דבר ראשון יש לך צמוד מדד זה כבר בעיהכמה היום הריבית הסבירה במשתנה ממוצע תשואת אג"ח + ?
דבר ראשון יש לך צמוד מדד זה כבר בעיהכמה היום הריבית הסבירה במשתנה ממוצע תשואת אג"ח + ?
אני מודע לזה, אבל בהתחשב שבזכאות אין קנס יציאה, וסבירות גבוהה לפרעון ההלוואה בעשור הראשון חושבני שזה רצוי.דבר ראשון יש לך צמוד מדד זה כבר בעיה
75 על הראשונה 50 על השניה יחד 125%50 אחוז או 70 אחוז??????
אין אפשרות ל75 זה ברור
אני ממליץ לבדוק לפני שמתווכחים, כמו כן בשאר התגובות, משתנה בפועלים לדוגמא זולה יותר אם זה ארוך ולא להיפך כך ש10 שנים זה הכי יקראין אפשרות ל75 זה ברור
דיברתי על הקלצמשתנה בפועלים לדוגמא זולה יותר אם זה ארוך ולא להיפך כך ש10 שנים זה הכי יקר
דוקא היועץ שאני עובד איתו (אמין מאד) טען שגם במידה והמדד עולה עדיין יוצא בסופו של דבר יותר זול מלקחת קל"צ לכתחילה (ההחלטה שלי בכל אופן, ככה שלכאורה אין לו אינטרס לשנות נתונים)המדד לא מומלץ כלל מה שאתה לא משלם עכשיו תשלם בסוף
בסוף אתה תשלם הרבה הרבה יותר בשביל המדד
אם הייתי מחליט לא הייתי שואל, זה למען ליבון הענין.אם זה החלטה למה אתה שואל
ניפגש בעוד 7 שנים תגיד לא רק ההחזר חודשי איפה זה עומד רק את הקרן אם ירד או עלה תסתכל על המשכנתאות של לפני 13 שנים ונדבר
והמדד לא יורד אף פעם? רק עולה?עולה רק כמה שקלים כל חודש שזה אומר עולה כמה מאות כל חודש הקרן שזה אומר אתה לא פורע כלל יכול ליהות מצב שאחרי 13 שנים לשלם משכנתא הקרן נשארה אותו דבר והחזר עלה כבר עם כמה מאות שקלים בהתאם
בטח שווה ובגדול!האופציה השניה היא לשלם לכתחילה אחוז וחצי יותר על הריבית, לא?\
למרות שבפשטות אתה צודק, וגם אני חשבתי כך לפי תומי, אבל נדמה לי שבשקלול של שבע השנים האחרונות המדד ירד ולא עלה.ההיסטוריה הוכיח שהמדד לא משתלם
ראיתי פעם שהתפוח ירד המחיר או כל דבר במכולת רק עולה ערך של הכסף רק יורד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: