דרך דיווח מס של שנת 2020. אפילו מי שלא חייב מס או אין לו חובת דיווח, צריך לבקש דרך דיווח מס. יש אתרים שנותנים הרפשרות הזה, אבל מי שלא יודע אנגלית טוב, לא כדאי לנסות לבד. ראיתי מלא טעויות מצחיקות של אנשים כאלו, ולא תמיד קל לשחזר העניינים אחרי טעויות.איך מגישים את הבקשה?
שאלה שלא מן המנין:דרך דיווח מס של שנת 2020. אפילו מי שלא חייב מס או אין לו חובת דיווח, צריך לבקש דרך דיווח מס. יש אתרים שנותנים הרפשרות הזה, אבל מי שלא יודע אנגלית טוב, לא כדאי לנסות לבד. ראיתי מלא טעויות מצחיקות של אנשים כאלו, ולא תמיד קל לשחזר העניינים אחרי טעויות.
מי שרוצה שירות מקצועי לכל התהליך, בתשלום, לפנות אלי באישי. יש אפשרות לשלם רק כשמגיע הצ'ק
מה שאני עשיתי, היות ולא זכרתי מה בדיוק נכתב בטפסים של SSN,אם אני רוצה לבדוק מה קורה עם המענק. אני לא יודעת איך אני אמורה להקליד את הכתובת לא הבנתי מה שהם רושמים שם.
Enter your Street Address in "123 Main St NW #7" format. Do not enter City/Town or State
אשמח להסבר ואם אפשר אפילו לדוג.
תודה רבה
תודה רבהמה שאני עשיתי, היות ולא זכרתי מה בדיוק נכתב בטפסים של SSN,
זה לנסות את כל האופציות איות ומלל האפשריות, (אצלי אין הרבה)
בסוף עליתי על האחת הנכונה.
אוקיי זה כבר מתחיל להיות מביך, ראשית אשמח אם תזדהה בשמך אם אתה מפרסם את עצמך וכ"כ בטוח בעצמך.ממש לא נכון. אתה מביא ציטוטים מאתר של הIRS שלא נכתב בצורה משפטית, ואפילו יש טעויות שמה. מה שחשוב לנו, מה שכתוב בספר החוקים, הIRC. עיין
SEC. 6428. 2020 RECOVERY REBATES FOR INDIVIDUALS
Text - S.3548 - 116th Congress (2019-2020): CARES Act
Text for S.3548 - 116th Congress (2019-2020): CARES Actwww.congress.gov
(3) ELIGIBLE INDIVIDUAL.—The term ‘eligible individual’ means any individual other than—
“(A) any nonresident alien individual,
“(B) any individual with respect to whom a deduction under section 151 is allowable to another taxpayer for a taxable year beginning in the calendar year in which the individual’s taxable year begins, and
“(C) an estate or trust.
מה שאתה אומר ש"נחשבים כנתמכים אם ההורים מממנים אותם בחצי מעלות מחייתם", לא נכון כלל, כי לא נחשבים נתמכים רק אם ההורים רושמים אותם כDependent. אין שום דברים בחוק כטענתך
זה צריך להיות לפי איך שמילאתם בדו"חאם אני רוצה לבדוק מה קורה עם המענק. אני לא יודעת איך אני אמורה להקליד את הכתובת לא הבנתי מה שהם רושמים שם.
Enter your Street Address in "123 Main St NW #7" format. Do not enter City/Town or State
תודה רבה
תלוי אם זכאים להוריש את האזרחות בארץ או לא (שני ההורים אמריקאים ואחד התגורר שם, או הורה אחד אמריקאי והתגורר שם 5 שנים שנתיים מתוכם מעל גילך 14).@יעקב 613 אפשר לאזרח תינוק בן 8 חודשים מבלי להיות בחו"ל?
כמה זמן אורך התהליך?
בדיוק מה שרשמתם בדו"ח המס בשדה הרחוב כולל מס' בית וכו לא כולל מס' דירה אם הופיע בקוביה נפרדת, ומיקוד אם מולא ללא מדינה או עיר (או בבקשה למענק הקורונה שהיה בעצם דו"ח מס 0).אם אני רוצה לבדוק מה קורה עם המענק. אני לא יודעת איך אני אמורה להקליד את הכתובת לא הבנתי מה שהם רושמים שם.
תודה רבה
אין חובת דיווח על זה (בהנחה שהילד אינו אזרח אמריקאי)שאלה שלא מן המנין:
יש לך מושג האם לעניין החזרי מס, ("מס הכנסה שלילי")
קצבה חודשית של ילד אומנה נספרת כהכנסה?
תודה.אין חובת דיווח על זה (בהנחה שהילד אינו אזרח אמריקאי)
ברוב מוחלט של המשרדים מקפידים על זה מאוד, שמעתי גם על כאלו שגורשו מהמשרדים כשניסו להגיע לפני הזמן, וגם כמה דיווחים מעדי ראיה על כמה חכמולוגים שניסו להגיע לפני שעברו ה14 יום, הם זכו לצרחות מהפקידות, ייבשו אותם עד שבסוף נתנו להם את התעודות, ובעיקר הם גרמו לחילול ה' אדיר ונזק ארוך טווח לכל הישראלים שמבקשים להגיע לאזרחות.שאלה מענין לענין באותו ענין.
האם יש למישהו מידע האם ניתן להגיע לפגישות ב-USCIS, כאשר אתה מגיע מחוץ לארצות הברית?
בדף ההזמנה לפגישה שהם שולחים, מופיע שאם היית מחוץ לארה"ב ב-14 הימים האחרונים, אין אפשרות להגיע לראיון. השאלה היא האם זה נאכף (בדיקת דרכונים?) או שהם מסתפקים בהצהרה, האם מחוסנים פטורים מזה, בדיקת קורונה שלילית עוזרת וכו'.
לא מצאתי מידע באתר שלהם.
מענק 1 ו2 לא זכאים (לא תוקן רטרואקטיבית,, לא יודע מאיפה השמועה הזאת).מה נשאר בסוף לגבי אלו שיכולים להיות תלויים?
היה דיבורים שבחוק החדש זה ישתנה, ויוכלו לקבל גם רטרואקטיבית את המענקים הקודמים. מה נשאר עם זה?
דהיינו, האם מבוגר שיכול להרשם כתלוי, זכאי כעת למענקים או שעדיין לא?
כמו"כ, המענק השלישי, לפי איזה שנה? בודקים לפי 2020 או 2021?
תודה רבה לכולם!
למה שייחשב כהכנסה?תודה.
השאלה היא הפוכה.
האם מותר לי לדווח על זה כהכנסה כדי לקבל על זה החזרי מס?
או שזה כמו קצבאות ב"ל?
מה באמת קרה עם המשפחה שכתבת על בדיקת התיק שלהם שכלל חופשת לידה (אם אני זוכר נכון) ?לענ"ד נחשב כמו כל קצבה מביטו"ל.
מצטרף לשאלהמה באמת קרה עם המשפחה שכתבת על בדיקת התיק שלהם שכלל חופשת לידה (אם אני זוכר נכון) ?
ברוב מוחלט של המשרדים מקפידים על זה מאוד, שמעתי גם על כאלו שגורשו מהמשרדים כשניסו להגיע לפני הזמן, וגם כמה דיווחים מעדי ראיה על כמה חכמולוגים שניסו להגיע לפני שעברו ה14 יום, הם זכו לצרחות מהפקידות, ייבשו אותם עד שבסוף נתנו להם את התעודות, ובעיקר הם גרמו לחילול ה' אדיר ונזק ארוך טווח לכל הישראלים שמבקשים להגיע לאזרחות.
ולכן מעבר לסיכון האישי שאתה לוקח, אני מבקש ממך להתחשב גם בזולת ולא לגרום נזקים בלתי הפיכים לבאים אחריך, וזה מעבר לעוון חילול ה' הנורא שייגרם.
ברוך ה' כל לקוחותיי נשמעו להוראות והכל עבר אצלם חלק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: