: נחתתי בראשון לחודש, אני יכול לקבוע פגישה ל-14 או רק ל-15 לחודש?

גרפיקנער

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
בפלורידה נכון להיום אין חובת בידוד, ומכאן הייתה שאלתי לגבי ה-14 יום.

נערך לאחרונה ב:

ayys

משתמש מקצוען
כן, בד"כ ביקורות נמרחים ע"פ הרבה חודשים, בפרט בתקופה הנוכחית.
אני מקווה שלא יצא אצלי ביקורת הפעם.
כי עכשיו שאני בודק את הסטטוס של הREFUND אני מקבל את ההודעה הזאת:
1615226453942.png

שירי12

משתמש סופר מקצוען
@יעקב 613
יש דרך לבדוק האם כבר התקבל מספר הSSN?
המסמכים המקוריים הוחזרו מהשגרירות לפני כחודש.

יעקב 613

משתמש פעיל
@יעקב 613
יש דרך לבדוק האם כבר התקבל מספר הSSN?
המסמכים המקוריים הוחזרו מהשגרירות לפני כחודש.
לצערי לא.
חשוב מאוד שתגישו הארכה למיסים.
אם אתם רואים עוד כמה חודשים שהמספרים לא הגיעו תשלחו מייל ל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ותבקשו מהם לבדוק האם יש להם מספרים או להגיש שוב בקשה.

שירי12

משתמש סופר מקצוען

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה