כמובןאם מגישים עכשיו אפשר עדיין לקבל מענק?
חשבתי ששהגשה היתה עד הראשון באפרילכמובן
כדאי להתקשר אליהם ולספר להם שהצ'ק לא הגיע, ואז הם יבטלו את הצ'ק.
אחרי שביטלו את הצ'ק הראשון, יש להגיש דוח מס לשנת 2020 ולמלא שם בתיבת Recovery rebate credit כמה שחסר לכם, ואז תקבלו את זה במסגרת החזר המס השנתי.
לא כל אחד "צריך" לדווח, אבל כל אחד "יכול" לדווחואם אנחנו מאלה שלא מדווחים?
עד 15 לאפריל שנת 2024חשבתי ששהגשה היתה עד הראשון באפריל
מה עם המענק השלישי?עד 15 לאפריל שנת 2024
אנחנו קיבלנו רק את השני, ככל הנראה הצ'ק הראשון נאבד באדיבות דואר ישראל הידוע,כדאי להתקשר אליהם ולספר להם שהצ'ק לא הגיע, ואז הם יבטלו את הצ'ק.
אחרי שביטלו את הצ'ק הראשון, יש להגיש דוח מס לשנת 2020 ולמלא שם בתיבת Recovery rebate credit כמה שחסר לכם, ואז תקבלו את זה במסגרת החזר המס השנתי.
חבל , המענק הראשון גדול מהשניאנחנו קיבלנו רק את השני, ככל הנראה הצ'ק הראשון נאבד באדיבות דואר ישראל הידוע,
לאיזה מספר להתקשר ומה להגיד
אשמח לקבל מספר שידוע בבירור שמטפל בנושא זה ואם יאמרו מה להקיש הכי טוב,
אם אין אפשר לתת כל מספר רק לציין שהוא לא קשור או לפחות לא בוודאות
תודה מראש
לכן אני שואל איך לבקש שובחבל , המענק הראשון גדול מהשני
אם השיק לא נפדה הIRS יכולים להנפיק לכם שיק חדש ולבטל את הישן
@יעקב 613לכן אני שואל איך לבקש שוב
כאן ניתן לבדוק:מ
מה עם המענק השלישי?
יש לינק או משהו אחר לבדוק אם יצא אם שוחרר אם הונפק?
כאמור, יש להגיש דו"ח מס לשנת 2020 בשביל לקבל כל מה שהייתם אמורים לקבל ולא קיבלתם.אנחנו קיבלנו רק את השני, ככל הנראה הצ'ק הראשון נאבד באדיבות דואר ישראל הידוע,
לאיזה מספר להתקשר ומה להגיד
אשמח לקבל מספר שידוע בבירור שמטפל בנושא זה ואם יאמרו מה להקיש הכי טוב,
אם אין אפשר לתת כל מספר רק לציין שהוא לא קשור או לפחות לא בוודאות
תודה מראש
כדאי להתקשר אליהם ולספר להם שהצ'ק לא הגיע, ואז הם יבטלו את הצ'ק.
כן, במידה ואתה רווק (או נשוי לבת זוג בלי אזרחות) ובלי ילדיםכמה הסכום הזה? ה600 דולר של הצ'ק השני?
ממש תודה רבה על העזרה
כן, במידה ואתה רווק (או נשוי לבת זוג בלי אזרחות) ובלי ילדים
לא, רק $600אישתי אמריקאית,אני לא,והבת שלנו גם אין לה אזרחות כעת (רוצים לעשות לה,אני מחפש משהו שיעזור לי עם התהליך)
במקרה כזה מה שחסר לנו יהיה יותר מה600?
לי לא הגיע הצ'ק הראשון והתקשרתי אליהם ,והם אמרו לי שהם נתנו הוראה למשרד האוצר לבטל את הצ'ק ,ורק אח"כ הם שולחים לי צ'ק חדש כך שזה יקח הרבה זמן.כדאי להתקשר אליהם ולספר להם שהצ'ק לא הגיע, ואז הם יבטלו את הצ'ק.
מתי זה היה?לי לא הגיע הצ'ק הראשון והתקשרתי אליהם ,והם אמרו לי שהם נתנו הוראה למשרד האוצר לבטל את הצ'ק ,ורק אח"כ הם שולחים לי צ'ק חדש כך שזה יקח הרבה זמן.
ולא אמרו לי להגיש שוב פעם דו"ח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: