יש לכם שאלות בנושא משכנתאות? אשמח לסייע לכם.

מצב
הנושא נעול.

ari1980

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
סליחה..
אשמח לחוו"ד..
תודה מראש!
הצעה טובה מאוד.
אבל תמהיל של בנק. לא מומלץ. אלא אם אתה מתכנן לסגור בקרוב את המצ
ורק להוכיח לך..
תראה את הפער בין השורה של סכום ההחזר ההתחלתי.. לבין סכום ההחזר הצפוי הגבוה.. זה הזייה

האחרון שבעם

משתמש רשום
הצעה טובה מאוד.
אבל תמהיל של בנק. לא מומלץ. אלא אם אתה מתכנן לסגור בקרוב את המצ
ורק להוכיח לך..
תראה את הפער בין השורה של סכום ההחזר ההתחלתי.. לבין סכום ההחזר הצפוי הגבוה.. זה הזייה
התוכנית היא למכור את הדירה עוד כמה שנים ולמחזר את המצ
חוצמיזה אני מוגבל בגלל החזר חודשי נמוך ולכן זה תמהיל שלישים...
יש מה להוריד עוד בריביות?

ari1980

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
יש לך טווח זמן שאתה חושב שתמחזר??
תראה בכנות?? מבחינת ריביות זה מצוין. התמהיל גרוע. השאלה מה כן ניתן לעשות בתוך המצב של ההחזר שלך. ראית איך זה אמור לקפוץ.. אז יש כמה אופציות לבדוק. אם אתה כבר ממילא נמצא על שליש צמוד. אולי שווה לקחת את השליש בקצ במקום הקלצ ולהעביר חלק גדול מהמצ לפריים לחסוך לך הצמדה וגם יחסוך עמלות היוון. יש פה כמה דברים לבדוק ולברר. אז שוב. מבחינת ריביות זה מצוין. תמהיל הרבה פחות. לחשב טוב מה כן ניתן לעשות אחרת במסגרת היכולות שלך גם לחסוך הצמדה וגם לחסוך בעתיד עמלות היוון.

ari1980

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
ספציפית על הריביות אתה במקום מצוין. אולי לכווץ עוד טיפה. לא משמעותי . בטח אם תלך למחזר בעתיד.

מה הענינים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
שאלה
אם מעונינים לקחת יועץ משכנתאות
האם אמורים להגיע אליו עם הסכמות עקרוניות מכמה בנקים או שזה התפקיד שלו?

ועל מה לשים דגש כשבוחרים יועץ? יש המלצות רבות ברשת....

zmmb

משתמש פעיל
שאלה
אם מעונינים לקחת יועץ משכנתאות
האם אמורים להגיע אליו עם הסכמות עקרוניות מכמה בנקים או שזה התפקיד שלו?

ועל מה לשים דגש כשבוחרים יועץ? יש המלצות רבות ברשת....
זה התפקיד שלו.

ולא לקחת לפי המלצות ברשת, אלא לפי המלצות מחברים ומכרים שמתמצאים בענין.

האחרון שבעם

משתמש רשום
במשכנתא של 1.790.000 ל 30 שנה אם אקח 600 בקצ 800 בפריים ו390 במצ מה הריבית הממוצעת על כל מסלול?
תודה רבה!

ari1980

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
במשכנתא של 1.790.000 ל 30 שנה אם אקח 600 בקצ 800 בפריים ו390 במצ מה הריבית הממוצעת על כל מסלול?
תודה רבה!​
אני מנסה להבין. זה המסלולים כי אתה חייב החזר נמוך?? לא עובר יחס החזר??? אתה מודע לזה שזה מסלולים שכולם משתנים?? אם אין ברירה זה משהו אחד.
חתמת כבר חוזה???​

E_Y

משתמש פעיל
אני מנסה להבין. זה המסלולים כי אתה חייב החזר נמוך?? לא עובר יחס החזר??? אתה מודע לזה שזה מסלולים שכולם משתנים?? אם אין ברירה זה משהו אחד.
חתמת כבר חוזה???​
אני יחדד את השאלה
בשביל לתת סדר גודל של ריביות , צריך להבין את התכנון .
אם יש משהו שעומד מאחורי התמהיל הזה אשמח אם תשתף
אם החלטת לרוץ עם התמהיל הזה ל30 שנה
אז קצ 2.5
פריים מינוס 0.5
מצ 3

האחרון שבעם

משתמש רשום
חתמת כבר חוזה???​

אני יחדד את השאלה
בשביל לתת סדר גודל של ריביות , צריך להבין את התכנון .
אם יש משהו שעומד מאחורי התמהיל הזה אשמח אם תשתף
אם החלטת לרוץ עם התמהיל הזה ל30 שנה
אז קצ 2.5
פריים מינוס 0.5
מצ 3
חתמתי חוזה כבר ואני בתהליך סופי של המסמכים לקראת החתימה על המשכנתא המצורפת ממרכנתיל.
וכתבו פה שהתמהיל לא נכון ולכן השאלה היא איזה תמהיל שונה אני יכול לקבל שהוא יותר נכון עבורי הנתונים הם:
1,790. יכולת החזר 8600 בערך לחודש .יש תוכנית עתידית למיחזור .
נ.ב. אני בקשר טוב עם רכז משכנתאות ממרכנתיל ולכן אשמח אם החכמים יאמרו לי איזה ריביות אפשר להוציא בתמהיל הנכון עבורי.
תודה ענקית וסליחה על הכאב ראש...

ari1980

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
חתמתי חוזה כבר ואני בתהליך סופי של המסמכים לקראת החתימה על המשכנתא המצורפת ממרכנתיל.
וכתבו פה שהתמהיל לא נכון ולכן השאלה היא איזה תמהיל שונה אני יכול לקבל שהוא יותר נכון עבורי הנתונים הם:
נ.ב. אני בקשר טוב עם רכז משכנתאות ממרכנתיל ולכן אשמח אם החכמים יאמרו לי איזה ריביות אפשר להוציא בתמהיל הנכון עבורי.
אחלה רכז יש לך..
ועדיין שאני יבין. 8600 כי זה מגבלה שלך. או מגבלה של יחס החזר?? אם זה שלך. שיהיה לך ברור שכבר בתשלום הראשון זה יהיה יותר מ8600 . הפריים אוטוטו עולה בין 0.25-0.5
וזה יגדיל ליותר. ועוד לא דיברתי על המדד.
אגב החזר 8600 זה לא יהיה בתמהיל יותר טוב.. אז לפני שאני יענה לך מבחינת תמהיל טוב יותר שיהיה ברור שזה יהיה בהחזר חודשי קצת יותר גבוה, רק שישמור לך על הקרן יותר בטוח

האחרון שבעם

משתמש רשום
אחלה רכז יש לך..

ועדיין שאני יבין. 8600 כי זה מגבלה שלך. או מגבלה של יחס החזר?? אם זה שלך. שיהיה לך ברור שכבר בתשלום הראשון זה יהיה יותר מ8600 . הפריים אוטוטו עולה בין 0.25-0.5
וזה יגדיל ליותר. ועוד לא דיברתי על המדד.
אגב החזר 8600 זה לא יהיה בתמהיל יותר טוב.. אז לפני שאני יענה לך מבחינת תמהיל טוב יותר שיהיה ברור שזה יהיה בהחזר חודשי קצת יותר גבוה, רק שישמור לך על הקרן יותר בטוח
מבחינת יחזר החזר זה בסדר, הבעיה היא יכולת החזר..
אם אחזיר 8750 זה ישפר דרמטי?
תודה מראש

ari1980

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מבחינת יחזר החזר זה בסדר, הבעיה היא יכולת החזר..
אם אחזיר 8750 זה ישפר דרמטי?
תודה מראש​
בהחזר גבוה יותר זה יאפשר לעשות תמהיל הרבה יותר מאוזן לעתיד פחות צמוד מדד . וסליחה שאני אומר יותר פריים . כן אפילו שזה יעלה את ההחזר עם עליית הריבית אבל הקרן תרד יותר מהר. ובכל הכללי יחסוך לכם הרבה יותר.

אגב תראה לי מה יצא לך בתמהיל 50-50​

• תודה
Reactions: E_Y

EFRAT2004

משתמש פעיל
עימוד ספרים
שלום רב
קיבלתי הצעה מהבנק האם היא טובה לי או שיש לי עדיין מה לבקש משא ומתן תודה רבה

קבצים מצורפים

• 256.JPG
    256.JPG
    KB 75.8 · צפיות: 41

ari1980

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
שלום רב
קיבלתי הצעה מהבנק האם היא טובה לי או שיש לי עדיין מה לבקש משא ומתן תודה רבה
מי בחר לך את התמהיל הזה???
כי אמרת שאת לא רוצה פריים??

HILEL1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
כי יש לי פקידה בדיסקונט שאני מכיר ולא נעים לי לקמבן אותה מאחורי הגב...
אני מקווה שלא מכרת את הדירה כי מישהו שאתה מכיר רצה לקנות אותה ולא היה לך נעים להגיד לו לא...
כבודה של הפקידה במקומה מונח, אתה לא יכול לקחת את זה כשיקול בהחלטות כלכליות.

• תודה
Reactions: E_Y

האחרון שבעם

משתמש רשום
בהחזר גבוה יותר זה יאפשר לעשות תמהיל הרבה יותר מאוזן לעתיד פחות צמוד מדד . וסליחה שאני אומר יותר פריים . כן אפילו שזה יעלה את ההחזר עם עליית הריבית אבל הקרן תרד יותר מהר. ובכל הכללי יחסוך לכם הרבה יותר.

אגב תראה לי מה יצא לך בתמהיל 50-50​
מצו"ב 50-50 אשמח אם נתכתב בפרטי לא נעים לי להטריד את כולם...
drusbt444 וכו'

קבצים מצורפים

• תמהיל 50.pdf
    KB 79.9 · צפיות: 53
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה