אשמח לעזרה.מצטערת, אבל כבר לא.
היה אפשר מענק שלישי, רק אם עשו האזרחות במהלך 2021
אני התקשרתי אליהם משרדי ה-SS ו(אחרי המתנה של יותר משעה...) הם נתנו לי עזרה בטלפון.אשמח לעזרה.
בעלי אזרח ארה"ב,, הוא היה במשרדי SSN לפני כשלוש שנים אולם לא קיבל את הכרטיס עד היום.(יתכן גם שהיה לו SSN קודם ולא זכרו)
איפה אפשר לברר האם נתקע בדרך אלינו או שלא הופק מעולם?
את יודעת תאריך מדויק?עדין אפשר.
יש תאריך התיישנות.
למענקים 1+2=1800$ התאריך הרשמי עבר, אבל יש הארכה, וצריך לעשות זאת בזריזות (דוח לשנת 2020)
למענק שלישי=1400$ יש עוד כמעט שנה שאפשר להגיש.
אבל למליונרים לא בטוח שווה להגיש, יתכן והם יצטרכו לשלם מס, לא רק לקבל מענקים
תודה!אני התקשרתי אליהם משרדי ה-SS ו(אחרי המתנה של יותר משעה...) הם נתנו לי עזרה בטלפון.
האמת שזה היה עבור הבן שלי, הגשנו הקשה למספר כשהיה בן חודש ומעולם לא קיבלנו תשובה. למרות שהאזרחות והדרכון מזמן היה. אז התקשרתי ונתתי את הפרטים שלי כאמא שלו ואז בדקו ואמרו לי שמעולם לא קיבלו את הבקשה ולהגיש שוב (באסה כי פיספסנו שנה + מענק קורונה כי נולד בסוף 2021, ועד שקיבל מספר היה כבר 2022)...תודה!
זוכרת איזה פרטים נתת להם לצורך זיהוי?
כעיקרון כן. אבל פעמים רבות כשמדווחים על הרווחים, לא צריך לשלם.על רווח הון בבנק צריך לשלם שם מס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: