תהילה יועצת משכנתאות
משתמש פעיל
הצמוד ממד ממש יקר, אך "בזכות זה" הוא קיבל את הקל"צ יחסית בזול
ואם הוא כבר לוקח צמוד מדד היום הק"צ בד"כ יותר אטרקטיבית מהמ"צ
הוא מתכנן להחזיר עוד שנה שנתיים 250000 אולי בגלל זה זה יותר שווה לו (שהוא יחזיר את הצ"מ)הצמוד ממד ממש יקר, אך "בזכות זה" הוא קיבל את הקל"צ יחסית בזול
יש כזאת אופציה למחזר רק מסלול אחד?תבדוק כמה הבנק יתן לך במיחזור פנימי לפריים.
בהנחה ששאר המשכנתא טובה
כן. יש אפשרות.יש כזאת אופציה למחזר רק מסלול אחד?
א"כ מה זה דורש?
לאאא.שווה למחזר מסלול של 150K צ"מ 2.3 לקל"צ?
עד כמה שווה לי, למשל עם הבנק יתן לי ריבית של 6 קל"צ זה עדיין שווה?
א.תודה!!לאאא.
תבדוק אופציות להלוואות פתיחת חשבון וכדומה.
קלצ ב6 לא שוו בכלל
אין דבר כזה יציע. אתה מבקש. הוא יכול לנסות לטחון אותך. לנסות לא מזיק.א.תודה!!
אז עד כמה כן יהיה שווה לי?
מה כן הבנק יציע לי במקום המסלול של המ"צ?
יש סכוי שהוא יציע לי פריים?
תודה רבה!!
תהפוך שולחן. אין דבר כזה. יש לך ריבית שתלויה בעוגנים. אולי חיכו לעדכון אבל זהו בכל הבנקים כבר היה עדכון עוגנים החודש. תלחץ אותם שאתה רוצה ביצוע מחר.. לחתום ולבצע.שלום וברכה רציתי לשאול
אני רוצה להוציא חלק מהמשכנתא אחרי שהרבה זמן לא הוצאתי (מדובר בחלק האחרון של המשכנתא) וכשהגעתי לבנק הם אמרו לי שיכול להיות שהריבית במשק עלה והם יביאו לי ריביות חדשות (מדובר על החלק של הקל"צ)
אמרתי להם בסדר אז הם אמרו שהם מחכים לאישור
חיכתי יום יומיים וכל פעם אומרים לי עדיין אין תשובה עכשיו אני לחוץ כי אם מגיע ה15 לחודש יעלה לי המדד מצד הקבלן (חודש שעבר זה עלה לי בסביבות 2000 ש"ח) תכלת אני הגעתי מספיק מוקדם לבנק והם דוחים אותי
בעיקר רציתי לשאול קודם כל כמה ריבית הם יכולים לעלות לי (הקל"צ הוא 3.15)
שנית האם גם להם יש עניין לדחות את זה ל15 בחודש (אולי כשעולה המדד עולה גם הריבית במשק ואז הם מעלים לי יותר-קונספירציה שלי)
ושלישית אם הם סתם דוחים אותי האם יש לי איך לאיים עלייהם (כדוגמת לפנות לפיקוח על הבנקים) או שאין מה לעשות בתודה מראש
בדבר זה שיעלה הריבית כבר השלמתיתהפוך שולחן. אין דבר כזה. יש לך ריבית שתלויה בעוגנים. אולי חיכו לעדכון אבל זהו בכל הבנקים כבר היה עדכון עוגנים החודש. תלחץ אותם שאתה רוצה ביצוע מחר.. לחתום ולבצע.
תגיד שתה מתקשר לפיקוח על הבנקים וכו' וכו'. הן חייבים לבצע לך מחר.
וכן תתכונן שזה יהיה יותר גבוה
האם זה מה שאני צריך לבקש להם או שזה עובדה שחוקית הם צריכים להוציא לי מיד כשאני מבקש?הן חייבים לבצע לך מחר.
אכן המסלול של המ"צ הוא הכי פחות טוב,בהנחה שהמסלול הפחות טוב כאן הוא המ"צ, ואני מעוניינת לפורעו תוך 5 שנים, השאלה האם לקצר את המ"צ ל15 שהוא פחות טוב, או כיון שבין כה אני הולכת לפרוע אותו אז עדיף לקצר ל15 שנה מסלול אחר, ואם כן איזה?
קיבלת מסלול שלישים? כל הלוואה שליש מהמשכנתא?זקוקה לעזרתכן:
הציעו לי עבור 1,750,000
3 מסלולים:
1. מ"צ 2.5
2. P-0.35
3. קל"צ 3.25
כל זה ל20 שנה,
בהנחה שהמסלול הפחות טוב כאן הוא המ"צ, ואני מעוניינת לפורעו תוך 5 שנים, השאלה האם לקצר את המ"צ ל15 שהוא פחות טוב, או כיון שבין כה אני הולכת לפרוע אותו אז עדיף לקצר ל15 שנה מסלול אחר, ואם כן איזה?
אשמח לעצת המבינים,
תודה
בעיקרון זה סתם עיכוב של הבנקאי. הוא יכול לבצע את זה באותו יוםבדבר זה שיעלה הריבית כבר השלמתי
אבל מה זה נקרא כבר היה עדכון עוגנים מתי זה קורה (ואיפה רואים את זה?)והאם הם באמת מיד חייבים לבצע את זה?
זה נכון.שלום רב
רציתי לשאול האם גם במיחזור משכנתא "פנימי" הבנק מתייחס לעליית שווי הנכס, כי הבנתי ממישהו שרק במיחזור חיצוני זה כך
האם זה נכון?
בתודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: