הצעה טובה מאוד.סליחה..
אשמח לחוו"ד..
תודה מראש!
אבל תמהיל של בנק. לא מומלץ. אלא אם אתה מתכנן לסגור בקרוב את המצ
ורק להוכיח לך..
תראה את הפער בין השורה של סכום ההחזר ההתחלתי.. לבין סכום ההחזר הצפוי הגבוה.. זה הזייה
הצעה טובה מאוד.סליחה..
אשמח לחוו"ד..
תודה מראש!
התוכנית היא למכור את הדירה עוד כמה שנים ולמחזר את המצהצעה טובה מאוד.
אבל תמהיל של בנק. לא מומלץ. אלא אם אתה מתכנן לסגור בקרוב את המצ
ורק להוכיח לך..
תראה את הפער בין השורה של סכום ההחזר ההתחלתי.. לבין סכום ההחזר הצפוי הגבוה.. זה הזייה
יש לך טווח זמן שאתה חושב שתמחזר??התוכנית היא למכור את הדירה עוד כמה שנים ולמחזר את המצ
חוצמיזה אני מוגבל בגלל החזר חודשי נמוך ולכן זה תמהיל שלישים...
יש מה להוריד עוד בריביות?
ספציפית על הריביות אתה במקום מצוין. אולי לכווץ עוד טיפה. לא משמעותי . בטח אם תלך למחזר בעתיד.התוכנית היא למכור את הדירה עוד כמה שנים ולמחזר את המצ
חוצמיזה אני מוגבל בגלל החזר חודשי נמוך ולכן זה תמהיל שלישים...
יש מה להוריד עוד בריביות?
זה התפקיד שלו.שאלה
אם מעונינים לקחת יועץ משכנתאות
האם אמורים להגיע אליו עם הסכמות עקרוניות מכמה בנקים או שזה התפקיד שלו?
ועל מה לשים דגש כשבוחרים יועץ? יש המלצות רבות ברשת....
במשכנתא של 1.790.000 ל 30 שנה אם אקח 600 בקצ 800 בפריים ו390 במצ מה הריבית הממוצעת על כל מסלול?
תודה רבה!
אני יחדד את השאלהאני מנסה להבין. זה המסלולים כי אתה חייב החזר נמוך?? לא עובר יחס החזר??? אתה מודע לזה שזה מסלולים שכולם משתנים?? אם אין ברירה זה משהו אחד.
חתמת כבר חוזה???
אני מנסה להבין. זה המסלולים כי אתה חייב החזר נמוך?? לא עובר יחס החזר??? אתה מודע לזה שזה מסלולים שכולם משתנים?? אם אין ברירה זה משהו אחד.
חתמת כבר חוזה???
חתמתי חוזה כבר ואני בתהליך סופי של המסמכים לקראת החתימה על המשכנתא המצורפת ממרכנתיל.אני יחדד את השאלה
בשביל לתת סדר גודל של ריביות , צריך להבין את התכנון .
אם יש משהו שעומד מאחורי התמהיל הזה אשמח אם תשתף
אם החלטת לרוץ עם התמהיל הזה ל30 שנה
אז קצ 2.5
פריים מינוס 0.5
מצ 3
אחלה רכז יש לך..חתמתי חוזה כבר ואני בתהליך סופי של המסמכים לקראת החתימה על המשכנתא המצורפת ממרכנתיל.
וכתבו פה שהתמהיל לא נכון ולכן השאלה היא איזה תמהיל שונה אני יכול לקבל שהוא יותר נכון עבורי הנתונים הם:
1,790. יכולת החזר 8600 בערך לחודש .יש תוכנית עתידית למיחזור .
נ.ב. אני בקשר טוב עם רכז משכנתאות ממרכנתיל ולכן אשמח אם החכמים יאמרו לי איזה ריביות אפשר להוציא בתמהיל הנכון עבורי.
תודה ענקית וסליחה על הכאב ראש...
ועדיין שאני יבין. 8600 כי זה מגבלה שלך. או מגבלה של יחס החזר?? אם זה שלך. שיהיה לך ברור שכבר בתשלום הראשון זה יהיה יותר מ8600 . הפריים אוטוטו עולה בין 0.25-0.5חתמתי חוזה כבר ואני בתהליך סופי של המסמכים לקראת החתימה על המשכנתא המצורפת ממרכנתיל.
וכתבו פה שהתמהיל לא נכון ולכן השאלה היא איזה תמהיל שונה אני יכול לקבל שהוא יותר נכון עבורי הנתונים הם:
1,790. יכולת החזר 8600 בערך לחודש .יש תוכנית עתידית למיחזור .
נ.ב. אני בקשר טוב עם רכז משכנתאות ממרכנתיל ולכן אשמח אם החכמים יאמרו לי איזה ריביות אפשר להוציא בתמהיל הנכון עבורי.
תודה ענקית וסליחה על הכאב ראש...
מבחינת יחזר החזר זה בסדר, הבעיה היא יכולת החזר..אחלה רכז יש לך..
ועדיין שאני יבין. 8600 כי זה מגבלה שלך. או מגבלה של יחס החזר?? אם זה שלך. שיהיה לך ברור שכבר בתשלום הראשון זה יהיה יותר מ8600 . הפריים אוטוטו עולה בין 0.25-0.5
וזה יגדיל ליותר. ועוד לא דיברתי על המדד.
אגב החזר 8600 זה לא יהיה בתמהיל יותר טוב.. אז לפני שאני יענה לך מבחינת תמהיל טוב יותר שיהיה ברור שזה יהיה בהחזר חודשי קצת יותר גבוה, רק שישמור לך על הקרן יותר בטוח
מבחינת יחזר החזר זה בסדר, הבעיה היא יכולת החזר..
אם אחזיר 8750 זה ישפר דרמטי?
תודה מראש
מי בחר לך את התמהיל הזה???שלום רב
קיבלתי הצעה מהבנק האם היא טובה לי או שיש לי עדיין מה לבקש משא ומתן תודה רבה
זו הצעה מצויינת...בשביל הבנק!שלום רב
קיבלתי הצעה מהבנק האם היא טובה לי או שיש לי עדיין מה לבקש משא ומתן תודה רבה
לא אמרתי הוא אמר לי שלא כדאי פרייםמי בחר לך את התמהיל הזה???
כי אמרת שאת לא רוצה פריים??
מה אני יכולה לבקש שיהיה לטובתילא אמרתי הוא אמר לי שלא כדאי פריים
אני מקווה שלא מכרת את הדירה כי מישהו שאתה מכיר רצה לקנות אותה ולא היה לך נעים להגיד לו לא...כי יש לי פקידה בדיסקונט שאני מכיר ולא נעים לי לקמבן אותה מאחורי הגב...
מצו"ב 50-50 אשמח אם נתכתב בפרטי לא נעים לי להטריד את כולם...בהחזר גבוה יותר זה יאפשר לעשות תמהיל הרבה יותר מאוזן לעתיד פחות צמוד מדד . וסליחה שאני אומר יותר פריים . כן אפילו שזה יעלה את ההחזר עם עליית הריבית אבל הקרן תרד יותר מהר. ובכל הכללי יחסוך לכם הרבה יותר.
אגב תראה לי מה יצא לך בתמהיל 50-50
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: