. לא צריך למחזר, אפשר לפרוע,שלום רב לכל המומחים
רציתי לשאול יש לי משכנתא על סך 800000 א"ש ולאחר לקיחת המשכנתא לקחתי הלוואות מכמה מקומות על סך 100000 א"ש ועכשיו אני רוצה להכניס את זה למשכנתא [כדי שההחזרים יהיו יותר קטנים] האם אני צריך למחזר את המשכנתא ואם לא אז מה כן?
בתודה רבה רבה מראש
אני לא רוצה לפרוע את המשכנתא להיפך בגלל שלקחתי עוד הלוואות, אני רוצה להוסיף את זה למשכנתא ולהגדיל את סכום המשכנתא ל-900000 א"ש. לא צריך למחזר, אפשר לפרוע,
אבל כנראה לא תקטין את ההחזר החודשי, כי הלוואות פרוסות לפחות שנים מאשר המשכנתא,
מה שמגדיל את ההחזר,
תתצטרך למחזר, מיחזור פלוס תוספת, ובריביות לכל מטרה,אני לא רוצה לפרוע את המשכנתא להיפך בגלל שלקחתי עוד הלוואות, אני רוצה להוסיף את זה למשכנתא ולהגדיל את סכום המשכנתא ל-900000 א"ש
צריך לבדוק את התיק מבחינת יכולות החזר, מצב הנכס וכו.אני לא רוצה לפרוע את המשכנתא להיפך בגלל שלקחתי עוד הלוואות, אני רוצה להוסיף את זה למשכנתא ולהגדיל את סכום המשכנתא ל-900000 א"ש
חמודנכון מאד!
אבל אני לא יודע מה הביצה ומה התרנגולת..
בכל מקרה מה שבטוח, שהביצה מתגלגלת, התרנגולת משתוללת, ובסוף כנראה הביצה תישבר, והתרנגולת תהפוך להיות שניצל..
מי שיאכל אותה - ינצח, ומי שלא - יאכל אותה..
אבל בענק כנראה!
נכון מאד.חמוד
התכוונתי להגיד שצריך להתייחס ברצינות לתחזיות שלהם
בינתיים הכלכלנים של פועלים הוכיחו את עצמם
אגב כשאתה אומר 4-4.5% הכוונה כולל התוספת של 1.5% שהבנקים נותנים על ריבית בנק ישראל
נכון?!
עלות הדירה 1,955,000 ושילמנו כבר הכלכמה אחוז מימון זה?
אתה מתכנן לפרוע בהקדם את המצ?
אציע לך הצעה אחרת. מכיוון שזה מרכנתיל תקח הלוואת הצטרפות. ותפרע מיד חלק מהמצ..עלות הדירה 1,955,000 ושילמנו כבר הכל
נותר רק החלק של המשכנתא
לא מתכוונים לפרוע לפני הזמן
הבנתיאציע לך הצעה אחרת. מכיוון שזה מרכנתיל תקח הלוואת הצטרפות. ותפרע מיד חלק מהמצ..
ואחרי זה תנסה להתארגן עם עוד הלוואה לסגור עוד. אני לא אוהב הרבה משתנה
קיבלתי ריביות ממש טובות!!!קיבלתי אישור עקרוני - משכנתא 550,000 ש"ח
ל20 שנה +גרייס בשנה
האם הריביות והחלוקה בין המסלולים שווה? או שכדאי לנסות להתמקח עוד? או לשנות משהו?
רוץץץץץ. מבחינת ריביות זה מצויןןןןן..שלום,
אשמח לקבל חוות דעת על מיחזור משכנתא שקיבלתי:
480,000 ש"ח - עם חלוקה של :
290,000 ש"ח בקל"צ 3.75%, 190,000 ש"ח בפריים 3.15%
המשכנתא נלקחה ל20 שנה,
תודה רבה!!!
מאותו בנק, למעט בנק ירושלים שנותן גם בדרגה שניה.שאלה קטנה,
אם יש לי על הדירה החדשה משכנתא שגררתי מהדירה שמכרתי
ואני צריכה לקחת משכנתא חדשה על סכום נוסף
אפשרי מבנק אחר או שחייב מאותו בנק?
אשמח לתשובתכם
ממתי האישור?השמח לחות דעת על משכנתא בסך 850000 מתוך 1760000
החלק הרלוונטי קבוע לא צמודה 367 25 שנה אחוז ריבית 4.3
פריים קרן על בסיס שפיצר 483 30 שנה 2.05
\
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: