יתנו.במרכנתיל לאומי יתנו? זה תלוי בסניפים?
זה אפשרי רק בתנאים ספציפיים,שאלה כללית,
האם כל ההון העצמי אמור להיות משולם לפני תשלום המשכנתא?
ז"א נניח אני קונה דירה בערך 1 מל"ש ויש לי הון עצמי של 400 אל"ש,
האם אפשר לחלק את התשלומים בצורה הבאה:
תשלום ראשון - 200 אל"ש (הון עצמי)
תשלום שני - 600 אל"ש (משכנתא)
תשלום שלישי - 200 אל"ש (הון עצמי)
תודה רבה.
לדעתי כן. אמנם אני לא נביא. אבל לפי איך שהשוק מתפתח והריביות רק עולות כדאי מיידי..במידה וניתן לקחת עכשיו, לרוץ לקחת עכשיו!!
היה לי חריגות שהשמאי לא הפחית כלום. והיה שכן. כל מקרה לגופו. ולא מעט חשוב איזה שמאי לקחת. והפחתה היא בדרך כלל השבת הנכס למצב הקודם. בכמה מקרים הפחית לי על יחידות 50 אלף.מישהו יש מושג כמה שמאי יכול להפחית בערך על דירה מחולקת
והאם זה משנה באיזה עיר??
מאד תלוי מה הפריסה, דהיינו האם אתה נוגס בקרן יותר מאשר היא עולה בגלל ההצמדה.אשמח ממש לעזרה מהמומחים
תכלס, יש לי משכנתא קיימת, די חדשה, עם מ"צ כל 5 שנים ע"ס 140k, מחולקת ל2 הלוואות של 75k, אחד 2% ריבית ואחד 2.3% ריבית
כמה זה הולך להיות סיוט בהמשך?
ומה הפתרון שיכול לעזור לי ?(וכבר יש לי הלוואה משלימה מהבנק לצורך אחר)
תודה רבה!!!
בגדול בפתיחת חשבון עם העברת משכורת יש בנקים שיתנו הלוואה בתנאים יפים. השאלה אם תעמוד בתנאים . כי זה רק ל10 שנים מקסימום. והמשכנתא כנראה הרבה יותר. מצד שני הסכום לא גדול ככה שזה יתכן פער זניח יחסית.מאד תלוי מה הפריסה, דהיינו האם אתה נוגס בקרן יותר מאשר היא עולה בגלל ההצמדה.
התחזיות של בנק ישראל לאינפלציה של 3-3.5 אחוז.
אתה יכול להסביר לי יותר מפורט?מאד תלוי מה הפריסה, דהיינו האם אתה נוגס בקרן יותר מאשר היא עולה בגלל ההצמדה.
התחזיות של בנק ישראל לאינפלציה של 3-3.5 אחוז.
כי ההחזר החודשי יגדל בהתאמה.וואלה
כאילו הקרן קפצה לי ב4000 ש"ח
מה שבמסלולים האחרים שהם בהרבה יותר כסף והקרן לא עלה ככה
אז אם הקרן רק עולה איך אחרי 20 שנה ההלוואה נגמרת? לא הבנתי תמסלול הזה לגמריי
לא חותמים על משכנתא . כן מוציאים אישור עקרוני לפני שתהיו בטוחים שתקבלו משכנתא..@ari1980 היקר!!
בעבר אמרו לי שמשכנתא צריך לקחת דווקא קודם חתימת חוזה ואם לא זה מסבך את העניין מאד
אני שואל בשביל חבר שזכה במחיר למשתכן
הוא פנה ליועץ לפני שבוע ובעוד שבועיים הוא כבר צריך לחתום חוזה
האם הוא צריך לחתום על משכנתא קודם???
תבדוק כמה הבנק יתן לך במיחזור פנימי לפריים.יש לי שליש משתנה צמוד מדד 1.7
האם משתלם להחליף בפריים בגלל הזינוק במדד?
אני שואל עוד פעם על משכנתא זושואל בשביל חבר
אשמח לדעת האם המשכנתא טובה (האישור מאתמול) משום מה נראה לי שלקחת צמוד מדד זה יוצא בסוף מדי יקר וכן מה בקשר לפריים האם אפשר להשיג יותר זול
צפה בקובץ המצורף 1133744
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: