האם יש תכנית לפירעון מהיר של המ"צ/חלק ממנו?אשמח לחו״ד לגבי התמהיל של המשכנתא שמוצעת לי צפה בקובץ המצורף 1196709
האם יש תכנית לפירעון מהיר של המ"צ/חלק ממנו?אשמח לחו״ד לגבי התמהיל של המשכנתא שמוצעת לי צפה בקובץ המצורף 1196709
המצ בדרך לפרעון??מה דעתכם על התמהיל הבא:
189000 פריים 2.6% 22 שנים
136000 קל"צ 3.7 16שנים
75000 צמוד משתנה עוגן תשואת אגח 5 שנים 3.9%
תודה מראש
כן .המצ בדרך לפרעון??
תן קצת מראה מעבר.מה דעתכם על התמהיל הזה?
300.000 קבועה לא צמודה בריבית של 4.45 - 24 שנה
250.000 ריבית פריים נטו - 25 שנה
250.000 פריים 25 שנה ריבית -0.15
150.000 משתנה 5 שנים צמוד עוגן + 2.79 - 25 שנה
(זה לא דרך יועץ)
אחוז מימון 50%תן קצת מראה מעבר.
כמה אחוז מימון.
כמה ההכנסות.
לקוח חלק??
ובכלל זה עם יועץ??
רק תהיה מודע שהפריים אמור לעלות בתקופה הקרובה. לא בתור שזה לא טוב לקחת פריים. רק לדעת של תקופה מסוימת תצטרך לעמוד בהחזרים יותר גבוהים
מעבר לריביות שאפשר לשפר. יועץ יכול לשחק לך במשכנתא הרבה יותר טוב שתצא עם תיק מוצלח פי כמהאחוז מימון 50%
הכנסות קרוב ל17 עם תלוש עוד קצת מילגה
לקוח חלק
בלי יועץ
אם שואלים על משכנתא עם יועץ אתה אומר שאתה לא מתערבמעבר לריביות שאפשר לשפר. יועץ יכול לשחק לך במשכנתא הרבה יותר טוב שתצא עם תיק מוצלח פי כמה
בגדול הקלצים. .אם שואלים על משכנתא עם יועץ אתה אומר שאתה לא מתערב
ואם זה בלי יועץ אז אתה אומר תלכו ליועץ
אני מתכוון לשאול מה מתוך זה כדאי לנסות לשפר
תודה
ניסינו לפנות לשמאי "מנהל" אבל הוא לא זמין כלל וכלללא עשיתי שיפוצים שם. אבל ברגיל מנהל הוא מעולה
לא נפתח לי הקובץ. תרשום את השמותניסינו לפנות לשמאי "מנהל" אבל הוא לא זמין כלל וכלל
יש עוד אחד טוב להציע? (צריכים עבודה מיידית)
תודה מראש
ויסבלום מאוד מומלץ
הכוונה להחליף את הפריים לקל"ץ או להוריד את הקל"ץ מ 4.45 לכמה שפחות יש סיכוי אפילו ל 3.7?בגדול הקלצים. .
תעשה שוק בנקים חזק יותר תצליח להוריד. לא יודע על מצב פיננסי ובעיות עבר. אם הכל חלק בהחלט יש מה לשפר. אבל הזמן גם חשוב אם ימרח מדי יעלו הריביות ואז ייצא שכרו בהפסדו
להילחם להוריד קלצים כמה שיותר..להחליף את הפריים לקל"ץ או להוריד את הקל"ץ מ 4.45 לכמה שפחות אפילו ל3.7?
אם אני יכול לעמוד בפריים להישאר עם זה או עדיף להחליף לקל"צ?להילחם להוריד קלצים כמה שיותר..
בל י קשר להגיע להחלטה ים עצמך כמה אתה מסוגל לעמוד בתנודות הפריים בקרוב
במסגרת ההימורים. זה גם סוג של הימור מסוים. אם כי אני??? אם הייתי יכול לעמוד בתנודות הייתי נשאר על הפריים. מקסימום מעביר טיפה לקלצ .אם אני יכול לעמוד בפריים להישאר עם זה או עדיף להחליף לקל"צ?
תודה על התשובות המחכימותבמסגרת ההימורים. זה גם סוג של הימור מסוים. אם כי אני??? אם הייתי יכול לעמוד בתנודות הייתי נשאר על הפריים. מקסימום מעביר טיפה לקלצ .
סיפור שלי מהשבוע. .
לקוח מסוים שהיה לו 380 אלף פריים מינוס 0.2 אחרי העלאה האחרונה והצפי להעלאות נוספות חציתי את ה380 חצי השארתי פריים מינוס 0.2 ל30 שנה
וחצי עשיתי מלצ כל 7 ל28 שנה ב3.97 .
לשנה שנתיים הקרובות זה די ברור יותר טוב כי הפריים בכיוון של 4.5 תוך תקופה קצרה. להמשך אם יתאזן ויירד?? זה חלק מההימור וכמובן החלטתי ביחד עם הלקוח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: