600*8 $ זה יותר משמעותידווקא שער לא נורא לאחר שכבר היה על 3.11
600 דולר לא נורא
בסכומים גדולים כמו בתיקי ניירות ערך זה יותר משנה מן הסתם.
600*8 $ זה יותר משמעותידווקא שער לא נורא לאחר שכבר היה על 3.11
600 דולר לא נורא
בסכומים גדולים כמו בתיקי ניירות ערך זה יותר משנה מן הסתם.
קצת סדר, מי שרשם את הילדים שלו בשגרירות בארץ זה אומר שהילדים שלו אזרחים מלידה, ולכן מי שנולד עד ל31/12/20 (כולל) ויש לו מספר SSN עד סוף עונת המיסים כולל הארכות, זכאי לקבל את מענקי הקורונה גם אם הרישום בשגרירות התבצע ב2021.אם נחכה ולא נגיש את הדוח של 2020 עד שנקבל את הssn של הילדים, נוכל לקבל עליהם החזר למרות שנעשו אזרחים בשנת 2021?
והאם כל מה שכתבת נכון גם במקרה שעשינו לילדים אזרחות כאן בארץ כי שתי ההורים אזרחים?
תודה
ברור מאודקצת סדר, מי שרשם את הילדים שלו בשגרירות בארץ זה אומר שהילדים שלו אזרחים מלידה, ולכן מי שנולד עד ל31/12/20 (כולל) ויש לו מספר SSN עד סוף עונת המיסים כולל הארכות, זכאי לקבל את מענקי הקורונה גם אם הרישום בשגרירות התבצע ב2021.
מי שצריך לטוס עם הילדים שלו לארה"ב בשביל לסדר את האזרחות, הילדים נחשבים אזרחים רק משעת ההתאזרחות ולכן רק מי שהיה אזרח ב31/12/20 זכאי לקבל.
מקווה שעכשיו זה יותר ברור.
לא נכון, אפילו מי שגר עם ההורים וסומך על ההרים למחיתו יכול להגיש דו"ח בנפרד מההורים. 100% חוקי, ואפילו חייב לעשות לפעמים, לדוגמא אם בחור עובד ומכניס מעל 12400 דולר לשנה.1. מי שקיבל על סמך הדו"ח של 2019 היה אמור לקבל גם על ילדים שבדו"ח של 2019 עוד לא היו בני 17, גם אם במהלך 2020 הם נהיו בני 17 (כלומר ממה שבדקתי המערכת לא חשיבה את תאריך הלידה נכון למענק אלא לפי הדו"ח).
2. עקרונית אם באמת זכאי אז יכול להגיש ד"ח משלו (אם מממן לפחות 51% מעלות מחייתו השנתית כולל לימודים וכו'), אני ממש לא מציע לשחק עם זה, זה כנאה יגרור ביקורות.
צריך לדרוש את המענקים בדו"ח המס של 2020, פשוט לומר למי שמכין/ה לך את הדו"ח להוסיף את זה.ברור מאוד
מקבלים את זה אוטומטית כשמגישים את הדוח על 2020 שבו יהיו רשומים הילדים הנוספים או שצריך להגיש בקשה מיוחדת?
כמו כן לגבי החזרי מס של שנים עברו, גם כן אפשר לקבל רקטרואקטיבית? (רשמתי אותם כאן בארץ, ומדובר בילדים גדולים)
למי שגר מחוץ לארה"ב יש הארכה אוטומטית עד ל15/6.זה לא אוטומטי, צריכים לבקש אותו בהצהרה של 2020. ניתן לקבל החזרים רטרואקטיבי גם כן, עד 3 שנים אחורה. זה אומר, גם של 2017 אפשר עדיין לקבל החזר עד 15 באפריל. מי שמקבל מספר SSN לפני 15 באפריל, זוכה לקבל המענקים של 2020 ($1800 למבוגר).
אני יועץ מס ארה"ב
מי שרוצה עזרה בכל התהליך, לפנות אלי באישי
אתה ממש לא צודק כאן ואני מאוד מקווה שאתה לא מטעה את הלקוחות שלך.לא נכון, אפילו מי שגר עם ההורים וסומך על ההרים למחיתו יכול להגיש דו"ח בנפרד מההורים. 100% חוקי, ואפילו חייב לעשות לפעמים, לדוגמא אם בחור עובד ומכניס מעל 12400 דולר לשנה.
אני יקבל מספרי ssn לילדים רק בעוד כמה חדשים (כמובן אבקש הארכה על הגשת הדוח של 2020), לדעתך אני יוכל לקבל החזרים רק על שנת 2020 ולא על 2019 ו2018?למי שגר מחוץ לארה"ב יש הארכה אוטומטית עד ל15/6.
לגבי שנים קודמות אז רק אם היו להם מספרי SSN שהופקו עד סוף עונת המיסים של אותה שנה.
זה לא אוטומטי, צריכים לבקש אותו בהצהרה של 2020. ניתן לקבל החזרים רטרואקטיבי גם כן, עד 3 שנים אחורה. זה אומר, גם של 2017 אפשר עדיין לקבל החזר עד 15 באפריל. מי שמקבל מספר SSN לפני 15 באפריל, זוכה לקבל המענקים של 2020 ($1800 למבוגר).
אכן, זו לא דעתי אלא דעת החוק כפי שנכתב ב PATH act of 2015.אני יקבל מספרי ssn לילדים רק בעוד כמה חדשים (כמובן אבקש הארכה על הגשת הדוח של 2020), לדעתך אני יוכל לקבל החזרים רק על שנת 2020 ולא על 2019 ו2018?
ולא כמו שכתב @mo4644 שאפשר לקבל כמה שנים אחורה
שמועת שווא זה לא, אבל זה צריך לעבור את האישור של הסנאט וחתימה של ביידן (זה אחרי אישור של בית הנבחרים).שמעתי מחברה שיש מענק נוסף של 1400 בדרך. זה נכון או שמועת שווא?
אם את מגישה דוח של 2020 זה אמור להיות כלולעדיין לא קיבלתי את המענק הראשון של 1200$
איך אפשר עוד לקבל
מישו יודע?
אני עצמי לא מגישה זה בדו"ח של ההורים שליאם את מגישה דוח של 2020 זה אמור להיות כלול
אם את בדו"ח של ההורים שלך ומעל גיל 17 לא תקבלי.אני עצמי לא מגישה זה בדו"ח של ההורים שלי
זה גם ככה אמור להיות כלול
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: