לכי תחנכי את הגברים במדינה פה...עלה על דעתך שאולי הגברים צריכים להתאים את עצמם לסגנון הנהיגה הנשית- שהיא אגב הרבה יותר אחראית, בטוחה ועם יד יציבה על ההגה?
לכי תחנכי את הגברים במדינה פה...עלה על דעתך שאולי הגברים צריכים להתאים את עצמם לסגנון הנהיגה הנשית- שהיא אגב הרבה יותר אחראית, בטוחה ועם יד יציבה על ההגה?
עוד תגובה "לענין"...מסכן... ממש רחמנות עליך ועל עוד גברים שבטוחים שהכביש של דוד שלהם..
כן. אחרי ששאלנו דעת תורה.
אין לקחת את ההיתר שקיבלתי בגלל סיבות פרטיות שלי כהיתר לכולם
שכל ינהג כמנהג רבותיו.
רעבעצין, זה רק כי אני גאותנית... צריכה לעבוד על המידות..אוקיי אז יראת שמים מובן אבל רעבצין עם רשיון?
נשמע מוזר כל הסיפוררעבעצין, זה רק כי אני גאותנית... צריכה לעבוד על המידות..
ויראת שמים, כן?! מישהו יכול להעיד על עצמו שהוא ירא שמים?
אני רוצה להיות יראת שמים. ה' יעזור.
איך בין אפרוי.הערט זיך מאדנע די גאנצע מעשה מיט דיין רשיון גב' @יראת שמימדיגע רעבצין,
אדער ביסטו א מאן, אדער האסטו נישט קיין רשיון!!
כנ"ל... אבל הבנתי את הסגנון. פורשת מהאשכול...עוד תגובה "לענין"...
ערט זיך זייער מאדנע!איך בין אפרוי.
איך האב ארישיון.
קענסט דן זיין לכף זכות.הערט זיך זייער מאדנע!
כנ"ל...כנ"ל... אבל הבנתי את הסגנון. פורשת מהאשכול...
בהצלחה לכל הנהגות המדהימות
חאלאסכנ"ל...
הסגנון שאת כותבת רק תשובות שמכילות דמגוגיה ??
ומה הגברים שאין בהם טיפה פחד או סבלנות ונוסעים כמו מופרעים על הכביש זה עדיף?יש לפעמים נשים שהם יותר גבריות, אבל בעיקרון נשים פחדניות......... וכלי הרכב לא מתאים להם......
זה לא עדיף!ומה הגברים שאין בהם טיפה פחד או סבלנות ונוסעים כמו מופרעים על הכביש זה עדיף?
לכן לא להכליל ולומר שזה מקצוע רק לגבריםזה לא עדיף!
ולכן מה?
אבל במציאות בכבישי ישראל הנהיגה הגברית שולטת...לכן לא להכליל ולומר שזה מקצוע רק לגברים
נשים יודעות לנהוג ואמרתי שיש שיודעות מצוין,ומה הגברים שאין בהם טיפה פחד או סבלנות ונוסעים כמו מופרעים על הכביש זה עדיף?
גם גברים וגם נשים יכולים לנהוג כמו שצריך
ואני מסכימה איתך שיש גברים שממש טובים בזה ונולדו עם ההגה בידיים, אבל זה לא אומר שנשים לא נוהגות מצוין
140/150 זה לא חוקי ומסוכן.צאי לא צא...
למה זה דעה ענתיקה?
כשרואים רכב שנוסע לאט וכדו' זה או נהגת או מישהו שעסוק בטלפון או נהג שעבר את גיל 70 ...
צריך להודות בזה...
כמובן שיש נשים שנוהגות מצוין ומהר (יש לי חברה שנוסעות גם על 140/150 קמ"ש)
אני לא סגורה אם את צוחקת עלינורעבעצין, זה רק כי אני גאותנית... צריכה לעבוד על המידות..
ויראת שמים, כן?! מישהו יכול להעיד על עצמו שהוא ירא שמים?
אני רוצה להיות יראת שמים. ה' יעזור.
אגב, כששאלתי את הרב פוסק הלכה, שאני פוחדת שאתקלקל כי יהיה לי רישיון - ענה לי הרב- בשביל זה יש לנו ספרי מוסר.
עשיתי כבר סיום על ' פלא יועץ' מאז.
אני טוענת שצריך לעשות כבישים/ נתיבים שונים לנשים ולגברים .
מכירה נשים שנוהגות מעולה, אבל כמו שכתבו כאן, לא מתאימות את עצמם לסגנון הנהיגה הגברית.
בלי לפגוע בשום אישה. זה פשוט שני סגנונות שונים של נהיגה זה הכל.
אין כאן מי יותר טוב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: