אפשר קישור ?בנק ישראל פרסם את זה אתמול
אפשר קישור ?בנק ישראל פרסם את זה אתמול
אפשר קישור ?
אם זה דירה חדשה מקבלן בשוק החפשי אין צורך בשמאות ואין תועלת בשמאותלפי מה מקבלים משכנתא לפי שמאות או לפי הסכום בחוזה??, כלומר האם שייך לקבל יותר ממה שכתוב בחוזה בגלל שהשמאות יותר גדולה??
שלום,לפי מה מקבלים משכנתא לפי שמאות או לפי הסכום בחוזה??, כלומר האם שייך לקבל יותר ממה שכתוב בחוזה בגלל שהשמאות יותר גדולה??
בגדול בלי להתמקד בהצעה הזוראשית, תודה על התודה
שנית, התמחור בכללי די דומה בהלוואות -
אבל, למעשה אי אפשר כלל להשוות בין ההצעות, בגלל ההפרש האדיר בגובה ההחזר החודשי שביניהן.
ברור שאם אפשר להחזיר כ"כ הרבה בחודש, זה יוזיל המון את העלויות, ויקצר את חיי המשכנתא - אבל א"כ, למה בפועלים [מופיע בטבלה כתמהיל נוכחי] מרחו את המשכנתא לכ"כ הרבה שנים? שימו לב למרקור בטבלה..
שלישית, אני ממש לא מתלהב מכמות ההצמדה שיש בתמהילים האלה - 33.3% - זה הרבה מידי למצב אינפלציה כמו של היום.
רביעית, הציון: הצעות חביבות - לא מעבר. יועץ מקצועי אמור להוציא דברים יותר טובים, אפי' בהרבה..
אני מצרף בכ"א טבלה משווה - הטבלה התחתונה, זה מה יהיה מצב המשכנתא עוד 10 שנים, למקרה שירצו למחזר.
אגב, הטבלה מתייחסת כבר לצפי של עליית ריביות ומדדים [בבקשה לא להשוות לי עם טבלאות וסימולציות חינמיות שלא יודעות לחשב זאת].
צפה בקובץ המצורף 947852
האישי שליבגדול בלי להתמקד בהצעה הזו
האם באופן יחסי על משכנתא של 600 הרביות יותר טובות משל 800 או פחות.
ואם אפשר את האישי שלך או שתשלח לי הודעה פרטית [אינני פרמיום לצערי]
תודה.
בודאי.שלום ותודה מראש.
דברתי עם יועץ והוא אמר לי שלוח לו את המסמכים. ושאלתי מה ההצעה שהוא נותן? אמר שאת הכי טובה. הוא יביא לבנק ואז נראה את ההצעה הטובה.
ככה זה עובד? או שהוא יכול לתת לי הצעה מראש. ואז אני יכול להליט?
אני חושבת של20 שנים זאת אפשר לקבל קלצ בריבית כ2.8 אחוזרוצה לשמוע מהמומחים מה הם אומרים,
יש לי משכנתא של 599,000 ל- 22.5 שנים ואני נשארתי רק עם מסלול אחד של פריים +1.85, האם כדאי לי לעשות מיחזור משכנתא או שעדיף לי להישאר עם המשכנתא הזאת, בעבר טענו לי שלמרות שהפריים טיפה גבוה עדיין זה שווה להישאר אם המשכנתא הזאת.
אשמח לשמוע חוו"ד
בקיצור יש עמלת פירעון מוקדם?אני חושבת של20 שנים זאת אפשר לקבל קלצ בריבית כ2.8 אחוז
מרוויח טיפה פחות ריבית (שילמתה כבר בפריים חלק מבריבית)
ולא לוקח סיכון של עליית הפריים
בהצלחה
יש עמלות יוון גבוהותבקיצור יש עמלת פירעון מוקדם?
כי הבנתי שבפריים אין והיום לפי נתונים שמתפרסמים אחוז גבוה מהאנשים שיש להם משכנתא סוגרים את המשכנתא יותר מוקדם או שעושים מיחזור
חוץ מהעניין של היציבות, יש סיבה לעשות מיחזור?יש עמלות יוון גבוהות
אפשר לעשות חצי משתנה כל 5 לא צמוד (להבטיח רק יציבות... אם זה מעניין)
שלום,רוצה לשמוע מהמומחים מה הם אומרים,
יש לי משכנתא של 599,000 ל- 22.5 שנים ואני נשארתי רק עם מסלול אחד של פריים +1.85, האם כדאי לי לעשות מיחזור משכנתא או שעדיף לי להישאר עם המשכנתא הזאת, בעבר טענו לי שלמרות שהפריים טיפה גבוה עדיין זה שווה להישאר אם המשכנתא הזאת.
אשמח לשמוע חוו"ד
בפריים אין עמלות פירעוןבקיצור יש עמלת פירעון מוקדם?
כי הבנתי שבפריים אין והיום לפי נתונים שמתפרסמים אחוז גבוה מהאנשים שיש להם משכנתא סוגרים את המשכנתא יותר מוקדם או שעושים מיחזור
אם התכוונת ל1.85% סה"כ, אז לא לגעת!!רוצה לשמוע מהמומחים מה הם אומרים,
אשמח לשמוע חוו"ד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: