השאלה האם יאשרו לי הלוואה גבוהה יותר מהחשבונית שהקבלן מנפיק, ומדובר בחברת בנייה גדולה, כך שלא נראה לי שיסכימו לשחק בסכום, וודאי שלא יסכימו שהכסף יכנס אליהם והם יחזירו אלי, אם הבנק דורש להעביר ישירות את הסכום אל המוכר.1. לא לוקחים זאת כהלוואה על ריהוט (זו תהיה הלוואה רגילה ולא בעלויות של משכנתא), אלא לוקחים יותר ממה שצריך באמת, ומשתמשים במה שנשאר אצלכם ולא שולם על השיפוצים או למוכר כתשלום על ריהוט.
לא הבנתי מה אתה כותב,השאלה האם יאשרו לי הלוואה גבוהה יותר מהחשבונית שהקבלן מנפיק, ומדובר בחברת בנייה גדולה, כך שלא נראה לי שיסכימו לשחק בסכום, וודאי שלא יסכימו שהכסף יכנס אליהם והם יחזירו אלי, אם הבנק דורש להעביר ישירות את הסכום אל המוכר.
האם למישהו. יש תשובה?שלום יועצים הנכבדים
לקחתי חלק מהלואה בריבית גרייס / בלון ל18 חודשים
בשביל אני רוצה למכור את הדירה שיש לי כרגע
השאלה מה יהיה עם בסוף אני לא יצליח למכור הדירה איך יהיה טפרות להאריך או להפוך אותו להלוואה רגילה ועם הריביות יעלו??
תודה רבה!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: