הי האם זה סופי?לא תוכלו זה לא חוק אלא הוראות של בנק ישראל שכבר פורסמו סופית
קיבלנו אישור עקרוני להגדלת משכנתא על דירה נוכחית, כדי לקנות נכס נוסף,
האם לא נוכל לממש זאת??
הי האם זה סופי?לא תוכלו זה לא חוק אלא הוראות של בנק ישראל שכבר פורסמו סופית
על סכום כזה אני לא יודע כמה הבנקים ירצו להתעסק בימים אלו של לחץ ועסקאות הרבה יותר רווחיות להם.
לא יודע לגבי הגזירה.הי האם זה סופי?
האם לא נוכל לממש זאת??
תמהרו לסגור את העסקה וכמה שיותר מהר, וכמו שהיאהי האם זה סופי?
האם לא נוכל לממש זאת??
תבדקו מולם הצעה לביטוח משכנתא זה סוכן מאד זולבאופן כללי על ביטוח משכנתא, האם אחרי כמה שנים מאז שלוקחים את המשכנתא גם אפשר להשיג הצעות מוזלות אם מחליפים ביטוח, או שבזמן שלוקחים את המשכנתא רק אז יש הצעות מיוחדות מוזלות?
אשמח לעזוריש פה יועץ משכנתאות שאני יכול לשאול אותו כמה שאלות באישי?
אם אני מבין נכון, מה שביקשו ממכם - זה את האסמכתאות לסכומים האלה שהעברתם לקבלן בתור הון עצמי.מישהו פה התנסה בהשבת הון עצמי בדירה מקבלן
כלומר קנינו דירה מקבלן וקיבלנו אישור במשכנתא לסך של מאה אלף יותר מהסכום שהיינו צריכים לשלם לקבלן
ונאמר לנן שזה נקרא השבת הון עצמי ונקבל את זה כשנקבל את הדירה
עכשיו אחרי שקיבלנו את הדירה ברוך השם הם רוצים מלא טפסלוגיה ואישורים למשל התחייבות ספציפית מהקבלן על הסכום הנ"ל בשביל השבת הון
והמזכירה בחברה לא כ"כ הבינה מה אני רוצה
בקיצור האם יש נהלים קבועים בזה?
האם יש איך לקדם את זה?
בנינו על הכסף הזה רבות
תודה מראש על כל עצה
בסיכון יש שני חלקים:שאלה
אם לוקחים 2/3 פריים
האם כדאי לקחת בלוח קרן שווה
לכאורה זה מקטין מעט את הסיכון שבעליית הפריים (מצד שני אם פריים יעלה, ההחזר החודשי יהיה יותר גבוה משפיצר)
כמובן במקרה ויש יכול החזר
נ.ב. אני יודע שעדיף לקחת שפיצר ולקצר שנים.
התכוונתי לכך שבקרן שווה הקרן הולכת וקטנה יותר מהר כבר מהתשלום הראשון כך שלעליית הריבית תהיה פחות השפעהבסיכון יש שני חלקים:
א' מה שאתה מדבר על הקושי בעליית ההחזר שהקרן שווה יכולה לעזור חלקית להתמודד עם העלייה,
ב' יתכן ובסוף תשלם יותר כסף בין אם זה קל ובין אם זה קשה...
זה בערך כמו שיהיה לכם במשפחה מישהו עם כאבי ראש או בטן, שהלך לרופא וקיבל טיפול טוב, ותלכו לאותו רופא - כדי שייתן לכם את אותו טיפול, ואולי בגלל שאצלכם הכאבים גדולים יותר, אז אולי הטיפול יהיה יקר יקה יותר..יש לנו במשפחה משהוא שעומד לקחת 400 אלף משכנתא, ואחרי הרבה מאמץ הוא הגיע להצעה מעולה,
ואני גם לפני משכנתא אבל של 800 אלף, השאלה היא אם כדאי ללכת איתו לאותו בנק ואותו סניף
ולבקש משכנתא באותם תנאים, או שבגלל שהמשכנתא שלי יותר גדולה יש סיכוי
שהרביות יהיו יותר טובות\גרועות?
[אצלי ואצלו זה פחות מ50 אחוז מימון.]
תודה לטורחים לקרוא את השאלה
ותודה רבה לטורחים לענות
ב. במקרה אותו דבר כמעט.אותם הכנסות? אותו נכס? אותו מצב בי.די.איי? אותם יכולות החזר? התחייבויות? התנהלות אשראית/משכנתא?
אדרבה נשמח לשמוע את חוו"ד המקצועיתאגב, איך אתם בטוחים שההצעה שלו כ"כ מעולה, התייעצתם עם איש מקצוע בענייו, או שלפי מה שנראה לכם כלפי חוץ
ראשית, תודה על התודהא. הוא לוקח 600 ולא כמו שכתבתי בטעות 400.
ב. במקרה אותו דבר כמעט.
ההכנסות [12 בערך] ומצב האשראי ובי די איי [מצויין] והאחוז מימון [50 אחוז] אותו דבר. ושנינו זו דירה ראשונה.
וכן התחייבויות [אין] ו3 ילדים לשנינו.
אדרבה נשמח לשמוע את חוו"ד המקצועית
ואלו ההצעות שהוא קיבל:
600 אלף ההלואה
פועלים
קל"צ 200 אלף רביות 2.99
פריים 200 אלף רביות 1.1
משתנה כל 5 צמודה 200 רביות 2.42
30 שנה לכל ההלואה.
ועוד הצעה דסקונט
קל"צ 2.9
פריים 1.11
משתנה 5 צמודה 1.84
17 שנה לכל ההלואה.
וזו הזדמנות קטנה לומר לך תודה על ההארות והעצות המחכימות באשכול זה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: