שים לב שהקפצת פה הודעה מלפני כחודש.הכי טוב, תוציא דו"ח יתרות לסילוק מהבנק שם אתה רואה כל מסלול בדיוק בכמה שקלים הוא זז
מאז שאלו פה עוד כמה וכמה שאלות...
אין כ"כ ענין להקפיץ הודעות ישנות.
שים לב שהקפצת פה הודעה מלפני כחודש.הכי טוב, תוציא דו"ח יתרות לסילוק מהבנק שם אתה רואה כל מסלול בדיוק בכמה שקלים הוא זז
אתה צודק....שים לב שהקפצת פה הודעה מלפני כחודש.
מאז שאלו פה עוד כמה וכמה שאלות...
אין כ"כ ענין להקפיץ הודעות ישנות.
מה הכוונה פתרונות יצירתיים? אני צריכה עוד הלוואה רק על ההון עצמי שצריך?מבחינת ההכנסות אפשר לקחת משכנתא של מיליון ש"ח ומעלה בקלות יחסית.
מבחינת ההון עצמי, זה כבר צריך כל מיני פתרונות יצירתיים ואכמ"ל.
לפי הנתונים היבשים, ההון עצמי הזה מספיק לרכישת דירה במחיר 452,000 ש"ח בדירה ראשונה...מה הכוונה פתרונות יצירתיים? אני צריכה עוד הלוואה רק על ההון עצמי שצריך?
יש אפשרות להלוואה מהבנק של 200000 ואז איזה מחיר דירה אפשר?לפי הנתונים היבשים, ההון עצמי הזה מספיק לרכישת דירה במחיר 452,000 ש"ח בדירה ראשונה...
לא נראה לי שיש פה בארץ דירות במחירים כאלו.
אפשר לקחת הלוואה להשלמת ההון עצמי, ואפשר גם בכל מיני דרכים להוציא יותר מ-75% בבנקאי, וכפי שכבר כתבתי אכמ"ל.
כפי שכתבתי, אתם יכולים להגיע למשכנתא של מיליון עד מיליון ומאתים אש"ח. זאת אומרת מחיר דירה עד מיליון וחצי ש"ח מקסימום, אבל בהחלט אולי כדאי לכם לחפש נכס להשקעה וכדו' כדי שיכסה את המשכנתא+ההלוואה הבנקאית.יש אפשרות להלוואה מהבנק של 200000 ואז איזה מחיר דירה אפשר?
איפה יש תשואה טובה יחסית לקניה ולהחזר וביקוש של תושבים ?כפי שכתבתי, אתם יכולים להגיע למשכנתא של מיליון עד מיליון ומאתים אש"ח. זאת אומרת מחיר דירה עד מיליון וחצי ש"ח מקסימום, אבל בהחלט אולי כדאי לכם לחפש נכס להשקעה וכדו' כדי שיכסה את המשכנתא+ההלוואה הבנקאית.
אני לא מתמצא בהשקעות,איפה יש תשואה טובה יחסית לקניה ולהחזר וביקוש של תושבים ?
אני לא מתמצא בהשקעות,
אבל לפי מה שקצת ידוע לי, צריך לברר על איזור הקריות, חיפה באר שבע וכדו'.
אולי @השקעות בנדל"ןמי פה בפורם יודע?
מה שקובע אם הדירה היא חליפית או לא זה מה שהעו"ד דיווח למסמ"ק במועד חתימת החוזהכמה שאלות...
א. כרגע יש לי ב' דירות, דירה ראשונה בשווי 2.5 מליון דירה שני בשווי 1.3 מליון בערך, וקניתי דירה שלישית מקבלן בתשלומי 20 בחוזה 80 במסירה, אני עומד בשלב של לפני 80 במסירה, אני צריך להביא סכום של 1.85 מליון (זה כולל עליית מדד תשומת הבנייה), על הדירה הזאת דיווחתי כדירה חליפית, במטרה לקבל עליה 70 מימון ולהשלים את שאר המימון הנדרש מהדירה הראשונה, האם אפשר לקבל על הדירה השלישית 70 מימון בתור דירה חליפית?
בנתים בבירור עם כמה בנקים, בנק פועלים אמר לי שכיון שיש לי כבר 2 דירות נוספות אי אפשר להגדיר את הדירה השלישית בתור חליפית ולא הסכימו לתת לי את המימון אבל בנק מזרחי ודיסקונט אמרו שאם אני מצהיר שאני מוכר את ב' הדירות וכך כתוב ברשויות המס אין בעיה לקבל עליה 70 מימון? מי צודק כאן? ומה פשר השינוי בין הבנקים? (בנק פועלים מתנהגים בצורה מאד מרובעת משום מה)
ב. אני מעוניין לקבל את הכסף בתור הלוואת גישור לשנה וחצי שנתיים שאני אוכל למכור את הדירה בנחת, ומקווה שתיהיה עליית מחירים נוספת על הדירה מהקבלן (אני מודע לכך שיתכן ולא תהיה כלל, אבל כיון שהאזור שם (בית שמש רמה ד') כרגע הוא סוג של אתר בנייה השערתי שברגע שהמקום יתנרמל המחירים יתנו זינוק נוסף), מה התמהיל הכי מוצלח שאני צריך לבקש ויכול להשיג?
ג. בנתיים ביררתי עם בנק פועלים מזרחי דיסקונט ולאומי, האם יש המלצות לבנק נוסף שכדאי לברר איתו??
קורהיש לי שאלה, מכרתי דירה והקונה מוציא משכנתא מבנק לאומי. כעת הוא מבקש מאיתנו את החוזה שאנחנו קנינו את הדירה (לפני שלש שנים, כבר סיימנו לשלם עליה אז....) היועצת משכנתאות שלהם טוענת שבנק לאומי תמיד מבקש כזה דבר.
האם מישהו שמע על זה, ואם כן, מה הסיבה? ואם לא, אז מה יכולה להיות הסיבה....?
תודה רבה.
הדירה רשומה בטאבו ?שזה לא הבקשה הראשונה ולא האחרונה.....
מה הם צריכים את זה? אני רק מנסה להבין, הדירה רשומה על שמי, מה זה משנה ממי קניתי אותה? ואיך שילמתי?
לא מוצא סיבה לא לשלוחכן, מזמן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: